Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876260 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4780 -: Август 12, 2013, 12:03:24 am »
то целия форум разбра от хорарите дето си ги пусках   

не съм ги чел. Дай кратката версия в 10 думи!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4781 -: Август 12, 2013, 12:04:25 am »
писане на документи
Венера, не давай такива съвети на деца! Сами ще се научат от личен опит! Така е безсмислено.
възрастните трябва да помагат на децата да развият емоционална интелигентност  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4782 -: Август 12, 2013, 12:06:05 am »

кратка версия в десет думи разделих се с полвинката си

« Отговор #4783 -: Август 12, 2013, 12:07:57 am »
разделих се с полвинката си

това ли било??? всяко чудо за три дни... Ще си намериш друга и след 2 години даже няма да си спомняш за случката!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4784 -: Август 12, 2013, 12:08:46 am »

кратка версия в десет думи разделих се с полвинката си
значи сега си половин човек. няма такова нещо като половин човек !

ако си мислела досега, че си половин човек, значи те чака нещо много по добро - цялост. всичко от което имаш нужда е вътре в теб. не го търси в някакви измислени половинки.
« Последна редакция: Август 12, 2013, 12:13:03 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4785 -: Август 12, 2013, 12:09:53 am »
при мен нещата никога не стават толкова лесно не забравям лесно никого

« Отговор #4786 -: Август 12, 2013, 12:12:27 am »
аз лягам,... съветвам и вас!
утрото е по-мъдро от вечерта!
сънят пази кожата и предпазва от бръчки..
и от торбички под очите.
Нали не искате да плашите хората утре!?!
трябва да сте красиви за поредния мъж!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4787 -: Август 12, 2013, 12:13:43 am »
аз лягам,... съветвам и вас!
утрото е по-мъдро от вечерта!

лека

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4788 -: Август 12, 2013, 06:23:54 am »
Благодаря ви ,че се включихте по моя въпрос и синастрията ,която сложих.Трогната съм.
Някой бе написал ****рка - това не го разбрах?? Пишка ли е,чурка ли е? ;D ...хаха
Както и да е ....нищо не съм му обещала на този човек.Но мъжете са настоятелни,някои де.
Да,аз ще си реша дали да се впусна в авантюра.

Някой беше писал,трябва да се разделя с мъжа си....да,трябва,но не става лесно и бързо.Трябва да ходя по адвокати,срещи,разговори...а аз нямам време....
За да срещна друг човек....така е .

Още веднъж,благодаря на включилите се по моята синастрия :blink:
« Последна редакция: Август 12, 2013, 09:32:42 am от Milkyway »

« Отговор #4789 -: Август 12, 2013, 09:45:24 am »
Здравейте,това е тълкуването на синастрията ми,която направи Crabby.Публикувам я за всички които искат да се учат.Аболютно точно е тълкуванието:)

Първо искам да кажа, че той е по-навътре и той Ви харесва повече, неговият 7ми дом (който отговаря за партньорствата) започва в Близнаци, и такива го привличат, а ти си един чист близнак - Слънце, Луна и Меркурий са ти в Близнаци. Със сигурност те харесва ужасно много заради това. При теб не седят нещата точно така, твоят 7ми дом започва в Овен.

Между двама Ви има много хубави съвпади, някой прекрасни, други много негативни.. Ще ги карам подред както ги виждам, няма да ги разделям на положителни и отрицателни.

Първо има съвпад на твоя Венера с негова Луна - страхотен, при това ПОЧТИ точен съвпад - Да страхотни сте един за друг, на емоционално и интелектуално ниво, харесва Ви да сте заедно, да прекарвате време заедно, но в същото време Слънцето му прави отново почти точен квадрат на Венерата ти - този квадрат дърпа хората един към друг, този е един от съвпадите с две остриета, хем ви събира, хем ви разделя, това е изключително тежък аспект, понеже не сте съвместими, но се привличате. Има опозиция на Луна с Юпитер - още един аспект, който е нож с две остриета - най-вече емоционално има дисбаланс, въпреки това този аспект пак събира, ще имате много приятни моменти заедно, но и много неприятни - двете абсолютни крайности. Меркурий прави квадрат с Венера - Има големи разминавания във вкусът ви, харесва ви да дискутирате идеите си, но много често се разминават и много често се опитвате да убедите другият, че Вие сте прав, че той греши, че начина му не е правилен и т.н. Квадрат на Меркурий и Уран - често сте нетърпеливи един към друг, живот заедно под един покрив може да бъде много трудно, често ще има негативизми..Квадрат на Сатурн и Уран - случвало ли ви се е да се карате за това, че единият изисква много време от другият, този аспект ми е малко непознат, рядко го срещам в синастрии, той говори за ограничаване на свободата, най-вече при човека с Уран (той). Слънцето ти прави тригон с неговият Уран - Ти определено си се обогатила от тази връзка, той направо ти е променил света. Аспекта говори за добра връзка, но той не мисля, че ще иска да се обвърже в брак, поне не формално. Той е свободолюбив, и при такава връзка, би било по-добре, заради неговата любов към свободата да не се обвързвате формално. Марс прави съвпад с Юпитер - това е един приятен аспект, давате си една доза самочувствие един на друг, и сте много ентусиазирани, правите планове заедно... Тригон на Меркурий с Уран - Определено Ви се отдава да дискутирате, интелектуално сте прекрасна двойка. Слънцето прави секстил с Нептун - Този аспект показва, че при вас има повече от психическо привличане, прощавате си един на друг много неща, заради които други хора биха се разделили. Много сте толерантни един към друг.Неговата Венера прави съвпад със твоя Сатурн - Има поле за изява в дългосрочен план, само ако той търси сериозен партньор. Има много лоялност между Вас и се чувствате изключително зависими от другият, като казвам зависими имам предвид, че мислите един за друг когато правите нещо, как той/тя би се почувствал/а. Тригон прави Венера и Нептун - Имате общ вкус за много неща и понякога обичате да фантазирате заедно. Има и опозиция на Юпитер и Уран - Този аспект говори за много разминавания във вижданията Ви. Има и Тригон на Слънце с Плутон - аспекта е двустранен, и от теб към него и от него към теб - супер аспект - със сигурност е било или любов от пръв поглед, или нещо което е прераснало страшно бързо в любов. Хубав сексуален живот, много страст, не мисля че ако не сте във връзка, ще можете да сте приятели, просто страстта е много силна и от двете страни. Има секстил на Луна с Плутон - отново още една доза невероятна страст, която на моменти може да прераства в негативна, поради нуждата му да прекарва 24/7 с теб, може да е много ревнив и обсебващ на моменти, което може да носи негативи на връзката. Марс опозира на Уран - малко се сдърпвате на моменти, има малко търкания между Вас.
Неговата Венера попада в 5тият ти дом, предполагам той има нужда да правите неща един с друг, които да носят удоволствие и на двама Ви, неща които да Ви правят двойка, при теб Венера е в неговият 8ми дом - със сигурност му влияеш много силно, той ще е полудял по теб, Венера в 8ми стимулира много силно, кара човека да се залисва по партньора си. Луната ти попада в неговият 7ми дом - да наистина се привличате като магнити и наистина сте прекрасна двойка, ако зависеше само от луната сте направо за женене, но се гледа цялостен натал, хубава позиция за съвместен живот. Неговата Луна пък е в твоят 12ти дом - като телепатична връзка е тази луна в 12ти, създава разбиране и без думи. Много силна спиритуална връзка, може би и кармична. Слънцето ти се е запучило на ДЦто му, още един сигнал, че ти си му в главата през цялото време и той е влюбен до полуда, 7ми дом ти си му идеал за съпруга, той вижда в теб всичко, което би искал да вижда в съпругата си или в жената до него, неговото слънце е в твой 4ти дом, пак изключителен аспект за сериозна връзка, той се чувства сигурен с теб, чувства се у дома си там където си ти, ти му създаваш комфорт.

Това са важните моменти, които трябва да знаеш по синастрията, това е изключително силна синастрия, която няма да пусне нито теб, нито него. Не знам каква е връзката Ви, но знам че рядко виждам толкова силни синастрии.
Синастрията има своите слаби и силни моменти, по жестоко положението ще става при транзити на Юпитер и Уран, те може да създават временни проблеми във връзката. Той е по навътре в синастрията от теб, и на теб ти е завъртяна главата, но ако се стигне до изход ще е от твоя страна. Забучила си всичките си светила и планети в неговият натал, така че той да е изцяло погълнат от теб и твоето съществуване, ти командваш парада, твоите планети държат здраво неговите, ти ще си тази с решенията.
За мен проблемите Ви идват от някой транзит, може да се види кой е транзита и какво се случва, но няма смисъл понеже ти ще усетиш като всичко свърши и нещата станат пак прекрасни, защото аспекти за положително развитие не липсват. Имате хубава и надеждна съвместимост, естествено не е като да няма квадрат и опозиции, но те са минимални и са на не толкова тежки планети.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4790 -: Август 12, 2013, 09:53:19 am »
Трогната съм, надявам се някой от момичетата тук, които са по разбиращи в транзитите и дирекциите да може да Ви помогне относно всичко, което ви интересува :)

:58: :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4791 -: Август 12, 2013, 04:15:44 pm »
Трогната съм, ...

:58: :kissd:

БРАВО НА МОМИЧЕТО...
кликни на картинката!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4792 -: Август 12, 2013, 04:23:25 pm »
 :-[ :-[ сладурско : ))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4793 -: Август 16, 2013, 11:25:18 am »
Искам да помоля всички, които ми пишат на лични за синастрии, за следните няколко неща.

Първо и най-важното ТЪРПЕНИЕ. Отговарям на всички, рано или късно. Занимава ми се, но имам и други неща в живота. Понякога нямам време да я прегледам даже и след седмица, но това ще се случи. Моля Ви бъдете търпеливи.

Второ - Пишете ми лични дати, не карти. Трябва ви Дата, Час и Място на раждане на Вас и партньора Ви, хора с неточни и несигурни часове, няма смисъл да пишат, понеже не излизат верни аспекти и е чиста загуба на време както за мен, така и за вас, а тези синастрии не стават за 5 минути, така че уважавайте трудът на хората тук.

Трето - Изрично уточнете дали искате да ви отговоря на лично или да я напиша тук в тази тема. Това зависи изцяло от Вас, аз препоръчвам да я публикувате ТУК, защото тук има хора, които разбират и биха се включили и добавили нещо, което аз може да съм изпуснала.

Ако спазвате тези три стъпки, ще улесните и моята работа, а и ще направим процеса по бърз и приятен за всички.

Благодаря предварително.

Crabby  :cancers:

До неделя ще отговоря на 3те синастрии, които чакат.
« Последна редакция: Август 17, 2013, 05:17:33 pm от Crabby »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4794 -: Август 19, 2013, 12:02:30 pm »
сега съвсем на майтап ако ви се занимава, ще ви помоля да разгледате една синастрия казвам намаитап защото годишната ни ралика с човека е огромна,но ми се ще да разбера какво би се получило ако не беше така . :-\ :-\ :-\

« Отговор #4795 -: Август 20, 2013, 10:47:58 am »
   Здравейте,
Какво виждате на тази синастрия, има ли възможност за хармонична връзка или би била пълен провал? Аз съм вътрешния кръг,той-външния. Благодаря предварително  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4796 -: Август 20, 2013, 10:49:46 am »
Здравей Елодия :)

Гледам ти синастрията в момента с момъка, ще прикача карта, ако нямаш на против към поста, след като прочетеш. Все пак ти каза, че се замисляш за брак, а това е голяма дума и аз не искам да те подвеждам, все пак съм любител. Искам да приемеш моето тълкуване като мнение, а не като съдба и да не си даваш много зор.

Първо, наясно съм че ти си силно привлечена от него. 5ти дом ти започва във Везни, а твоят човек си е Слънчеви Везнички. При него виждам, че има Луна,Мерк и Плутон в 12ти, малко е прикрит емоционално, сигурно знае как да си владее емоциите и всичко, което казва се премисля, но това също носи проблеми. Луната в 12 дом се чувства малко заключена, особено когато попада под знака на Скорпион, майка му може да е липсвала в живота, да не е имала голяма намеса в живота му. Не забравяй, че в Луната в 12 е много чувствителна, на моменти може и да се издава, а може и да не се издава, но винаги такава луна има нужда да се затвори за малко само със себе си. Погледни по сериозно из нета, има много обяснения относно планетите в 12ти дом. Не искам да задълбочавам на натали, погледни си всичко по наталите, а аз ще ти кажа как седят нещата със синастрията.

Луните ви са почти в точен съвпад, което много ми харесва. Скорпи лунички, само да не се съскате като се карате, че може да сте много противни Скорпионските луни и слънца, понякога не си мерите думите, а трябва. Определено се чувствате комфортно в компанията на другият, предполагам че бързо сте се нагласили един към друг, аз имам съвпад на луните с текущият ми партньор и се усеща съвпада, просто хората си напасват една идея по бързо  :-[  Твоята Луна прави и почти точен съвпад с неговият Мерк - Имате силна връзка помежду си, на моменти го усещташ и преди да е продумал. Неговото слънце прави почти точен съвпад на твоя Марс - говорихме си по рано за този съвпад на Слънце и Марс при това огледален, невероятно съчетание за един интересен живот. Само че има един квадрат на неговата Луна и твоята Венера - на моменти малко се разминавате, може да има проява на ревност и съмнения от едната от страните, по скоро неговата, но въпреки всичко си прекарвате добре заедно и се чувствате добре заедно. Обаче той яко ти атакувал Венерата, и Мерка му прави квадрат на твоята Венерка - аспекта е огледален - обичате да дискутирате, но има разминавания в мненията Ви, на моменти прекарвате твърде много време да спорите и да се опитвате да обедите другият, че вашият начин на мислене е правилният. Моят съвет е да се научите да приемате мнението на другият, без да се опитвате да го променяте.  Има и съвпад на Луна с Плутон отново огледален- много страстен съвпад, но понякога може да Ви идва в повече, понеже може да имате нужда да прекарвате цялото си време с другият, но така си ограничавате свободата и на моменти може да се задушавате, единият да поиска малко повече свобода и пак е възможна появата на ревност и т.н. Неговият марс прави квадрат на плутона ти - определено страстта във тази връзка е в големи дози, на него ще му е много трудно да се отдели от теб след връзката.. Имате приятен съвпад на Сатурн и Уран, което ще ви изпълни дните със забавни моменти, ще правите много неща заедно и определено няма да ви е скучно и за капак Луната прави секстил към Нептун - чувствате се сякаш сте намерили сродната си душа или така наречената половинка, много ви дърпа този секстил понеже създава една магическа връзка между двама Ви. Плутончо прави съвпад и с Мерк и Юпитер - ще се променяте и двамата доста в тази връзка. Връзката ще Ви обогати, партньорът ви е човека, на който споделяте всичко, неща които на друг не казвате. Квадрат и на Венера с Плутон - не се мъчете да оставате приятели, ако връзката приключи и от двете страни е невъзможно.

Синастрията не е перфектна но е силна, луните са обвързани, венерите правят аспекти, страстта от плутон и марс е на пълни обороти, само не ми харесва, че Слънцата и Венерите не правят нищо едни с други. Неговото слънце попада в твой 4ти дом, предполагам че той ти влияе силно, начина по-който се изразява, може да засяга нещо с домът ти? Твоето е в негов 3ти, има разбирателство на интелектуално ниво, приятно поле за дискусии. Твоята луна е в неговият 12ти, то не стига че неговата е там - нещо на емоционално ниво сте много прикрити, не ви трябват такива глупости имате хубав почти точен съвпад на луните, в 12ти дом луната също дава силна емоционална връзка, неговата е в твой 5ти - той определено много те харесва, а и много ти въздейства с тази луна в 5ти... Венерите са както следва - твоята е в негов 3ти, а неговата в твой 5ти - Венера в 5ти е чудесна, страхотен аспект е за дълготрайно партньорство, само искам да предупредя, че с другите аспекти към Венера може да отключите или вече да сте отключили ревност, нужда за притежание (ти си моя и т.н), което е абсолютно излишно и ще създаде търкания на моменти, твоята в 3ти ще я кажа така - общи интереси.

Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна, питай ако има нещо

Crabby

:cancers:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4797 -: Август 20, 2013, 10:51:14 am »
   Здравейте,
Какво виждате на тази синастрия, има ли възможност за хармонична връзка или би била пълен провал? Аз съм вътрешния кръг,той-външния. Благодаря предварително  :blink:

Що да няма, има разбира се :) то винаги има де, има аспекти към венерите, слънцата, марс с венера, луните не ги видях много... не е невъзможно

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4798 -: Август 20, 2013, 11:06:10 am »
Здравей Елодия :)

Гледам ти синастрията в момента с момъка, ще прикача карта, ако нямаш на против към поста, след като прочетеш. Все пак ти каза, че се замисляш за брак, а това е голяма дума и аз не искам да те подвеждам, все пак съм любител. Искам да приемеш моето тълкуване като мнение, а не като съдба и да не си даваш много зор.

Първо, наясно съм че ти си силно привлечена от него. 5ти дом ти започва във Везни, а твоят човек си е Слънчеви Везнички. При него виждам, че има Луна,Мерк и Плутон в 12ти, малко е прикрит емоционално, сигурно знае как да си владее емоциите и всичко, което казва се премисля, но това също носи проблеми. Луната в 12 дом се чувства малко заключена, особено когато попада под знака на Скорпион, майка му може да е липсвала в живота, да не е имала голяма намеса в живота му. Не забравяй, че в Луната в 12 е много чувствителна, на моменти може и да се издава, а може и да не се издава, но винаги такава луна има нужда да се затвори за малко само със себе си. Погледни по сериозно из нета, има много обяснения относно планетите в 12ти дом. Не искам да задълбочавам на натали, погледни си всичко по наталите, а аз ще ти кажа как седят нещата със синастрията.

Луните ви са почти в точен съвпад, което много ми харесва. Скорпи лунички, само да не се съскате като се карате, че може да сте много противни Скорпионските луни и слънца, понякога не си мерите думите, а трябва. Определено се чувствате комфортно в компанията на другият, предполагам че бързо сте се нагласили един към друг, аз имам съвпад на луните с текущият ми партньор и се усеща съвпада, просто хората си напасват една идея по бързо  :-[  Твоята Луна прави и почти точен съвпад с неговият Мерк - Имате силна връзка помежду си, на моменти го усещташ и преди да е продумал. Неговото слънце прави почти точен съвпад на твоя Марс - говорихме си по рано за този съвпад на Слънце и Марс при това огледален, невероятно съчетание за един интересен живот. Само че има един квадрат на неговата Луна и твоята Венера - на моменти малко се разминавате, може да има проява на ревност и съмнения от едната от страните, по скоро неговата, но въпреки всичко си прекарвате добре заедно и се чувствате добре заедно. Обаче той яко ти атакувал Венерата, и Мерка му прави квадрат на твоята Венерка - аспекта е огледален - обичате да дискутирате, но има разминавания в мненията Ви, на моменти прекарвате твърде много време да спорите и да се опитвате да обедите другият, че вашият начин на мислене е правилният. Моят съвет е да се научите да приемате мнението на другият, без да се опитвате да го променяте.  Има и съвпад на Луна с Плутон отново огледален- много страстен съвпад, но понякога може да Ви идва в повече, понеже може да имате нужда да прекарвате цялото си време с другият, но така си ограничавате свободата и на моменти може да се задушавате, единият да поиска малко повече свобода и пак е възможна появата на ревност и т.н. Неговият марс прави квадрат на плутона ти - определено страстта във тази връзка е в големи дози, на него ще му е много трудно да се отдели от теб след връзката.. Имате приятен съвпад на Сатурн и Уран, което ще ви изпълни дните със забавни моменти, ще правите много неща заедно и определено няма да ви е скучно и за капак Луната прави секстил към Нептун - чувствате се сякаш сте намерили сродната си душа или така наречената половинка, много ви дърпа този секстил понеже създава една магическа връзка между двама Ви. Плутончо прави съвпад и с Мерк и Юпитер - ще се променяте и двамата доста в тази връзка. Връзката ще Ви обогати, партньорът ви е човека, на който споделяте всичко, неща които на друг не казвате. Квадрат и на Венера с Плутон - не се мъчете да оставате приятели, ако връзката приключи и от двете страни е невъзможно.

Синастрията не е перфектна но е силна, луните са обвързани, венерите правят аспекти, страстта от плутон и марс е на пълни обороти, само не ми харесва, че Слънцата и Венерите не правят нищо едни с други. Неговото слънце попада в твой 4ти дом, предполагам че той ти влияе силно, начина по-който се изразява, може да засяга нещо с домът ти? Твоето е в негов 3ти, има разбирателство на интелектуално ниво, приятно поле за дискусии. Твоята луна е в неговият 12ти, то не стига че неговата е там - нещо на емоционално ниво сте много прикрити, не ви трябват такива глупости имате хубав почти точен съвпад на луните, в 12ти дом луната също дава силна емоционална връзка, неговата е в твой 5ти - той определено много те харесва, а и много ти въздейства с тази луна в 5ти... Венерите са както следва - твоята е в негов 3ти, а неговата в твой 5ти - Венера в 5ти е чудесна, страхотен аспект е за дълготрайно партньорство, само искам да предупредя, че с другите аспекти към Венера може да отключите или вече да сте отключили ревност, нужда за притежание (ти си моя и т.н), което е абсолютно излишно и ще създаде търкания на моменти, твоята в 3ти ще я кажа така - общи интереси.

Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна, питай ако има нещо

Crabby

:cancers:
Краби огромини благодарности, наистина незнаеш колко си права във всичко, а от къде идва според теб тази силна страст имам предвит, кои точно аспекти говорят за нея незнам не мога да го обесня просто сексът е уникален винаги

« Отговор #4799 -: Август 20, 2013, 11:08:16 am »
   Здравейте,

Що да няма, има разбира се :) то винаги има де, има аспекти към венерите, слънцата, марс с венера, луните не ги видях много... не е невъзможно

Благодаря ти, но не разбрам от астрология. Ако имаш време и желание да кажеш нещо повече ще съм ти много признателна. Много ми е интересно. Лек ден  :88:
« Последна редакция: Август 20, 2013, 12:56:14 pm от _perla_ »