Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878376 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: синастрия
« Отговор #4520 -: Юли 12, 2013, 03:57:25 pm »
Утре ще се срещна с един Девичко с АСЦ Дева  :-\, англичанин е, живее от няколко месеца в София. Какво мислите за синастрията ни, добре изглежда според мен? :) Той се показва като забавен, загрижен, дори ми пя по скайп. :Р Тоя Сатурн върху моя АСЦ как се отразява, а Уранът му върху Венерата ми? :) Какво мислите за него? :) Надежден ли е?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4521 -: Юли 12, 2013, 05:42:40 pm »
ето и аз слагам

« Отговор #4522 -: Юли 12, 2013, 08:42:18 pm »
Ето ни и нас  :rolleyes: Нимфата какво значи?  :thinking:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #4523 -: Юли 15, 2013, 12:18:11 pm »
Цитат
Здравейте,

Новичка съм и тук, и в астрологията, но старшно много ме грабна. Занимавам се с психология и по принцип вътрешния свят и човешките взаимоотношения винаги много силно са ме интересували - нямам представа защо до сега съдбата не ме е срещнала с астрологията...

За сега главно чета и си блъскам главата с моя натал (с огромно удоволствие  :blink: го правя и се надявам скоро да мога да се справям и сама :blink:). Причината да пиша тук обаче е, че до синастрия и композит още не съм го докарала, а съм доста нетърпелива по природа и не ми се чака. В една връзка съм вече повече от година, на 1200 км. един от друг... сложна, абсолютния контраст бих я нарекла, много удоволствие и много болка в добавка към разстоянието. Опити и от двете страни да я прекратим, които завършват само с още по-силно приближаване един към друг и единствено ни доказват колко повече пък боли когато сме разделени. И едно усещане, че нещо много по-силно от нас ни държи заедно, и у двамата... Въпроса какво стои в основата на тази контрастна любов ме срещна и с астрологията, както и всички въпроси около нейното бъдеще.

Та молбата ми е ако някой може и иска да ми помогне с отговорите, каквото и да излезе все ще е от полза...
Това са рожденните ни данни:
Аз - 10.11.1968, 21:30 часа, София
Той - 26.11.1966, 08:00 часа, Пловдив.

Дали ще е възможно някой да погледне молбата ми, тъй като Краби сигурно е заета.
Благодаря много.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4524 -: Юли 15, 2013, 12:19:39 pm »
Ох да много съм заета, обещавам утре ще я погледна :(

Сори, днес съм и рожденичка и съм на работа, пък и с един хладилник трябва да се занимавам... Извинявай за забавянето!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4525 -: Юли 15, 2013, 12:43:49 pm »
just a dream нимфата е за сексуално привличане
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4526 -: Юли 15, 2013, 07:34:17 pm »
Цитат
Ох да много съм заета, обещавам утре ще я погледна :(

Сори, днес съм и рожденичка и съм на работа, пък и с един хладилник трябва да се занимавам... Извинявай за забавянето!

Няма проблем Краби. Весело изкарване на рождения ден и много сбъднати мечти, по твоя начин.

Познавам рачетата, а и аз самата съм с асцендент и луна в рак - последното нещо което бих си помислила за тях е, че са безотговорни :blink:
И благодаря, че ми отговаряш.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4527 -: Юли 16, 2013, 10:06:28 am »
Да ви запитам, при синастриите, ако има асц. Водолей, а другият е в асц.Лъв - това значи по специфичен съвпад на асц. как се чувства? Взаимодопълване или как? С приятелят ми в момента нямаме много положителни аспекти, ние като цяло нямаме много аспекти, те знаят някой тук. Специално това Асц. Десц. и т.н, и че са Лъв и Водолей би трябвало да е нещо положително, но някой да има повече информация? В интернет е много изчерпана, а форума винаги има отговорите  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4528 -: Юли 16, 2013, 10:12:40 am »
Да ви запитам, при синастриите, ако има асц. Водолей, а другият е в асц.Лъв - това значи по специфичен съвпад на асц. как се чувства? Взаимодопълване или как? С приятелят ми в момента нямаме много положителни аспекти, ние като цяло нямаме много аспекти, те знаят някой тук. Специално това Асц. Десц. и т.н, и че са Лъв и Водолей би трябвало да е нещо положително, но някой да има повече информация? В интернет е много изчерпана, а форума винаги има отговорите  ;D ;D

На мен много добре ми звучи, много балансирано и чудесно. Седмият ми дом е първи за другия, супер.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4529 -: Юли 16, 2013, 10:22:53 am »

На мен много добре ми звучи, много балансирано и чудесно. Седмият ми дом е първи за другия, супер.

Баланс да, преди години съм чувала, че се проявяват в по напреднала възраст. Такива неща чувала ли си Новичка?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4530 -: Юли 16, 2013, 10:30:11 am »

Баланс да, преди години съм чувала, че се проявяват в по напреднала възраст. Такива неща чувала ли си Новичка?

Не ти разбирам въпроса. Питаш ме дали аз, като жена в по-напреднала възраст, съм чувала такива неща или дали се среща такава среща в по-напреднала възраст от живота на човека?
И в двата случая отговорът ми е не. Особено за втория. Защото иначе съгласието би означавало, че статистически хората, които срещат половинките си в по-напреднала възраст, по-често в синастрия имат съвпад на ас-дс. Звучи ми неправдоподобно.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4531 -: Юли 16, 2013, 10:37:38 am »
Не бе  ;D ;D ;D ;D ;D

Имах предвид, че асц. при хората се проявявал по-силно при напредване на възраста, следователно и такава положителна енергия между два асц. трябва да се проявява по-силно, с напредване на възраста.

ПС: Под напреднала възраст имам предвид, че става все по-силно и повече се усеща, нямам предвид че ти си в напреднала възраст и т.н... не говоря за възраст като цяло

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4532 -: Юли 16, 2013, 10:41:40 am »
това за АЦ-то съм го срещала и аз, за 30тата година ставаше въпрос  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4533 -: Юли 16, 2013, 10:49:52 am »
това за АЦ-то съм го срещала и аз, за 30тата година ставаше въпрос  ;D
и аз съм го чела това за асц - че се проявява най-добре след 30-тата година, но наблюденията ми са за обратното. не че имам кой знае каква статистика, но все пак...

а за синастрията - обърнатите оси е едно от най-доброто положение за връзка, разбира се, подкрепено с други неща.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #4534 -: Юли 16, 2013, 10:51:03 am »
Краби, въпросът ти изобщо не съдържаше такова съждение, прочети пак. Мислила си го, но не си го написала.  ;D

Ами аз не мога да кажа, че усещам ас.то си повече с възрастта. Преди просто проявленията по него са били в една част от спектъра му, сега съм по-балансирана и избирателна. Което дори може да значи, че по-малко го усещам. Или по-точно преди съм го усещала, сега го осъзнавам.
Интересното е, че все по-малко усещам и се изявява обаче слънчевия ми знак, по-скоро съм на вълна прогресиралия.
За прогресиралата луна не знам дали трябва да се говори, но ще ми е мъчно и то много и вечно за тази близнашката. При мисълта за прогрес в рак направо ми се гади. Не знам как ще оцелея докато стигне до 6-ти дом в лъв след 100 години.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4535 -: Юли 16, 2013, 10:54:28 am »
Нова, вече не се ли научи да разбираш моите кодирани съобщения  :-[ :-[ :-[

Добре се, мисловно поне съм го имала в предвид  ;D ;D ;D

Така де, това за 30тата година имах в предвид  :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4536 -: Юли 16, 2013, 11:13:46 am »
Ама Нова, ти ще имаш пр. луна в рак в пети дом? ;D

Почвай с противозачатъчните и слагай един девствен колан, не съм сигурна че ще се опазиш обаче :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #4537 -: Юли 16, 2013, 11:17:15 am »
Ама Нова, ти ще имаш пр. луна в рак в пети дом? ;D

Почвай с противозачатъчните и слагай един девствен колан, не съм сигурна че ще се опазиш обаче :P

Ми че аз съм си честна, бе. И такава ще си остана още поне 4 години.

А ти нарочно ли дълбаеш с длетото тънко като знаеш, че темата ми е неприятна?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4538 -: Юли 16, 2013, 11:33:04 am »
Не, не съм искала да те дразня или нещо подобно, извини ме. Днес нещо не ми е ден, съжалявам.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4539 -: Юли 16, 2013, 11:38:22 am »
Не, не съм искала да те дразня или нещо подобно, извини ме. Днес нещо не ми е ден, съжалявам.
;D

Извинена си, но да не се повтаря. С мен за деца няма да си говориш!  ;D