Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876067 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: синастрия
« Отговор #4360 -: Юли 09, 2013, 12:33:23 pm »
Вие двете направо ме убихте.
Какви подробности. Цъкаш в Гугъл Зет на латински или кирилица, щото програмата е руска, та ще стане и с двете. Ще ви излезе вход за астрологичен сайт. Има опиции и на английски, аз тази отварям, че повече й разбирам.
това не го разбрах  :-\
зета си го свалих на компа, обаче не мога да се оправя нещо с него. това някакъв друг сайт ли е?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4361 -: Юли 09, 2013, 12:34:42 pm »
Нова, абе с толкова хубаво, чак сладникаво подозрително ми е. Интересно после както се е започнало с бум и фиеста да не се самоизчерпа бързо-бързо тази връзка. При всичките ми познати синастрии има някаква люта подправка в манджата, която да те накара да не можеш да се откажеш, пък ако ще да ревеш и да ядеш :)) но другите нека кажат
просветна ми със зета  :P тенкс

Ми как да ти кажа, честно казано не знам, а и не смея да попитам, щото той е един младеж, с който преди време почнахме и свършихме по уран )))) Нашата синастрия е халифаксова, ма поне плутони, венери, сатурни, спуквам му планетите. За мен е минало свършено, но според някои ние пак ще се срещнем, аз малко не вярвам. Той е един месец по-голям от мен, така че и много съвпади, много нещо.
Научих, че среща мома с 5 планети в скорпион, слънце, венера, луна, плутон и ретро мерк и си казах, ето тая ще го тури на място. Той естествено е бил омагьосан и след 2 седмици у тях с букета да я иска за булка. Ма нямало и 2 седмици. Към днешна дата не знам какво се случва с тях. Не им знам часовете, ама като пуснах синастрия, ми то песен... Както изброих, де. Прекалено идеалистично някакси.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4362 -: Юли 09, 2013, 12:35:19 pm »
Какви подробности. Цъкаш в Гугъл Зет на латински или кирилица, щото програмата е руска, та ще стане и с двете. Ще ви излезе вход за астрологичен сайт. Има опиции и на английски, аз тази отварям, че повече й разбирам.

Аз ако знаех за тези програми, нямаше да уча толкова задълбочено астрология

Аз затова не уча.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4363 -: Юли 09, 2013, 12:36:31 pm »
това не го разбрах  :-\
зета си го свалих на компа, обаче не мога да се оправя нещо с него. това някакъв друг сайт ли е?

Хм, ти си даунлоадвала. Направо пиши в автоматичните безплатни опции.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4364 -: Юли 09, 2013, 12:42:15 pm »
аа благодаря. това никога нямаше да го забележа, че го има  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4365 -: Юли 09, 2013, 12:58:30 pm »

Аз ако знаех за тези програми, нямаше да уча толкова задълбочено астрология

Аз затова не уча.

И аз тъй, карам го на четене из форуми ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4366 -: Юли 09, 2013, 01:20:49 pm »
Важното е че всеки някак се оправя  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4367 -: Юли 09, 2013, 03:33:45 pm »
Нова, по нова съм в астрологията и от новите тук, но това дето ми го говориш , мигам тъпо и не мога го сдъвча  :-\. Младежът, казваш е омаян, нека да е, но в синастрията с мома баш скорпионка хич да няма връзка между мъжките и женските сигнификатори и неаспектирани слънца  луни …човек като се обвързва си търси половинката с опцията това дето си го няма да си го намери, за да го допълни. Тия двамата са ми съмнителни, както го описваш тригон до тригон то идилия, то лирика, егати! Но знае ли човек, някой с подобен опит може да сподели?? Да не би нещо домофикацията им да е интересна или да се забъркват вертексове, ероси и подобни.  Но и за това не знам до колко може да бута връзка, ако е единствения фактор. Нека момичетата кажат. Жалко, че им нямаш часовете да се види…
Имам и друг вариант - скорпионката не е това, което е   ;) жена под прикритие с тайна цел да покаже на младежа, че по-добре е c квадрат сатурн венера, отколкото сто тригона на тепсия  :P
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Нова

• 3491
« Отговор #4368 -: Юли 09, 2013, 03:41:57 pm »
Имам и друг вариант - скорпионката не е това, което е   ;) жена под прикритие с тайна цел да покаже на младежа, че по-добре е c квадрат сатурн венера, отколкото сто тригона на тепсия  :P

И аз така считам, пратена му е свише да му покаже, че като мене втора няма на света и той всеки миг да проклина живота си без мен. )))))))))

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #4369 -: Юли 09, 2013, 06:29:13 pm »
Мисля, че при такава синастрия, отговора е в натала.
Там е имало нещо, на което му е дошло времето да се случи.
При мен - гледала съм си синастрията с човек, с когото почти нямаме никакви аспекти, щото сме набори. И сме дълго време заедно.
И друга моя синастрия, при която казвам, че с този човек няма как да се разминем - ами разминаваме се.
И всичко това заради събитията в натала.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #4370 -: Юли 09, 2013, 06:32:00 pm »
Хубавата синастрия нищо не означава, за съжаление.
И с лоша такава може да се изкара дълго време, ако натала го разреши.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4371 -: Юли 09, 2013, 07:59:12 pm »
При мен - гледала съм си синастрията с човек, с когото почти нямаме никакви аспекти, щото сме набори. И сме дълго време заедно.
И друга моя синастрия, при която казвам, че с този човек няма как да се разминем - ами разминаваме се.

Това е моят девиз относно синастриите, НИКОГА нищо не се знае. Винаги може да не се получи, колкото и прекрасно да е. Тъкмо ти бях писала нещо такова де :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4372 -: Юли 09, 2013, 09:24:18 pm »
Ясмин..как така нямате почти никакви аспекти защото сте набори? съвпадите са най- мощните аспекти. а и тежките планети са само половината от синастрията- а аспектите между светилата?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #4373 -: Юли 09, 2013, 09:34:46 pm »
Е, не е като да няма съвсем нищо, но то е недостатъчно и не толкова хубаво, че да кажеш - ето, това ни помага.
Разликата помежду ни е само 12 дена, така че доста от нещата са същите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4374 -: Юли 09, 2013, 09:39:11 pm »
Е, не е като да няма съвсем нищо, но то е недостатъчно и не толкова хубаво, че да кажеш - ето, това ни помага.
Разликата помежду ни е само 12 дена, така че доста от нещата са същите.

явно сте просто еднакви като хора и като енергии. Потърси любовните астероиди, възлите, вертексите- там ще намериш може би отговори- асц- мц- имате ли съвпади по осите- сигурно! как са домовете на единия към тези на другия.. и така.
Понякога се виждат много интересни синастрии, но да- права си- първо заложеното в натала, после..любовните астероиди- в тях има доста истина, доста показателни са.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #4375 -: Юли 09, 2013, 09:43:33 pm »
Още не съм стигнала до астероидите. Нещо са ми ......несериозни :blink:
Извън планетите обръщам внимание само на възлите /разбира се/, хирон и лилит.

« Отговор #4376 -: Юли 09, 2013, 10:07:24 pm »
Как ще коментирате следните съвпади в една синастрия: Вертекс-СЛВ, Лилит-Венера, Юнона-Вертекс, Сатурн-Хирон, Слънце - МП Слънце/Луна. И в двата натала Сатурн и Юнона са в съвпад, нодалните оси са в еднакви знаци, но обърнати. В единия натал съвпад на Слънце с Плутон и Лилит, в другия стелуим в Скорпион.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4377 -: Юли 09, 2013, 10:22:31 pm »
Съвпад м/у мъжки Сатурн и женска Венера си е предпоставка за дълготрайност. Имала съм такъв аспект с бившия. Едвам се разделихме. За да съм точна- 3 години продължи- почти колкото връзката ни. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4378 -: Юли 10, 2013, 07:44:27 am »
А как мислите - ако човек има напрегнати аспекти на сатурн натално, влиза ли във връзки с които в синастрия има напрегнати сапекти на сатурн или не? Един вид той като личност няма необходимост да "среща" сатурн и отвън, има го вече натално? Може би за човек с натални аспекти на сатурн му едва още повече и едвам изтърпява ако го има и в синастрия, или обратно?

Аз например нямам аспекти на сатурн към лични планети в натала, но сатурна на съпруга ми е в опозиция със слънцето и квадрат с луната ми. Има хора, които не биха започнали такава връзка, а аз даже се омъжих за него. Явно ми е било нужно, като нямам как в натала ми сатурн да ме дисциплинира :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #4379 -: Юли 10, 2013, 08:34:09 am »

Да, съгласна съм с голяма част от написаното. Но точно близкото рождение повтаря наши аспекти, нали. Дори лекото изместване на бързите лични планети допълнително интензифицира единия от двамата. В примера, който дадох за мен, ами той е 1 месец по-голям. Например венерата се измества и вече еднаквия ни съвпад на марс, сатурн и плутон повтаря карето към нея. Независимо дали броим негови или мои, щото те са идентични. За сметка на това моята си остава тригонирана от тях. И разни такива.
Мисълта ми беше, когато няма съвпад на времето на раждане, а просто по син. се получават супер леки аспекти.
Права си и за това с идеално нарисуваните - и аз съм гледала за себе си такива хвърчила, платноходки, както беше казала Сънили, диамантени форми. Ами.. ядец. Освен положително отношение от разстояние, нищо.
Та значи в окончание, считате прекалено идеалната синастрия за неработеща дългосрочно, защото ги няма движещите елементи?