Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878349 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Re: синастрия
« Отговор #4300 -: Юни 25, 2013, 09:56:08 am »

[/quote]

...и  непродуктивна в секса/все пак имаме квадратура на Марс /\[/quote]
И аз мисля че е непродуктивен,въпреки че би трябвало да е голяма страст и т.н.
В случая аз съм Плутон :D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #4301 -: Юни 25, 2013, 12:40:01 pm »
Абе колкото и да ги търсиш тези силни усещания, все си идва момента на необходимостта от тихото водно разливане на тела и емоции.

....за да е  удоволствие...защото без усещането за спокойствие и плавност не може да се усети нежността/чакай,че се замечтах пък аз :P / от секса,правен с любов... а квадратурите и опозетата на Марс дават винаги напрежение...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4302 -: Юни 25, 2013, 12:42:36 pm »
 опозицията марс-плутон при мъж си е аспект на насилника,момичета, каква страст, кви 5 лева? :mellow:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4303 -: Юни 25, 2013, 12:45:35 pm »
Енигма, това зависи и от други аспекти :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4304 -: Юни 25, 2013, 12:47:12 pm »
..и съвпада  дава същия резултат....и осветен от Слънцето и става мнооого сериозна проявата на тази характеристика...сурово насилничество със страст - не ви го пожелавам/изживях го за малко време/.... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4305 -: Юни 25, 2013, 12:47:35 pm »
Възможно е, но е важно да се знае. "Марс-плутон е"от позицията на силата-дали налагане на волята, или налагане с юмруци...зависи. И не толкова, единствено и само от хороскопа, а и от самия човек, осъзнатост, развитие...те така...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4306 -: Юни 25, 2013, 12:48:35 pm »
Да, да, Енигма, това и аз имах предвид като казах, че тръпки ме побиват като я видя.

Марсин, с теб сме на една вълна ))))

Но не само марсовите карета. Такова разливане се опитвам да постигна с мъж, който има съвпад на венера и нептун в скорпион и ми се получава само на под 30%. Нещо не е както трябва, много ми се губи тази му комбинация. А е в тригон с ас-то ми и много разчитах на нея.
Но пък е връх на тао с моята венера и неговата луна, та затова няма надежда.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4307 -: Юни 25, 2013, 12:48:57 pm »
Много си права, има си и лични качества и възпитание, от които зависят многооо неща, без които и най-хубавият натал няма смисъл!

« Отговор #4308 -: Юни 25, 2013, 01:25:41 pm »
....
Марсин, с теб сме на една вълна )))) Такова разливане се опитвам да постигна с мъж, който има съвпад на венера и нептун в скорпион и ми се получава само на под 30%. Нещо не е както трябва, много ми се губи тази му комбинация. А е в тригон с ас-то ми и много разчитах на нея.

:blink:..а луните ви как са...и Нептуните...това "разливане"/много ми хареса думичката ти  :P / съм го забелязала да се получава при хубави аспекти на Луна/Нептун или на Луна/Луна и в натала да има доста вода,за да успява да се усети и изживее...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4309 -: Юни 25, 2013, 01:36:59 pm »
....
Марсин, с теб сме на една вълна )))) Такова разливане се опитвам да постигна с мъж, който има съвпад на венера и нептун в скорпион и ми се получава само на под 30%. Нещо не е както трябва, много ми се губи тази му комбинация. А е в тригон с ас-то ми и много разчитах на нея.

:blink:..а луните ви как са...и Нептуните...това "разливане"/много ми хареса думичката ти  :P / съм го забелязала да се получава при хубави аспекти на Луна/Нептун или на Луна/Луна и в натала да има доста вода,за да успява да се усети и изживее...

Хм, ми как да са. Моят световноизвестен нептун е на 30 градуса от неговия, сходящ тригон с луната му, тригон и на луните ни, аз съм си натално с такъв разпадащ се тригон. Ама цялата задача е по огнените знаци. Всъщност тази негова луна е на такова смотано положение, че не се знае знае ли се. Около 20-я градус в лъв и астрокома незнайно защо отказва да рисува чертичките. Все пак е бързо светило и говорим за под 10 градуса.
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 01:44:50 pm от Нова »

« Отговор #4310 -: Юни 26, 2013, 01:34:43 am »
Как може да се прояви в синастрия мъжки Плутон опозиция женско Слънце,и женски Плутон тригон мъжка Луна?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4311 -: Юни 26, 2013, 10:48:30 am »
Въпросният мъж ще има постоянна нужда от теб, малко като обсебен.. Ще чувства, че ти си по специална от всичко досега, че ви свързва нещо по специално. Малко си падат обсебени както казах, искат всичко да знаят, да бъдат част от живота ти постоянно и т.н..

Относно женският Плутон - Ще искаш да си споделиш чувствата с партньора си, да му кажеш колко го харесваш или обичаш. Искаш да разбереш и него, най-съкровените му тайни и т.н...

Дано съм ти помогнала :)
 :88:

« Отговор #4312 -: Юни 27, 2013, 07:20:16 pm »
Crabby,благодаря ти   :wub:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4313 -: Юни 28, 2013, 11:25:17 am »
Няма проблем!  :wub: :wub: :wub:

Къде са всички синастрии във този форум.. Никой нищо не пита, само на лични получавам питанки!

А ми се иска да чуя и другите какво мислят, че вече ми липсват думи да опиша някой опозиции и тригони  ;D ;D :haha:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4314 -: Юни 28, 2013, 01:16:38 pm »
Какво ще ми кажете за тази синастрия, аз съм външния кръг, а той вътрешния. Часовете са точни (имаме съвпад на асцендентите, това и в друга връзка съм го имала)
Не съм сигурна, от съвсем скоро се познаваме, но ми се струва че доста си пада по мен... и е доста луд като цяло..

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4315 -: Юни 28, 2013, 01:49:34 pm »
Дати на лични, и ще ти я погледна  :P

« Отговор #4316 -: Юни 28, 2013, 08:34:02 pm »
Здравейте, проницателни дами :)

Бих искала да чуя второ мнение за първата сериозна връзка в живота си.

Предистория: много свободолюбива и авантюристична, до преди да срещна този мъж (чужденец, в момента живея в чужбина), т.нар. ми любовни отношения се ограничаваха до най-изначалната фаза на връзка (силно казано). Не успях да допусна никого по-близко от това за почти 21 години. Определено действах основно по водолейската си Венера, аспектирана от игривия Юпитер. Чувствителният Марс не бе засяган пряко (в любовен смисъл) освен при "по-авантюристичните" изяви на Венера, когато просто тази хиперранимост и интензивна емоционалност не можеше да остане незасегната. Въпреки това бих могла да кажа, че падналият Марс, аспектиран от Плутон, оцветява много голяма част от взаимоотношенията ми с тесния кръг от доверени хора в живота ми.

Срещнах този мъж по доста необичаен начин (толкова случайно, че чак подозрително), като отношенията ни се развиха със скоростта на светлината. Без игрички на котка и мишка или пози (доста плутониански!!!), си станахме най-близките хора един на друг за по-малко от 2 месеца. Неудобността от чувството на обвързаност (силни натални Юпитер и Уран) изчезна доста бързо и раковият Марс, оцветен от Плутон, взе превес над любовния ми живот. Имайки се за доста логична и земна личност, останах изключително шокирана от КРАЙНИТЕ чувства, които ме разтърсиха (транзитен Плутон се намира в мой 1-ви дом и прави значителни аспекти, наталният Плутон в картата на моя човек е плашещо аспектиращ): ревност, манипулативност, власт, обсебване и притежателност, чувство за "всичко или нищо", усещане за обвързване доживот - всичко това в плашещи измерения и от двете страни. Въпреки това аз се имам за по-приземена и рационална от двама ни и анализирайки (девишка Луна) него и характера му, го виждам като човек, преживял доста дълбоки и крайни събития и вътрешно, и външно. Бих казала, че дори малко ме е страх от това докъде може да достигне този негов интензитет на чувствата, имам усещане за евентуално разрушение, болка и омраза впоследствие.

Има и много други аспекти на връзката ни, но този ми се струва най-основен. Прикачам синастрия (аз съм вътрешният кръг с точен час, неговият час е +-1 час) и композит. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Знам само, че умопомрачително-силна любов и също толкова силна болка ще са в основата на връзката, но дали ще ми бъде тя първа и последна?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4317 -: Юли 01, 2013, 10:44:50 am »
искам да ви споделя, че в моите синастрии винаги има съвпади на следните астероиди с планети или ъгли:

Юнона, Хера, Антерос, Нимфа, Ерос, Купидо, Валентайн,Афродита
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4318 -: Юли 01, 2013, 11:00:33 am »
Здравейте, проницателни дами :)

Бих искала да чуя второ мнение за първата сериозна връзка в живота си.

Предистория: много свободолюбива и авантюристична, до преди да срещна този мъж (чужденец, в момента живея в чужбина), т.нар. ми любовни отношения се ограничаваха до най-изначалната фаза на връзка (силно казано). Не успях да допусна никого по-близко от това за почти 21 години. Определено действах основно по водолейската си Венера, аспектирана от игривия Юпитер. Чувствителният Марс не бе засяган пряко (в любовен смисъл) освен при "по-авантюристичните" изяви на Венера, когато просто тази хиперранимост и интензивна емоционалност не можеше да остане незасегната. Въпреки това бих могла да кажа, че падналият Марс, аспектиран от Плутон, оцветява много голяма част от взаимоотношенията ми с тесния кръг от доверени хора в живота ми.

Срещнах този мъж по доста необичаен начин (толкова случайно, че чак подозрително), като отношенията ни се развиха със скоростта на светлината. Без игрички на котка и мишка или пози (доста плутониански!!!), си станахме най-близките хора един на друг за по-малко от 2 месеца. Неудобността от чувството на обвързаност (силни натални Юпитер и Уран) изчезна доста бързо и раковият Марс, оцветен от Плутон, взе превес над любовния ми живот. Имайки се за доста логична и земна личност, останах изключително шокирана от КРАЙНИТЕ чувства, които ме разтърсиха (транзитен Плутон се намира в мой 1-ви дом и прави значителни аспекти, наталният Плутон в картата на моя човек е плашещо аспектиращ): ревност, манипулативност, власт, обсебване и притежателност, чувство за "всичко или нищо", усещане за обвързване доживот - всичко това в плашещи измерения и от двете страни. Въпреки това аз се имам за по-приземена и рационална от двама ни и анализирайки (девишка Луна) него и характера му, го виждам като човек, преживял доста дълбоки и крайни събития и вътрешно, и външно. Бих казала, че дори малко ме е страх от това докъде може да достигне този негов интензитет на чувствата, имам усещане за евентуално разрушение, болка и омраза впоследствие.

Има и много други аспекти на връзката ни, но този ми се струва най-основен. Прикачам синастрия (аз съм вътрешният кръг с точен час, неговият час е +-1 час) и композит. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Знам само, че умопомрачително-силна любов и също толкова силна болка ще са в основата на връзката, но дали ще ми бъде тя първа и последна?

За първа и последна от синастрията не може да говорим, за какво може да говорим обаче, е как планетите ви изглеждат и какво да се очаква.

Искам да знам само 2:00, с каква точност това е неговият час, при така сложен час без да навлизам в детайли, мога да си обясня до някъде това, което написа.

В двете крайности сте, имате силни аспекти и положителни и отрицателни. Страст и привличане и в същото време неразбирателство и различия.

Сподели относно този час колко си запозната?

« Отговор #4319 -: Юли 01, 2013, 10:46:57 pm »
Как може да се прояви в синастрия мъжки Плутон опозиция женско Слънце,и женски Плутон тригон мъжка Луна?

Привет :)..изживях такава синастрия и трябва да ти кажа,че не е от най-леките...Плутон бърка надълбоко...много надълбоко в Луната и тя е като обсебена...Плутон подпитва лекичко ,а Луната разказва надълго и нашироко /без да се усети/...но пък Луната перфектно предусеща ходовете на Плутон и успява да го разконспирира много често,ако той реши да послъже някъде :P.....но  е важно да кажа, че това се случва в 12 те домове на двамата/ и ,че аз съм Луната   /...в тази синастрия Луната страдаше .... :blink: