Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877710 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4460 -: Юли 11, 2013, 01:57:53 pm »
бреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена  ;D

Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже  ;D Но просто преразказвам..

Нищо няма да кажа.  ;D За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.

Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш  ;D

Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера?

;D ;D ;D или венера нептун- духовна любов!  Значи моя Валентайн е на 10 гр. дева, номера е 447

Абсолютно нищо не ми аспектира твоя. Нито мажорно, нито минорно.

Моят е на 13* в овен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4461 -: Юли 11, 2013, 02:02:00 pm »
Да питам нещо за синастриите, има ли значение сред аспектите дали планетите са екзалтиращи, доминиращи, в падение, заточение?

Съни ще ти пиша на лични, по това дето си знаем

А иначе...ами да- една козирожка луна много ще си пасне със скорпионаска- защото са измъчени и двете- разбират се интуитивно колко им е трудно..но любов между такива луни може да роди и големи драми и всякакви такива подобни...
примерно друго- аз имам козирожка венера и често се захласвам по девешки венери, но в някакъв момент им се вбесявам, че са такива сухари и не издържам! Еднва венера в телец подсилва моята- подсилва чувството за комфорт- така би ми се отразила и луна в телец...Има роля за което питаш ти за привкуса на връзката..

пусни валентайн във вашата синастрия с мъжа ти  и кажи резултати ;)

« Последна редакция: Юли 11, 2013, 02:07:03 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4462 -: Юли 11, 2013, 02:05:31 pm »
бреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена  ;D

Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже  ;D Но просто преразказвам..

Нищо няма да кажа.  ;D За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.

Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш  ;D

Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера?

;D ;D ;D или венера нептун- духовна любов!  Значи моя Валентайн е на 10 гр. дева, номера е 447

Абсолютно нищо не ми аспектира твоя. Нито мажорно, нито минорно.

Моят е на 13* в овен.

:'( :'( :'(  ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4463 -: Юли 11, 2013, 02:06:56 pm »
а може ли примерно тълкуване и за опозиция, моля? опозицията не би ли разделяла, вместо да свързва?

sunnily, 447

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4464 -: Юли 11, 2013, 02:08:55 pm »
Кой беше номера на този валентайн?
Имах предвид за планетите следното, нали писах по-горе, че ме притеснява квадрата на негова  венера с мой сатурн, но моята венерата екзалтира, негов сатурн също, в такъв смисъл дали е от значение, доста объркано стана ;D

този квадрат си е спойка, е тук кой беше пуснал синастрия с прекрасни взаимоотношения с такъв квадрат- дори без скандали!

разбрах те, да- ами и двете планети са силни и щастливи и по- скоро с квадрата ще се предизвикват да се перчат една на друга- няма да са толкова конфликтно настроени

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4465 -: Юли 11, 2013, 02:11:22 pm »
а може ли примерно тълкуване и за опозиция, моля? опозицията не би ли разделяла, вместо да свързва?

sunnily, 447

Ако Купиодна на някой съвпада твоята венера, той чувства, че твоите вкусове и женственост просто съвпадат с това, което харесва, ако купидона е в опозиция с твоята венера- той ще се чувства предизвикан и привлечен от една различна гледна точка. Но пак ще има магнетизъм.

разделящо е ако няма никакъв контакт- дори квадрат е по- добре да има

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4466 -: Юли 11, 2013, 02:13:17 pm »
благодаря  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4467 -: Юли 11, 2013, 02:19:34 pm »
Мерси, Клер!
Не знам какво значи, но моят валентайн е върху негово слънце, а негов - върху мой слв, и то с такава точност, че чак се изумих :o

;D ;D ;D ще ми повярвате вие накрая ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4468 -: Юли 11, 2013, 02:21:10 pm »
Съни

Цитат на: zikovu в Юли 10, 2013, 11:05:42 am

Аз гледам Валейнтайна- ако това е важна любов в живота ви- няма как валентайна да не прави някакъв важен съвпад или опозе.
При астероидите гледам главно съвпади или опозета.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4469 -: Юли 11, 2013, 02:21:51 pm »

Цитат на: zikovu в Юли 10, 2013, 11:19:59 am

от личен опит - брачни двойки или големи любови задължително имат важен съвпад- ос, възел,планета със Юнона, Джуно, Валейтайн или Бода

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4470 -: Юли 11, 2013, 02:22:59 pm »
съни, 2-3 страници по- назад съм пуснала допълнителни брачни астероиди, вземи им номерата и сподели ;)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4471 -: Юли 11, 2013, 02:23:47 pm »
а юнона и джуно не е ли едно и също нещо?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4472 -: Юли 11, 2013, 02:24:35 pm »
а юнона и джуно не е ли едно и също нещо?

същото -да

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4473 -: Юли 11, 2013, 03:18:30 pm »
Aко искате проверявайте и друго

За женска карта МП Слънце/ СЛВ- мидпойнта на децата
За мъжка карта МП Луна СЛВ- мидпойта на израстване чрез емоционално общуване и споделяне

В по- важните синастрии и там ще намерите съвпади.

Например МП Слънце/ СЛВ на майка ми е активиран от марса на татко, а МП Луна/СЛВ на татко е в точно опозе на майчиното Слънце

« Последна редакция: Юли 11, 2013, 04:31:00 pm от zikovu »

« Отговор #4474 -: Юли 11, 2013, 04:27:13 pm »
zikovu, имаш ли наблюдения как влияят астероидите в натална карта? Дали участват при по-важните ни емоционални срещи?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4475 -: Юли 11, 2013, 04:38:16 pm »
zikovu, имаш ли наблюдения как влияят астероидите в натална карта? Дали участват при по-важните ни емоционални срещи?

може би- сигурно...нямам наблюдения- но важните срещи в живота ни- мисля, че се описват така или иначе с основните планети...разбира се има логика като се влюбим да се задейства Валентайна например някак си, но според мен тези астероиди имат повече валидност в синастриите, където става дума за взаимодействие.. Те са като чувствителни точки и в една синастрия виждаш кой как ги докосва.

« Отговор #4476 -: Юли 11, 2013, 05:47:10 pm »
Цитат
Aко искате проверявайте и друго

За женска карта МП Слънце/ СЛВ- мидпойнта на децата
За мъжка карта МП Луна СЛВ- мидпойта на израстване чрез емоционално общуване и споделяне

В по- важните синастрии и там ще намерите съвпади.

Например МП Слънце/ СЛВ на майка ми е активиран от марса на татко, а МП Луна/СЛВ на татко е в точно опозе на майчиното Слънце

Привет, проверявам сега МП в синастрията с мъжа ми. В интерес на истината трябва да уточня, че синастрията с мъжа ми е мъка, защото не е сигурен в часа си нараждане, така, че възможно е да са чисти съвпадения, но.. kонкретно моя МП Слънце/СВ  съвпад СВ на мъжа ми и то доста точен, между другото в лъв, а сина ни е слънчев лъв и мое Слънце бърху негов МП Луна/СВ  :o Е, зикову, страшна си, за каквото да дадеш пример, аз само потвърждавам. Впечатлена съм колко много може да се научи от теб, а това, което е най-ценно е, че си конкретна! Нямам какво друго да добавя :blink:
Всъшност щях да питам нещо, но забравих  ;D
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

« Отговор #4477 -: Юли 11, 2013, 08:43:32 pm »
може би- сигурно...нямам наблюдения- но важните срещи в живота ни- мисля, че се описват така или иначе с основните планети...разбира се има логика като се влюбим да се задейства Валентайна например някак си, но според мен тези астероиди имат повече валидност в синастриите, където става дума за взаимодействие.. Те са като чувствителни точки и в една синастрия виждаш кой как ги докосва.

Благодаря ти :blink:
Валантайна при мен е в 1-ви дом в съвпад с Юпитер, Слънцето и квадрат Нептун... Знам си аз, че съм егоист и мога да обичам само и единствено себе си ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4478 -: Юли 11, 2013, 09:49:05 pm »
Ох ;D

Как ви се вижда тази синастрия?
Аз съм вътрешния кръг,неговия час не се знае за сега.
Неговия северен възел съвпад с моя К12, неговия стелиум в скорпион опозиция с моя в телец....
Неговата венера опозиция с моя марс ,а неговия марс тригон мойта венера :rolleyes:
Неговите нептун и луна в моя 5ти...неговия хирон съвпад с моя марс...
Но пък, мойто слънце прави тригон към неговия стелиум в скорпи :-[

Какво мислите момичета????? :-[

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4479 -: Юли 12, 2013, 07:34:58 am »
Ох ;D

Как ви се вижда тази синастрия?
Аз съм вътрешния кръг,неговия час не се знае за сега.
Неговия северен възел съвпад с моя К12, неговия стелиум в скорпион опозиция с моя в телец....
Неговата венера опозиция с моя марс ,а неговия марс тригон мойта венера :rolleyes:
Неговите нептун и луна в моя 5ти...неговия хирон съвпад с моя марс...
Но пък, мойто слънце прави тригон към неговия стелиум в скорпи :-[

Какво мислите момичета????? :-[

Много ЧЕРВЕНА ми се вижда хехехе  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...