Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876917 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: синастрия
« Отговор #4760 -: Август 11, 2013, 10:53:17 pm »
завиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо ново

Защо? Той си е такъв.Цял живот с жени,развод,гаджета,любовници....
И ти ли имаш такъв аспект?

Я смело се гмурни в живота...и без това е кратък :-[

да имам си го туй нещо ама страно аз съм човек на който изневярата е последното нещо което му идва на акъла или бързото впускане в следващата връзка

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4761 -: Август 11, 2013, 11:30:18 pm »
завиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо ново
има много по-ужасни неща от това да останеш сама. даже нищо не е чак толкова ужасно колкото си мислим. понякога нямаш друг избор освен да ПРИЕМЕШ случилото се.
ако искаш пробвай нещо - изброй пет неща, като започнеш така:
РАДВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЪМ :
1.
2.
3.
4.
5.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4762 -: Август 11, 2013, 11:33:10 pm »
благодаря ти за съвета просто аз от както се помня съм такава всичко което се случва е трагедия и то от сорта на доиде края на света просто така изживявам нещата сигорно рано или късно ще ми мине но кога и аз не нзам

« Отговор #4763 -: Август 11, 2013, 11:35:23 pm »
благодаря ти за съвета просто аз от както се помня съм такава всичко което се случва е трагедия и то от сорта на доиде края на света просто така изживявам нещата сигорно рано или късно ще ми мине но кога и аз не нзам

извинявай, но в твоето училище не ви ли учиха на граматика - запетайки, точки и т.н.? сигУрно не...
явно само драматургия сте учили! - сигУрно си завършила НАТФИЗ
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4764 -: Август 11, 2013, 11:37:19 pm »
не просто като пиша на комп не обръщам внимание на ртези неща

« Отговор #4765 -: Август 11, 2013, 11:38:06 pm »
не просто като пиша на комп не обръщам внимание на ртези неща

ама ти пишеш и другаде ли? Любопитно къде? На някоя пишеща машина? или си стенограф в НС?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4766 -: Август 11, 2013, 11:40:01 pm »
значи е време за промяна! само глупакът не се променя  ;)
ако осъзнаеш факта, че ти избираш как да се чувстваш, ще ти е много по-лесно.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4767 -: Август 11, 2013, 11:40:44 pm »
ами най -  малкото работата ми е свързана със писане на документи а отделно в момента имам проблем с кирелицата на компа не не нужно да се заяждаш знам че е дразнещо, но просто не внимавам, като пиша на компа нищо повече

« Отговор #4768 -: Август 11, 2013, 11:43:16 pm »
писане на документи

на ръка ли ги пишеш? с химикалка върху празен лист? или попълваш само думички на определени места и слагаш отметки в разни формуляри?

Венера, не давай такива съвети на деца! Сами ще се научат от личен опит! Така е безсмислено.
Като я чета - най-много е на 25.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4769 -: Август 11, 2013, 11:45:48 pm »
ами не понякога се налага да пишеш някои неща и без бланки да ги създаваш сам например договор за наем на апартамен ако нямаш готова бланка се прави на ръка целия зависи от ситуациата и къде си

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4770 -: Август 11, 2013, 11:46:35 pm »
Калоян, да не би да имаш меркурий в стрелец или дева  ;D квадрат с марс  ;D ако не е тайна, разбира се;)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #4771 -: Август 11, 2013, 11:49:10 pm »
Калоян, да не би да имаш меркурий в стрелец или дева  ;D квадрат с марс  ;D ако не е тайна, разбира се;)

имам много неща. По принцип са тайна! Има и конкурс (с награда) кой ще ми познае картата.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #4772 -: Август 11, 2013, 11:50:50 pm »

След всеки залез идва изгрев :))) Сигурна съм, че след всяка "трагедия" си много по-силна! Понякога е необходим дъжд, за да оценим слънцето:))) Горе главата:))) Когато Господ ни опразва ръцете, то е за да ги напълни с нещо стойностно:))
Желая ти много щастие:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4773 -: Август 11, 2013, 11:53:16 pm »

След всеки залез идва изгрев :))) Сигурна съм, че след всяка "трагедия" си много по-силна! Понякога е необходим дъжд, за да оценим слънцето:))) Горе главата:))) Когато Господ ни опразва ръцете, то е за да ги напълни с нещо стойностно:))
Желая ти много щастие:)))

благодаря

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4774 -: Август 11, 2013, 11:55:38 pm »

имам много неща. По принцип са тайна! Има и конкурс (с награда) кой ще ми познае картата.

така че Калояне при мен писането на документи зависи от ситуацията последни ми договор за покупка на апартамент го писах на пода на апартамента на балатума долу за да се размени стоп капаро зачото собсвеника беше събрал сто агенци на куп иодота му с иодот

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #4775 -: Август 11, 2013, 11:56:33 pm »

;D яко!  ;D

« Отговор #4776 -: Август 11, 2013, 11:57:24 pm »
така че Калояне при мен писането на документи зависи от ситуацията последни ми договор за покупка на апартамент го писах на пода на апартамента на балатума долу за да се размени стоп капаро зачото собсвеника беше събрал сто агенци на куп иодота му с иодот

Ако така пишеш договорите - господ да е на помощ на клиентите ти. Една запетайка може да обърка всичко понякога!  :blink: )))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4777 -: Август 11, 2013, 11:59:17 pm »
знам просто когато пиша тук в нета не внимавам това не зачи че в работата си не го правя а и в момента ми хич не ми е до запетаики след днескашните събития ми е само до това да внимавам

« Отговор #4778 -: Август 12, 2013, 12:00:37 am »
след днескашните събития ми е само до това да внимавам

защо???! Какво е станало днес? Да не е имало катастрофално земетресение в БГ с 1000 убити! Аз не съм разбрал !!!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4779 -: Август 12, 2013, 12:02:06 am »
то целия форум разбра от хорарите дето си ги пусках   :03: :03: :03: