Цитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:48:11 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:46:34 pmЦитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:45:16 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:44:07 pmЦитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..Нищо няма да кажа. За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера? или венера нептун- духовна любов! Значи моя Валентайн е на 10 гр. дева, номера е 447
Цитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:46:34 pmЦитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:45:16 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:44:07 pmЦитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..Нищо няма да кажа. За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера?
Цитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:45:16 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:44:07 pmЦитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..Нищо няма да кажа. За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш
Цитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:44:07 pmЦитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..Нищо няма да кажа. За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.
Цитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..
бреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена
Да питам нещо за синастриите, има ли значение сред аспектите дали планетите са екзалтиращи, доминиращи, в падение, заточение?
Цитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:54:25 pmЦитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:48:11 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:46:34 pmЦитат на: Нова в Юли 11, 2013, 01:45:16 pmЦитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 01:44:07 pmЦитат на: Kler в Юли 11, 2013, 01:32:30 pmбреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже Но просто преразказвам..Нищо няма да кажа. За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера? или венера нептун- духовна любов! Значи моя Валентайн е на 10 гр. дева, номера е 447Абсолютно нищо не ми аспектира твоя. Нито мажорно, нито минорно. Моят е на 13* в овен.
Кой беше номера на този валентайн?Имах предвид за планетите следното, нали писах по-горе, че ме притеснява квадрата на негова венера с мой сатурн, но моята венерата екзалтира, негов сатурн също, в такъв смисъл дали е от значение, доста объркано стана
а може ли примерно тълкуване и за опозиция, моля? опозицията не би ли разделяла, вместо да свързва?sunnily, 447
Мерси, Клер!Не знам какво значи, но моят валентайн е върху негово слънце, а негов - върху мой слв, и то с такава точност, че чак се изумих
а юнона и джуно не е ли едно и също нещо?
zikovu, имаш ли наблюдения как влияят астероидите в натална карта? Дали участват при по-важните ни емоционални срещи?
Цитат на: zikovu в Юли 11, 2013, 03:18:30 pmAко искате проверявайте и другоЗа женска карта МП Слънце/ СЛВ- мидпойнта на децатаЗа мъжка карта МП Луна СЛВ- мидпойта на израстване чрез емоционално общуване и споделянеВ по- важните синастрии и там ще намерите съвпади.Например МП Слънце/ СЛВ на майка ми е активиран от марса на татко, а МП Луна/СЛВ на татко е в точно опозе на майчиното СлънцеПривет, проверявам сега МП в синастрията с мъжа ми. В интерес на истината трябва да уточня, че синастрията с мъжа ми е мъка, защото не е сигурен в часа си нараждане, така, че възможно е да са чисти съвпадения, но.. kонкретно моя МП Слънце/СВ съвпад СВ на мъжа ми и то доста точен, между другото в лъв, а сина ни е слънчев лъв и мое Слънце бърху негов МП Луна/СВ Е, зикову, страшна си, за каквото да дадеш пример, аз само потвърждавам. Впечатлена съм колко много може да се научи от теб, а това, което е най-ценно е, че си конкретна! Нямам какво друго да добавя :blink:Всъшност щях да питам нещо, но забравих
Aко искате проверявайте и другоЗа женска карта МП Слънце/ СЛВ- мидпойнта на децатаЗа мъжка карта МП Луна СЛВ- мидпойта на израстване чрез емоционално общуване и споделянеВ по- важните синастрии и там ще намерите съвпади.Например МП Слънце/ СЛВ на майка ми е активиран от марса на татко, а МП Луна/СЛВ на татко е в точно опозе на майчиното СлънцеПривет, проверявам сега МП в синастрията с мъжа ми. В интерес на истината трябва да уточня, че синастрията с мъжа ми е мъка, защото не е сигурен в часа си нараждане, така, че възможно е да са чисти съвпадения, но.. kонкретно моя МП Слънце/СВ съвпад СВ на мъжа ми и то доста точен, между другото в лъв, а сина ни е слънчев лъв и мое Слънце бърху негов МП Луна/СВ Е, зикову, страшна си, за каквото да дадеш пример, аз само потвърждавам. Впечатлена съм колко много може да се научи от теб, а това, което е най-ценно е, че си конкретна! Нямам какво друго да добавя :blink:Всъшност щях да питам нещо, но забравих
може би- сигурно...нямам наблюдения- но важните срещи в живота ни- мисля, че се описват така или иначе с основните планети...разбира се има логика като се влюбим да се задейства Валентайна например някак си, но според мен тези астероиди имат повече валидност в синастриите, където става дума за взаимодействие.. Те са като чувствителни точки и в една синастрия виждаш кой как ги докосва.
Ох Как ви се вижда тази синастрия?Аз съм вътрешния кръг,неговия час не се знае за сега.Неговия северен възел съвпад с моя К12, неговия стелиум в скорпион опозиция с моя в телец....Неговата венера опозиция с моя марс ,а неговия марс тригон мойта венера :rolleyes:Неговите нептун и луна в моя 5ти...неговия хирон съвпад с моя марс...Но пък, мойто слънце прави тригон към неговия стелиум в скорпи Какво мислите момичета??