Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877319 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4540 -: Юли 16, 2013, 11:39:09 am »
+1 - в близките 10 години и с мен  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4541 -: Юли 16, 2013, 11:40:17 am »
А с мен за мъже няма да говорите ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4542 -: Юли 16, 2013, 12:18:19 pm »
Всичко ще си кажете дами :))  :-[

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4543 -: Юли 16, 2013, 02:12:12 pm »
По повод обърнатите асценденти, за мен това са хората, които най-силно се привличат, разбира се ако нямат твърде лоши аспекти. Къде идва проблемът обаче, когато единият е в лош период, и другият е така и обратното и много пъти, ако не могат да се справят, се стига до раздяла.
Иначе и аз знам, че асц. се проявява най-силно след 30 годишна възраст, но при мен като е еднакъв със Слънцето, си е голяма скука :-X

Съни, а ако едвам имат аспекти. Ние с моят... имаме така да се каже супер малко аспекти... 1 лош и 4 хубави и това е... направо не знам как да я опиша нашата синастрия  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4544 -: Юли 16, 2013, 02:27:35 pm »
Ето, всичките съм ги поканила. Валентайн и всичките му дружки  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4545 -: Юли 16, 2013, 02:33:42 pm »
Мисля, че имате хубава синастрия, но ти ще трябва да правиш компромиси, да му се подчиняваш, когато той ти говори ;D, иначе сексуалното привличане е голямо - виж нимфата и ерос :blink:

Аз бих използвала думата приемлива :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4546 -: Юли 16, 2013, 02:40:43 pm »
в синастрия кой духа супата - човекът със Сатурна или човекът с лични планети?

Вече те цитирам, за да не изоставиш коментара ми да виси като сопол.

Категорично човекът с личните го духа. Сатурнът е твърде недокачлив, като райбер е, слон да му го натресе, няма да помръдне /емоционално/.

Наблюдавала съм и обратното и тук спечели положението по знак - взаимна опозиция слънце/сатурн, огледални. Троновото слънце би сатурна до него и екзалтиралия сатурн смачка слънцето на другия. В резултат, пак по въпроса за райбера, този с троновото/екзалтирания не можа да почувства нищо. Сатурнова работа, нали ти казвам.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4547 -: Юли 16, 2013, 02:51:56 pm »
Виж сега, ако за у на водолея почнеш да си броиш уранчо, както ми се струва по-честно, то тогава ще свалиш догмата от горкия ти сатурн да бъде тронов.

Направо го осакатявате водолея като му насрочвате за у сатурн. Квинтесенцията на знака отнемате.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4548 -: Юли 16, 2013, 02:57:32 pm »
Утре ще се срещна с един Девичко с АСЦ Дева  :-\, англичанин е, живее от няколко месеца в София. Какво мислите за синастрията ни, добре изглежда според мен? :) Той се показва като забавен, загрижен, дори ми пя по скайп. :Р Тоя Сатурн върху моя АСЦ как се отразява, а Уранът му върху Венерата ми? :) Какво мислите за него? :) Надежден ли е?

Това съм го изпуснала! Ще погледна и тук ако още искаш, свирни на лично! :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4549 -: Юли 16, 2013, 03:07:48 pm »
Виж сега, ако за у на водолея почнеш да си броиш уранчо, както ми се струва по-честно, то тогава ще свалиш догмата от горкия ти сатурн да бъде тронов.

Направо го осакатявате водолея като му насрочвате за у сатурн. Квинтесенцията на знака отнемате.
Е, нали е в 10 дом - не е ли охранен един такъв Сатурн? Все ми е едно - аз казвам какво чувствам. И излиза, че положението не е розово май, а? Знаех си, че трябваше да си плюя на петите, докато му беше времето... :73:

Аааа, охранен е, да, по дом е на трон. По знак не го броя. 
Не си плюй на петите, сега ти се е паднало. Ама вие, скорпионските, наистина.. не се понасяте. Фаталисти, песимисти, то бива черно, черно, ама...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4550 -: Юли 16, 2013, 11:18:58 pm »
Цитат
Здравейте,

Новичка съм и тук, и в астрологията, но старшно много ме грабна. Занимавам се с психология и по принцип вътрешния свят и човешките взаимоотношения винаги много силно са ме интересували - нямам представа защо до сега съдбата не ме е срещнала с астрологията...

За сега главно чета и си блъскам главата с моя натал (с огромно удоволствие  :blink: го правя и се надявам скоро да мога да се справям и сама :blink:). Причината да пиша тук обаче е, че до синастрия и композит още не съм го докарала, а съм доста нетърпелива по природа и не ми се чака. В една връзка съм вече повече от година, на 1200 км. един от друг... сложна, абсолютния контраст бих я нарекла, много удоволствие и много болка в добавка към разстоянието. Опити и от двете страни да я прекратим, които завършват само с още по-силно приближаване един към друг и единствено ни доказват колко повече пък боли когато сме разделени. И едно усещане, че нещо много по-силно от нас ни държи заедно, и у двамата... Въпроса какво стои в основата на тази контрастна любов ме срещна и с астрологията, както и всички въпроси около нейното бъдеще.

Та молбата ми е ако някой може и иска да ми помогне с отговорите, каквото и да излезе все ще е от полза...
Това са рожденните ни данни:
Аз - 10.11.1968, 21:30 часа, София
Той - 26.11.1966, 08:00 часа, Пловдив.

Дали ще е възможно някой да погледне молбата ми, тъй като Краби сигурно е заета.
Благодаря много.

Искам да кажа, че часът е 23:56 в момента! Така че все още пиша на време, публикацията ще е малко по-късна, ама сега как няма да простим на Краби  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Първо, АУЧ - Скъпа, Скорпи в Слънце и Меркурий, Рак в Луна и в Асц.... Къде бе либе са те родили такава, и за капак един нищо неподозиращ Стрелец във Венера... Леле мале.. А при мъжкият, още по-забавно става. Стрелец във Слънце, асц. Венера, Меркурий в Скорпион, а луната в Телец... Съжалявам, ама такива натали не бях виждала до сега, все съм виждала комбинации, ама Вие убихте рибата и оставихте Краби безмълвна, а това се случва рядко, виж Нова ще ти потвърди!

Както и да е, да минем към тази вече съм сигурна ИНТЕРЕСНА синастрия, щом и Нова толкова я чакаше.

Съвпад на Слънце И Меркурий - Има уважение помежду Ви, определено сте от двойките, които могът да седнат и да обсъдят проблемите си, а дори и да стигнат до решения задоволяващи и двете страни, за съжаление това на моменти може да е слаб аспект, особено с този квадрат на Венера и Марс. Като цяло ти си по отдаден човек, ти се отдаваш и очакваш това и от хората около теб, типично по скорпионски, но трудно скъпа, при това много ще е да вземеш ИЗЦЯЛО свободата на един огнен Стрелец, най-много да го изгубиш или ядосаш (от личен опит говоря). Иначе има страст между вас, ама ми се струва, че много му скачаш на главата, искаш повече от колкото той може да ти даде. Оценявай нуждите му за свобода и не позволявай на Скорпито да показва лоши маниери. Имаш и ти Стрелец във Венера, предполагам това до някъде улеснява нещата. Квадрат на Юпитер и Меркурий, за съжаление не винаги споделяте еднакви мнения, разминавания има, но са поносими. Тригона на Луна с Мерукий, може на моменти да Ви кара да се разбирате само с поглед, като телепатия действа. Квадрат има и на Венера с Уран, какво Ви спира връзката? Да не сте обвързани вече или един от вас? Нещо има между вас, което не ви позволява да сте на 100% заедно. Иначе нептун прави съвпад със Слънце - има толеранс, връзката не е на база привличане само, има нещо по-силно, което ви тегли един към друг, ех тоз Нептун. Освен това същият този Нептун прави секстил с Марс и тригон с Луна, перфектна хармония, силна връзка, малко мистерия за разнообразие и да държи интереса. Изключително позитивни аспекти. И за капак прави тригон със Сатурн - взаимодопълвате се. Марс е със съвпад с Юпитер - много приятен аспект за дълги връзки, давате си самочуствие един на друг, умеете да правите планове заедно и да ги изпълнявате също толкова успешно. Квадрат на Венера със Сатурн - този аспект винаги дава едно привличане, от което няма отърване, за съжаление си е малко негативен понеже създава един дискомфорт във връзките, но със толкова други позитивни аспекти не мисля, че ще е толкова пагобен. Марс и Плутон и те са в съвпад, невероятно привличане. ВЕЧЕ ТИ ЗАВИЖДАМ НА СИНАСТРИЯТА! Секстил на Слънце и Уран,Секстил и на Луна И плутон... Ти да не си дошла тука, да ми се хвалиш със синастрията си! Сигурно и Валентайна им пада в приятен дом и прави някакви невероятни аспекти... Какво да ти кажа, има ли нужда да коментирам.. Искате да сте постоянно заедно, 24/7 ако е възможно, на него може да му е малко в много, ама на теб няма да ти е проблем. Луна в Тригон със Сатурн - пак взаимодопълване! Само една опозиция на Сатурн с Плутон, ама майната и, надявам се да не е успяла да развали хубавата синастрия. И СЛЪНЦЕ С ПЛУТОН ЛИ ПРАВИ СЪВПАД - любов от пръв поглед!!! ТОВА ДА НЕ Е СИНАСТРИЯТА НА РОМЕО И ЖУЛИЕТ!!!!!!!!!!! Секстил на Юпитер и Уран.

Спирам.. Не искам да гледам повече.

НОВА МРАЗЯ ТЕ, ДА БЕШЕ КАЗАЛА ПРОСТО - СИНАСТРИЯТА Е ПЕРФЕКТНА! А не да седя аз тука да гледам карти и да плача, докато ям шоколад. Някой виждал ли е такава сианстрия?!?!?!?!

ПЕР ФЕК ТНА! С много малки забележки.

Надявам се да сте двойка от години, това е забележително. Няма да гледам домове, въобще не ме интересуват...

Няма и да говоря повече, а на НОВА ще и кажа, че Краби ще си пусне романтичен филм и ще си представя, че главните герои са с тази синастрия...

Ай стига бе, потрес!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4551 -: Юли 16, 2013, 11:21:06 pm »
Искам и аз такава синастрия....  :'( :'( :'( :'(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4552 -: Юли 17, 2013, 11:05:15 am »
За да не спамим повече темата за сатурн казвам тука картата, пък ако искаш я премести

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4553 -: Юли 17, 2013, 11:11:06 am »
За да не спамим повече темата за сатурн казвам тука картата, пък ако искаш я премести

Много дълго мога да я гледам тази синастрия....Кое ме впечатли обаче?

Нептун/Луна в стрелец в моя 1-ви дом.
Слънце/Меркурий в риби в моя 4-ти дом...Точна опозиция с Плутон и Уран от картата ми ,които ти не усещаш? :rolleyes:
Конфликти никога и по никаква причина не е имало м/у нас.... :rolleyes: :-\ и винаги е имало съпричасност,разбиране и емпатия...Изумена съм! :o
Нива на проработка или що ли? :rolleyes:

Ха...Нептун и 2-те карти е силно изразен. Нещо повече аспект с 2-те слънца? :rolleyes:
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 11:15:49 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4554 -: Юли 17, 2013, 11:20:29 am »
Да и на мен ми е странно заради опозицията с плутон и уран. Хирургът, който ме оперира тази пролет има същия съвпад в дева, получавах паническа атака само като го видя. И сега като се сетя имам чувството все едно иска да ме удуши, някакво такова усещане.

Същевременно колежката, с която деля стая също е с този аспект, но три нейни лични планети са в 4тия ми дом... за мен е от четвъртия дом, много е важен в синастрия. Човекът, който попада там ни става много близък, независимо от другите напрегнати аспекти. И той усеща близостта и приемането и това променя влиянието на другите аспекти.

Нивото на преработка ще да е при теб, аз моя квадрат на светилата не мога да го отработя. Всъщност май само с някой с лични земни планети го отработвам  ;D та пак се връщаме на личните ти планети в земя.

Да, двоен аспект слънце - нептун и двоен уран - луна.
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 11:29:22 am от sladurkata »

« Отговор #4555 -: Юли 17, 2013, 11:29:44 am »
Хора,вие ме плашите бе! С тия прогресивни Луни! Моята сега е на К11,че и в плодовит знак на всичкото отгоре!  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4556 -: Юли 17, 2013, 12:50:20 pm »
Хора,вие ме плашите бе! С тия прогресивни Луни! Моята сега е на К11,че и в плодовит знак на всичкото отгоре!  :cry3:

При теб би трябвало да е почти в/у наталната...или бъркам :rolleyes:...Някъде прочетох,че си на 27г. , а това е времето на първата обиколка за ПР.Луна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4557 -: Юли 17, 2013, 01:48:10 pm »
Здравей Краби и благодаря, че не ме забрави.

Относно анализа на синастрията мога да кажа, че си усетила в голяма степен начина по който се чувстваме когато сме заедно – въпроса е, че през голяма част от времето не сме (написала съм защо) и е много гадно... и за двамата. През тази година и повече, откакто се познаваме, безброй пъти мислихме и обмисляхме варианти да заживеем заедно, но това предполага или той да се върне в България или аз да замина при него. И при него е сложно и при мен. Той там си има бизнес, който не може да управлява от разстояние за сега. На по-късен етап казва, че ще може, но за момента не става. Аз... тук ми е работата, имам детенце на 12, което тепърва има да учи. Макар че и аз и малкия говорим достатъчно добре английски, там където е той това няма да ни помогне особено.... Вероятно аз трябва да направя компромиса и да замина, но истината е, че ме е страх да стана финансово зависима и ако нещо не се получи да трябва да започвам от нула в България - имам дете за което нося отговорност. В общи линии това е – не му извивам ръцете да се прибере той, нито пък той – моите. Просто стоим си така и се мъчим. Това е и причината поради която опитвахме да се разделим, но... и това съм го писала. Това е и причината да потърся отговори свързани с бъдещето в астрологията, може би някакъв опит да се справя със страха... не знам за сега, нямам представа. Въпроса е обаче, че докато аз напредна достатъчно, че да си отговарям на въпросите сама....

Благодаря ти от сърце, Краби.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4558 -: Юли 18, 2013, 09:43:42 am »
Здравей Краби и благодаря, че не ме забрави.

Относно анализа на синастрията мога да кажа, че си усетила в голяма степен начина по който се чувстваме когато сме заедно – въпроса е, че през голяма част от времето не сме (написала съм защо) и е много гадно... и за двамата. През тази година и повече, откакто се познаваме, безброй пъти мислихме и обмисляхме варианти да заживеем заедно, но това предполага или той да се върне в България или аз да замина при него. И при него е сложно и при мен. Той там си има бизнес, който не може да управлява от разстояние за сега. На по-късен етап казва, че ще може, но за момента не става. Аз... тук ми е работата, имам детенце на 12, което тепърва има да учи. Макар че и аз и малкия говорим достатъчно добре английски, там където е той това няма да ни помогне особено.... Вероятно аз трябва да направя компромиса и да замина, но истината е, че ме е страх да стана финансово зависима и ако нещо не се получи да трябва да започвам от нула в България - имам дете за което нося отговорност. В общи линии това е – не му извивам ръцете да се прибере той, нито пък той – моите. Просто стоим си така и се мъчим. Това е и причината поради която опитвахме да се разделим, но... и това съм го писала. Това е и причината да потърся отговори свързани с бъдещето в астрологията, може би някакъв опит да се справя със страха... не знам за сега, нямам представа. Въпроса е обаче, че докато аз напредна достатъчно, че да си отговарям на въпросите сама....

Благодаря ти от сърце, Краби.

Здрасти мила, значи ето го аспекта квадрат Венера и Уран, нещо ви разделяше. В интерес на истината, не знам защо, но не прочетох нищо друго освен датите и не съм видяла, че  си ги писала тези неща. Малко съм отвеяна тези дни, не знам дали ще си струва да пуснеш хорар за това. Ситуацията е доста кофти и рискована и за двамата.. Надявам се да откриете шанс за двама Ви, знам че ще е трудно, но ако това ще те направи щастлива ти го пожелавам.

ПС: Може да се забавя, но не забравям :) Целувки и късмет!  :58:

« Отговор #4559 -: Юли 18, 2013, 01:46:06 pm »
Здравейте,
Мога ли да помоля Краби да ми каже нещо за тази синастрия, от много дълго време се обичаме, но има неща, които ни разделят с него. Напоследък обаче, сякаш обърнахме гръб на пречките. Моя асцендент е скорпиото. Моля за мнение :blink: