Пиша относно синастрията на Съдба. Искам да започна с това, че в наталната ти карта има стелиум в Козирог - както следва в Слънце, Меркурий, Сатурн, Уран и Нептун, което само по себе си би трябвало да те прави много сериозен човек, а и за капак луната ти е в Дева, което дава още една нотка педантичност на целият натал. На тази всичката земя, имаш един Водолей на Венера и един Стрелец на Марс и асц. Близнаци, просто картинката е интересна, липсва вода по натала, има я в малки дози

Така, това ако искаш да го разгледаш по подробно, мога и натали да правя, ама вече всички може да ме ползвате веднъж на месец само, така че другият месец

че много ме затрупвате напоследък!
При половинката, е също интересно, иначе приятните и сериозни Телци (Слънце И меркурий), ще станат малко несериозни с тази Луна в Стрелец и Венера в Близнаци (точно за мъже близнаци говорихме, то и във Венера стига да има, все пак и аз съм с Венера в Близнаци) и тази интересна личност с асц. Скорпи, мама мия :rolleyes:
Сега в синастрията Ви нещата седят по следният начин:
Луна и Мерк правят тригон, създава малко като телепатия между партньорите, хубаво разбиране и е чудесен аспект за връзка. Тригон правят и Слънце и Мерк (както при теб, така и при него), има хубава интелектуална връзка, разбирателство, сходни идеи и интереси, този аспект също е много хубав във връзките, понеже дава лекота при решаване на проблеми, с други думи, друго си е двама човека да говорят на един и същ език. Съвпад на Луна с Марс, освен на интелектуално ниво, има и страхотно разбиране на сексуално, има страст между Вас, която много влече един към друг. Тригон на Мерк с Венера - предполагам обичате и ви вървят разговорите, имате сходни начини на изразяване и това Ви помага да се разбирате, още едно ниво над нормалното разбиране с помощта на съвпада на Мерк с Нептун. Квадрат на Луна и Уран, по принцип във връзки с този аспект, хората развиват чувства доста първо сигнално, всичко се случва бързо, поне от страната на планетата на човека, където става аспекта. Малко е нестабилен този аспект, има игри на горещо и студено, по скоро ти се чувстваш не достатъчно сигурна във всичко, една идея несигурност и постоянно чудене има при теб, за този аспект обичам да казвам, че просто трябва да се радваш на факта, че няма да ти е скучно, макар и на моменти да ти се приисква да е по рутинно, но сигурно. Луна прави квадрат и със Сатурн, което е тежък аспект и може би ще ви или ви създава проблеми, този аспект показва за неблагоприятно развитие в по дълъг план. Марс и Плутон също са в квадра, първоначално създават много силно привличане и страст, но ако връзка с този аспект прекъсне, нещата стават тежки и неприятни, изживява се дълго след това. Но въпреки всичко Мерк е силно зад вас и прави Тригон и с Юпитер, което пак допринася за разбиране между вас, и колкото и Сатурн да прецаква нещата, ако тази връзка съществува сега или е съществувала, тя носи и позитиви и негативи. Слънцето прави тригон и със Сатурн и с Нептун, все хубави аспекти създаващи поле за изява, ваш си свят в който всичко може да е прекрасно. Мерк и с Плутон е в секстил, всичко си казвате и си споделяте за много неща, които не бихте споделили на кого да е. Сатурн се намесва отново с опозиция на Юпитер, което значи, че на моменти сте твърде различни даже и за да се допълвате, но поне е бил така добър за да направи съвпад с Уран, който няма да Ви кара да скучаете в приятните слънчеви дни

Опозиция на Юпитер и Уран, която пак допринася за различията между Вас, както и опозиция на слънце и Плутон, чиято страст на моменти може да е силен удар за теб и накрая да ти донесе само разочарование от връзката.
Обобщено, има много приятни аспекти, но тежкарите са в опозиции и квадрати, ще е интересна връзка, но ако приключи или вече е приключила, вероятно ще носи болка и на двама ви. Понеже има положителни аспекти, и отрицателни, ще има и приятни и много неприятни моменти.
Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна.