Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877153 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4580 -: Юли 22, 2013, 10:49:38 am »
Вчера, докато си подострях ноктите и се загледах в един филм по битиви екшън с Долф Лундгрен от далечното минало. Аз нали по принцип филми не гледам, ама така стана и се чудя що така ме впечатли този чичак, а пък той със слънце в мой 8 дом, при юпитера ми ))))
Ние изобщо имаме добра синастрия с него, да не говорим, че той също е с така спрягания съвпад на марс и юпитер, пък бил той и широк и разходящ )))))))

ПП: Но по принцип Долфчо е с проблематичен натал, де. )))))
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 10:54:01 am от Нова »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4581 -: Юли 22, 2013, 11:18:05 am »
Мерси! Значи на който му е осветен 8 дом вижда зор  ;D така го рзбрах с две думи.
Нова и аз го харесвам Долфчо, де що е с проблематичен натал, веднага ме привлича  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4582 -: Юли 22, 2013, 11:19:08 am »
Мерси! Значи на който му е осветен 8 дом вижда зор  ;D така го рзбрах с две думи.
Нова и аз го харесвам Долфчо, де що е с проблематичен натал, веднага ме привлича  ;D

;D

« Отговор #4583 -: Юли 22, 2013, 11:24:25 am »
Здравейте, аз ще питам пак ако може - какво виждате тук за тази синастрия, моят асц е скорпио

*

Нова

• 3491
« Отговор #4584 -: Юли 22, 2013, 11:30:42 am »
Ами какво да виждаме? Ти май съвсем скоро я пуска тази синастрия.

Личните му планети на твоя асц. те трещят. Замаяна си от него.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #4585 -: Юли 22, 2013, 11:33:54 am »
Нова, възгледите ми за брака не са традиционни. А и си нямам вяра, че бих издържала в дълготрайна връзка от порядъка на двуцифрени години.

Иначе към настоящ момент всичко е наред в любовен живот. Но това не променя мен като нрав. Все съм си ураническа и той също.

Може едно телче да се окаже право, че бягам, когато връзката се задълбочи.
Не мога да дам отговор на това дали ще съм с този човек след 10 години. И не мисля, че е редно. Аз съм свободна личност, лоялността към някой не дава гаранция, че след 2-3-10 години няма да са променени приоритетите ми.
А и вече съм казвала, че ако някой чак толкова е приритал да ме вземе официално, ще трябва много супа да яде, много гайди да ми свирят на уше, много здрава психика трябва да има, защото няма да се дам лесно. Като ще се давам на някой, трябва да е сигурно, че не е пухльо.
От всички мъже, този се оказва най-издръжлив до момента.  ;D Ще видим дали ще даде отклонение в психиката.  :-[

« Отговор #4586 -: Юли 22, 2013, 02:32:35 pm »
Колкото повече я гледам тази синастрия, все по смешно ми става. Долу в дева се е събрала цялата тежка артилерия с цел да унищожи хироните и сатурна, а шантавата ми венерка (която от всички домове точно 6-ти намери да си избере) стои от страни и подстрекава и двете страни, защото е съвършено наясно, че ако се помирят двете страни така ще я погнат нея, че целия кръг няма да и стигне.

Шегата настрана, но моля ви, ако някой може да ми помогне да си обясня какво и е на тази моя венера, ще му бъда много благодарна, защото наистина не я разбирам тази жена.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4587 -: Юли 22, 2013, 02:46:44 pm »
Стига вече, Джени... Няма кой. А и не знам какво се опитваш да чуеш.

Нищо й няма на венерата ти. Здраво е оплетена.
Съвпадите в дева идват от ЕГН-то ви. Това, че марсовете са успели да се възвърнат е само във ваш плюс.
Този твой господин, при все че привидно е добрият стрелец, е по-опасния за мен от двама ви. Той има и интересна натална конфигурация. Той е по-трезвия в играта. Ситуацията в стрелец аз си я броя като "съвпад", това че венерите ви са в един знак е нещо много хубаво. Крабито спомена слънцето ти с негов мерк, но не каза че и твоя е там. За мен това е изключителен аспект за разбирателство. Не считам, че можете истински да се карате или да сте в неразбирателство, не оставате неразбрали се по смисъла на аз какво имам предвид, ти какво ме разбираш. Напротив, разбирате се точно, както си трябва. За мен тази връзка може да съществува и като чисто комуникативна. Да се "събирате" само за лафа.

В домовата конфигурация също има какво да се каже, говорихме по-горе за светило в негов 8 дом, твоят пети е напълнен + негов асц. По 3-9 и на двамата съвпади/опозиции, които подкрепят думите ми за ситуацията в скорпион.

Какво искаш да чуеш, което не си знаеш? Ти си по-омагьосаната, по-вътре си.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4588 -: Юли 22, 2013, 02:59:13 pm »
Аз ако имах такава синастрия, нямаше да питам толкова много. Аз колко ги мъчих с моята синастрия, дето има 2 съвпада и една опозиция на кръст.. хаха, какво и мислиш и и търсиш кусури, добре си е синастрията, живей си живота и бъди щастлива  :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4589 -: Юли 22, 2013, 03:02:10 pm »
Какво виждате по тази синастрия? Благодаря! :wub:
« Последна редакция: Август 03, 2013, 06:27:03 pm от Last_Kiss »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4590 -: Юли 22, 2013, 03:02:44 pm »
Аз ако имах такава синастрия, нямаше да питам толкова много. Аз колко ги мъчих с моята синастрия, дето има 2 съвпада и една опозиция на кръст.. хаха, какво и мислиш и и търсиш кусури, добре си е синастрията, живей си живота и бъди щастлива  :kissd:

Е, никой не твърди, че й е лесно на тази нейна венера..

Не стига, че й повтаря наталните карета, ами и от дясно й го набучва. Пък нейният сатурн, горкия, измъчен и самотен.

Аз такава синастрия не съм изживявала, ама дано да не. ))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4591 -: Юли 22, 2013, 03:07:14 pm »

Е, никой не твърди, че й е лесно на тази нейна венера..

Не стига, че й повтаря наталните карета, ами и от дясно й го набучва. Пък нейният сатурн, горкия, измъчен и самотен.

Аз такава синастрия не съм изживявала, ама дано да не. ))))

Нищо и няма на синастрията, нейните проблеми идват от другаде.

« Отговор #4592 -: Юли 22, 2013, 03:12:58 pm »
И аз не знам какво очаквам да чуя, Нова, как да ти го обясня... когато се запознаеш с наталната си карта за пръв път на 44 и имаш едно усещане, че нещо си пропуснал, че е могло да осмислиш много неща по-навреме... нещо такова, макар че аз не мисля, че има за какво да съжалявам в живота си, но съм си такава, някакъв максималист. А и наясно съм, че живота ми е трябвало да протече точно така, но мисля че ако беше протекъл по-просветено от астрологична гледна точка е щяло да има повече смисъл от уроците... и сега сякаш се опитвам да наваксам, връщам се назад, мисля..., но усещам че знанията не ми стигат, нещо такова. А колкото до тази връзка - в нея се чувствам чудесно и не, не се чувствам неразбрана, нито необичана, нито по какъвто и да е начин несигурна или зле, но просто искам да вляза в нея по-осмислено, отколкото го направих някога на 20, ама със знания от няма и месец е трудно, само май се обърквам.

Благодаря за разбирането.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4593 -: Юли 22, 2013, 03:16:17 pm »
И аз не знам какво очаквам да чуя, Нова, как да ти го обясня... когато се запознаеш с наталната си карта за пръв път на 44 и имаш едно усещане, че нещо си пропуснал, че е могло да осмислиш много неща по-навреме... нещо такова, макар че аз не мисля, че има за какво да съжалявам в живота си, но съм си такава, някакъв максималист. А и наясно съм, че живота ми е трябвало да протече точно така, но мисля че ако беше протекъл по-просветено от астрологична гледна точка е щяло да има повече смисъл от уроците... и сега сякаш се опитвам да наваксам, връщам се назад, мисля..., но усещам че знанията не ми стигат, нещо такова. А колкото до тази връзка - в нея се чувствам чудесно и не, не се чувствам неразбрана, нито необичана, нито по какъвто и да е начин несигурна или зле, но просто искам да вляза в нея по-осмислено, отколкото го направих някога на 20, ама със знания от няма и месец е трудно, само май се обърквам.

Благодаря за разбирането.

Ама мен не ме учудва, че се чувстваш перфектно.

Виж какво ще те посъветвам, когато почнах и аз със астрологията, първите месеци и аз така, всичко исках да разбера. Но това не е работа от днес за утре, трябва да и отделиш време и ресурси за да се научиш, в един момент вече с един поглед ще виждаш нещата, а по късно ще си ги потвърждаваш с това, което се случва около теб. Не бързай да разбираш всичко на първият месец, първо разбери своята си натална карта, после неговата, тогава синастрията и всичко ще си напасне :)

Късмет

*

Нова

• 3491
« Отговор #4594 -: Юли 22, 2013, 03:16:30 pm »
 ;D ;D Споко, няма пълно щастие и понякога е по-добре изобщо да не разбираш и дори да отричаш астрологията. ))) Обратната страна на монетата.

Ами, питай. На 44 от уранов аспект ще да е ))))

И не се опитвай да влезеш където и да е със знания по астрология, още по-малко във връзка с мъж, който е далеч и заради когото трябва да промениш живота си.

« Отговор #4595 -: Юли 22, 2013, 03:35:39 pm »

Craby,ако не те затруднявам, би ли погледнала и моята синастрия.  :rolleyes:
« Последна редакция: Август 03, 2013, 06:27:47 pm от Last_Kiss »

« Отговор #4596 -: Юли 22, 2013, 03:38:32 pm »
Благодаря, че ми отговаряте.

За Сатурнчо и 10-ти дом какво да ви кажа - навремето имах страхотна кариера в една от най-стабилните и сега компании в Бг, но до момента в който се роди малкия ми син. Тогава ми заявиха, че трябва да се върна на работа почти веднага след раждането, ако искам да я съхраня. Луната в рак сещате се какво каза за евентуална детегледачка за бебето, а пък Скорпиона направо се възмути от опита за принуда и манипулация и.... изоставих 10-ти дом някакси завинаги. Гледах си детето 3 прекрасни години и всичко беше чудесно, някакси я и преживях кариерата, макар че ми беше кофти известно време, но ми мина. Почнах "някаква" работа след това - таткото се справяше доста добре финансово, а аз имах време за в къщи и всичко беше чудесно балансирано за времето си. От днешна гледна точка би било по-добре да бях постъпила различно. Може би точно от там ми идва този страх да стана отново финансово зависима. Уроци.

Радвам се, че ви има и ще се възползвам да питам ако пак ми изскочи някое глупаво въпросче :blink:, благодаря ви.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4597 -: Юли 22, 2013, 03:43:49 pm »
Аз съм стрелеца,а той е рибката.

Craby,ако не те затруднявам, би ли погледнала и моята синастрия.  :rolleyes:

Дати на лично, утре ще погледна всичките 5 синастрии, които чакат :)

« Отговор #4598 -: Юли 22, 2013, 03:44:15 pm »
Цитат
На 44 от уранов аспект ще да е ))))

Разведохме се когато бях на 42, в този момент тр. Уран е съвпаднал с наталния ми Хирон и е направил опозиция с наталния Уран. 

*

Нова

• 3491
« Отговор #4599 -: Юли 22, 2013, 03:45:24 pm »
Дати на лично, утре ще погледна всичките 5 синастрии, които чакат :)

;D ;D Почвам да мисля, че и час-мак въртиш в ефир ))))))))