Цитат на: elodiq в Август 11, 2013, 10:44:02 pmзавиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо новоЗащо? Той си е такъв.Цял живот с жени,развод,гаджета,любовници....И ти ли имаш такъв аспект?Я смело се гмурни в живота...и без това е кратък
завиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо ново
благодаря ти за съвета просто аз от както се помня съм такава всичко което се случва е трагедия и то от сорта на доиде края на света просто така изживявам нещата сигорно рано или късно ще ми мине но кога и аз не нзам
не просто като пиша на комп не обръщам внимание на ртези неща
писане на документи
Калоян, да не би да имаш меркурий в стрелец или дева квадрат с марс ако не е тайна, разбира се;)
Цитат на: elodiq в Август 11, 2013, 11:33:10 pmблагодаря ти за съвета просто аз от както се помня съм такава всичко което се случва е трагедия и то от сорта на доиде края на света просто така изживявам нещата сигорно рано или късно ще ми мине но кога и аз не нзамСлед всеки залез идва изгрев ) Сигурна съм, че след всяка "трагедия" си много по-силна! Понякога е необходим дъжд, за да оценим слънцето:))) Горе главата:))) Когато Господ ни опразва ръцете, то е за да ги напълни с нещо стойностно:)) Желая ти много щастие:)))
Цитат на: xtz в Август 11, 2013, 11:46:35 pmКалоян, да не би да имаш меркурий в стрелец или дева квадрат с марс ако не е тайна, разбира се;)имам много неща. По принцип са тайна! Има и конкурс (с награда) кой ще ми познае картата.
така че Калояне при мен писането на документи зависи от ситуацията последни ми договор за покупка на апартамент го писах на пода на апартамента на балатума долу за да се размени стоп капаро зачото собсвеника беше събрал сто агенци на куп иодота му с иодот
след днескашните събития ми е само до това да внимавам