Нова, абе с толкова хубаво, чак сладникаво подозрително ми е. Интересно после както се е започнало с бум и фиеста да не се самоизчерпа бързо-бързо тази връзка. При всичките ми познати синастрии има някаква люта подправка в манджата, която да те накара да не можеш да се откажеш, пък ако ще да ревеш и да ядеш
но другите нека кажат
просветна ми със зета
тенкс
Ми как да ти кажа, честно казано не знам, а и не смея да попитам, щото той е един младеж, с който преди време почнахме и свършихме по уран )))) Нашата синастрия е халифаксова, ма поне плутони, венери, сатурни, спуквам му планетите. За мен е минало свършено, но според някои ние пак ще се срещнем, аз малко не вярвам. Той е един месец по-голям от мен, така че и много съвпади, много нещо.
Научих, че среща мома с 5 планети в скорпион, слънце, венера, луна, плутон и ретро мерк и си казах, ето тая ще го тури на място. Той естествено е бил омагьосан и след 2 седмици у тях с букета да я иска за булка. Ма нямало и 2 седмици. Към днешна дата не знам какво се случва с тях. Не им знам часовете, ама като пуснах синастрия, ми то песен... Както изброих, де. Прекалено идеалистично някакси.