Здравейте, проницателни дами

Бих искала да чуя второ мнение за първата сериозна връзка в живота си.
Предистория: много свободолюбива и авантюристична, до преди да срещна този мъж (чужденец, в момента живея в чужбина), т.нар. ми любовни отношения се ограничаваха до най-изначалната фаза на връзка (силно казано). Не успях да допусна никого по-близко от това за почти 21 години. Определено действах основно по водолейската си Венера, аспектирана от игривия Юпитер. Чувствителният Марс не бе засяган пряко (в любовен смисъл) освен при "по-авантюристичните" изяви на Венера, когато просто тази хиперранимост и интензивна емоционалност не можеше да остане незасегната. Въпреки това бих могла да кажа, че падналият Марс, аспектиран от Плутон, оцветява много голяма част от взаимоотношенията ми с тесния кръг от доверени хора в живота ми.
Срещнах този мъж по доста необичаен начин (толкова случайно, че чак подозрително), като отношенията ни се развиха със скоростта на светлината. Без игрички на котка и мишка или пози (доста плутониански!!!), си станахме най-близките хора един на друг за по-малко от 2 месеца. Неудобността от чувството на обвързаност (силни натални Юпитер и Уран) изчезна доста бързо и раковият Марс, оцветен от Плутон, взе превес над любовния ми живот. Имайки се за доста логична и земна личност, останах изключително шокирана от КРАЙНИТЕ чувства, които ме разтърсиха (транзитен Плутон се намира в мой 1-ви дом и прави значителни аспекти, наталният Плутон в картата на моя човек е плашещо аспектиращ): ревност, манипулативност, власт, обсебване и притежателност, чувство за "всичко или нищо", усещане за обвързване доживот - всичко това в плашещи измерения и от двете страни. Въпреки това аз се имам за по-приземена и рационална от двама ни и анализирайки (девишка Луна) него и характера му, го виждам като човек, преживял доста дълбоки и крайни събития и вътрешно, и външно. Бих казала, че дори малко ме е страх от това докъде може да достигне този негов интензитет на чувствата, имам усещане за евентуално разрушение, болка и омраза впоследствие.
Има и много други аспекти на връзката ни, но този ми се струва най-основен. Прикачам синастрия (аз съм вътрешният кръг с точен час, неговият час е +-1 час) и композит. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Знам само, че умопомрачително-силна любов и също толкова силна болка ще са в основата на връзката, но дали ще ми бъде тя първа и
последна?