Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878059 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4140 -: Май 25, 2013, 10:50:52 am »
Аз сега да кажа ;D

Мерси много,че се включвате по моя "казус".
Нищо не знам какво ще стане и дали нещо изобщо ще стане.
Момчето е дева,аз съм риби.На "младини" съм имала 3 деви.Не издържали във времето,въпреки привличането,което знаете е логично при опозицията.Тогава не съм разбирала и грам от синастрии :blink:И така.....това е.
За този случай. Аз го видях,аз го харесах/той също ме е харесал ми каза снощи/,когато съм ходила в аптеката.
Той е млад,дева/предпазлив/.Обади се на третия ден,но оттам насетне,започнахме все да се чуваме,да си пишем по интернет,смените му били такива,онакива....и така,от писане,обаждания по телефона и смс-и,снощи се осъществи запознанството :blink:На първата седмица още,на мен вече ми беше минала тръпката.Защо?Защото мина много време и когато не виждам един човек,губя интерес.Не го виждам и въображението ми увяхва.Но казах си, е добре,така и така съм се хванала на хорото,дай поне да се запозная с него,в крайна сметка......и така вчера имахме уговорка.Ако щете вярвайте,толкова се колебаех,сякаш съм зодия везни ;DДа отида ли на срещата-да не отида ли на срещата.Ама навън духа,ама студено е,ама искам ли да го видя.....май не.Или пък да?
Зададох въпрос и на тарото вчера ;D
И най-накрая му се обадих и казах"Айде да го оставим за другата седмица?" той добре няма проблем.
Но деня напредваше и на мен ми се измени мнението,и му писах смс,пък да вземем да се видим...........
И така,снощи се видяхме.
Прекарахме много приятно,в кръчма,приказки за какво ли не.Той е възпитан,нежен и галантен.Весело и приятно мога да опиша вечерта,като между двама приятели.Нищо не залагам.Напротив.
Той ме изпрати,каза че иска пак да се видим.Аз казах добре....и това е.
Сутринта поглеждам,писал ми снощи смс.Колко се радва че сме се запознали,че съм силна жена,че много малко жени са такива.

Това е.
Нищо не залагам.Нямам страх от нищо,нито от болка/защото тя е част от мен/нито от провал,нито от любовта :blink:

Още едно предупреждение: Тъй като Сатурн е намесен (и ранява светилата при вас) действието се развива бавно, но сигурно. Ако продължиш, ще ти става по-трудно да прекъснеш връзката и в същото време ще започнат предсказаните усложнения. А иначе приятната комуникация е по аспектите на Меркурий. Имате и Венера - Плутон секстил, който действа като магнит и също е мноого труден за прекъсване, а вероятно и нама да ви се иска. Струва ми се, че колебанията, които изпитваш, са предупреждения на подсъзнанието ти. Изобщо има кармични уроци в тази връзка доста, но казвам ти: изборът е твой. И още :Самозаблуждаваш се, че няма да се увлечеш и ще имаш контрол над ситуацията.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4141 -: Май 25, 2013, 11:45:06 am »
Усещането ми за човека ,е за човек който много лъже.Такива бяха и предишните деви,които съм имала.
Усещането ,когато го видях за първи път,е че го познавам.Но не от този ,а от предишен живот.Споменавала съм го и тук.
Може да има измама,защото имам нептун в 5ти дом,винаги гледам илюзорно на любовите си.А лунното затъмнение ми е точно върху нептун и опозиция сатурн.
Ако ми се обади,и ако ми е удобно,ще изляза с него пак.Но ще гледм, да не е насила и да не се колебая.А когато мога-аз.Няма да го търся.Ще гледам приятелски на контакта си с него.Но то ще си покаже.Разбира се,ако нещо в него ме подразни,няма да си замълча.
Интересното от снощи е,че от време на време,аз се чувствах малката,а него възприемах като големия.Или по-скоро това е моето вътрешно желание да имам опора от мъж в живота си :unsure:Така го възприемах просто.

Имате ли наблюдения от срещи започнали по време на лунно затъмнение,до какво могат да доведат?

Не ви ли харесва картата на първата среща? :-\

Хубаво е човек да има за приятел някой фармацефт,всичко се случва ;D
« Последна редакция: Май 25, 2013, 01:34:15 pm от Milkyway »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4142 -: Май 25, 2013, 04:47:09 pm »
как бихте тълкували партньорски сатурн върху марс? марс ми е У7.
въобще - съвпадите на сатурн са неблагоприятни нали? :-\

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4143 -: Май 25, 2013, 04:48:42 pm »
марсин, неговата Луна е СЪВПАД с твоя Асц / една от най-желаните синастрични комбинации /

И моята настояща синастрия е с негова Луна в близост до АСЦ ми. Още не съм уточнила часът, но може ли да й хвърлите едно око?
 Искаш да кажеш, че това е голяма любов от негова страна?
Точен тригон между негов Плутон и моето Слънце, ще я бъде ли тая либоф?
Нещата много бавно стават и той ми се струва много объркан, пуска някакви разнопосочни сигнали. Трудно го разбирам :( В натала има съвпад на Марс и Сатурн, явно от там идва тая забавеност в действията.

Моля някой нещо по моята синастрия да каже!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4144 -: Май 25, 2013, 06:05:18 pm »

Ако Марс е твоята планета, вероятно ще имаш усещане за по-малко степени на свобода- ограничена активност.

*

Grace

• 2257
« Отговор #4145 -: Май 25, 2013, 08:01:04 pm »

Много зависи от статуса на двете планети в наталите ви. Ако Марса на партньора е силен и добре поставен, може да действа освобождаващо и стимулиращо относно твоите страхове, задръжки и несигурност / Сатурн / в областта към която се отнася в натала. Доста често се проявява и като сексуално привличане.
И не, не всички съвпади със Сатурн са неблагоприятни.   

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4146 -: Май 25, 2013, 09:16:03 pm »
благодаря за отговорите  :blink:
моят марс по принцип има нужда да бъде укротен, но не и подтиснат.  :blink:

« Отговор #4147 -: Май 27, 2013, 08:23:32 am »
 :blink:Привет...може ли някой да се изкаже по тази синастрия...От скоро в орбитата ми кръжи едно момченце/буквално момченце ,защото разликата ни е 11г/ :-[чак ме е срам,че се заглеждам по "деца"...,но ми действа странно...Въздейства ми.Физически е доста добре сложен и отговаря на критериите ми за мъжко телосложение...симпатичен е.Какво в синастрията показва това привличане??? :rolf: :haha:Луда работа...
Незнам в Синастрия какви са орбисите,но ако са по-големички вероятно е от съвпада на неговата Венера с моя Плутон...а хармонията е може би от съвпада на моята Луна с неговото Слънце,и интересно ,но според това,което съм чела...Сатурн показва често..по-възрастен партньор...и в случая ЗА НЕГО -  това съм аз ...МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ какво мислите .
« Последна редакция: Май 27, 2013, 12:51:13 pm от venera1978 »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4148 -: Май 27, 2013, 08:24:03 am »
А къде е самата синастрия?

« Отговор #4149 -: Май 27, 2013, 09:16:52 am »
Здравейте, момичета и момчета!
Моля ви, ако някой има време и желание, ще се радвам да чуя мнението ви по тази карта. Тази връзка не е отскоро и мисля, че това е мъжът на живота ми. ;)
Вие как мислите?

Готова съм да отговоря на всякакви иследователски въпроси по картата. ;)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4150 -: Май 27, 2013, 10:23:12 pm »
Аз пак да питам, вече с точен час, нещо по тази синастрия:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4151 -: Май 28, 2013, 06:34:17 am »
и аз с молба за коментар
часът на мъжът не е известен

« Отговор #4152 -: Май 28, 2013, 10:16:30 am »

Много зависи от статуса на двете планети в наталите ви. Ако Марса на партньора е силен и добре поставен, може да действа освобождаващо и стимулиращо относно твоите страхове, задръжки и несигурност / Сатурн / в областта към която се отнася в натала. Доста често се проявява и като сексуално привличане.

Не мога да се съглася, съжалявам. Сатурн и Марс в съвпад е винаги неблагоприятен аспект в синастрия.

« Отговор #4153 -: Май 28, 2013, 10:36:33 am »
Усещането ми за човека ,е за човек който много лъже.Такива бяха и предишните деви,които съм имала.
Усещането ,когато го видях за първи път,е че го познавам.Но не от този ,а от предишен живот.Споменавала съм го и тук.
Може да има измама,защото имам нептун в 5ти дом,винаги гледам илюзорно на любовите си.А лунното затъмнение ми е точно върху нептун и опозиция сатурн.
Ако ми се обади,и ако ми е удобно,ще изляза с него пак.Но ще гледм, да не е насила и да не се колебая.А когато мога-аз.Няма да го търся.Ще гледам приятелски на контакта си с него.Но то ще си покаже.Разбира се,ако нещо в него ме подразни,няма да си замълча.
Интересното от снощи е,че от време на време,аз се чувствах малката,а него възприемах като големия.Или по-скоро това е моето вътрешно желание да имам опора от мъж в живота си :unsure:Така го възприемах просто.

Имате ли наблюдения от срещи започнали по време на лунно затъмнение,до какво могат да доведат?

Не ви ли харесва картата на първата среща? :-\

Хубаво е човек да има за приятел някой фармацефт,всичко се случва ;D

Когато някой пита нещо, допускам, че то е защото действително иска да знае. 
В случая явно не е било точно така.

« Отговор #4154 -: Май 28, 2013, 11:52:20 am »
Ако ми се обади,и ако ми е удобно,ще изляза с него пак.Но ще гледм, да не е насила и да не се колебая.А когато мога-аз.Няма да го търся.Ще гледам приятелски на контакта си с него.Но то ще си покаже.Разбира се,ако нещо в него ме подразни,няма да си замълча....

Само не разбрах, дали е свободен или не!? Щото иначе май прогнозите (за провал) се сбъдват (не само моите, но и на Papy май бяха такива).

Не искам да се правя на лош пророк, но изведнъж ми се "стори", че човекът не е свободен... и шансовете са малки.
Или е женен, или си има сериозна връзка. Но интуицията ми може и да греши!!! Хм...
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Grace

• 2257
« Отговор #4155 -: Май 28, 2013, 11:53:14 am »

Не мога да се съглася, съжалявам. Сатурн и Марс в съвпад е винаги неблагоприятен аспект в синастрия.

Сатурн и Марс заедно трудно могат да се определят като благоприятна комбинация, по принцип. Което не изключва горенаписаното. И никак не е рядко срещана комбинация в синастрията.
Би било хубаво ако някой сподели личен опит, стига да съумее да отдели и определи добре влиянието на този аспект от другите синастрични.
Не съм съгласна с думичката " винаги " - всички правила са относителни, а всяка натална карта и съответно синастрия е различна и си има своя специфика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4156 -: Май 28, 2013, 12:15:57 pm »
Мога да споделя малко личен опит за тоя съвпад, два случая.

И в двата случая мъжкият Марс съвпадаше с моя Сатурн.

Случай № 1 - краткотрайни отношения на приятелско-сексуална основа, които не преминаха в нищо. Запознанството беше много случайно - заедно бяхме на едно интервю за работа. Всичко започна с ненгажиращ лаф.  ;D

Случай № 2 - колега на работа, седяхме бюро срещу бюро - принципно се разбирахме, но обичаше от време на време лекичко да се заяжда с мен. След една година, когато вече не работех в тази фирма, ми се лепна в скайпа и започна да ме сваля, предложи секс (беше обвързан с малко дете). С него не съм имала нищо, само чесане на езици.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #4157 -: Май 28, 2013, 12:19:01 pm »
Лили, доколкото разбирам, общото е сексуалната основа  :blink:
А нещо конкретно по съвпада можеш ли да определиш или отношенията бяха твърде повърхностни, за да се е проявил?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4158 -: Май 28, 2013, 12:22:50 pm »
По-скоро общото е, че и в двата случая запознанството има служебен характер - на работа, на интервю за работа (Сатурн в моята карта). Впоследствие се появява сексуален нюанс, но беше твърде повърхностно, за да се получи нещо друго.

Интересното е, че и двамата бяха Козирози, с 2-3 дни разлика - новолунен Козирог и Козирог с Луна в Скорпион; Венера в Козирог, Марс в Лъв.
« Последна редакция: Май 28, 2013, 12:38:39 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4159 -: Май 28, 2013, 12:46:56 pm »

Сатурн и Марс заедно трудно могат да се определят като благоприятна комбинация, по принцип. Което не изключва горенаписаното. И никак не е рядко срещана комбинация в синастрията.
Би било хубаво ако някой сподели личен опит, стига да съумее да отдели и определи добре влиянието на този аспект от другите синастрични.
Не съм съгласна с думичката " винаги " - всички правила са относителни, а всяка натална карта и съответно синастрия е различна и си има своя специфика.

Винаги е неблагоприятен аспект! Всичко може с търпение да се преодолее, разбира се, може да има компенсиращи аспекти, които да го омекотят, може благоприятните аспекти в картата да преобладават, може и двамата да са светци, може аз да съм поп, но това не отменя факта, че този аспект е неблагоприятен. Да не носим от девет дерета вода.