Някой би ли погледнал синастрията в прикачения файл? Вътрешният кръг със сините планети е мой, а червените на партньора. Важен ли е съвпада на моето Слънце с неговия СВЗ в 1 дом или си въобразявам, че е...
Благодаря предварително!
Приемам, че марс е около 29 скорпион...
Жената е по-стабилна откъм действия, реализация, ще й е нужно тя да води-той няма нищо в огнената стихия, с много пл. във въздух, повече обмисля, говори. В интерес на истината той има повече ментални способности, отколкото умее да ги реализира и покаже-това е от външните условия, обусловено при него.Той трудно дръзва изобщо в живота, оптимизмът му е малко, докато тя е силна като воля и характер, стига да прецени колко да ръководи-властва-слънце квадрат плутон, скорпионова луна, слънце в първи дом и юпитер. Всичко това се ориентира мунданно сравнено около знаците овен и скорпион, а те при некултивирана енергия често са проблемни в партньорствата.
Конкретно по планетите-имаме неговата луна има водолейски нюанс , венера е в близнаци , опозе нептун, марс в риби, изобщо цял Т-квадрат с рамо-марс в риби. Подвижните знаци дават гъвкавост, умение за общуване с хора и различни идеи, но са и малко непостоянни. Луна с уран и венера в близнаци не искат да ги ограничават и да им дишат във врата. При него и венера и марс са нептуново оцветени-поетичен, нежен, романтичен любовник, но невинаги е сигурен какво и как иска във връзките, и все пак водната планета за един телец е "жизнено необходима", тук -марс. Той има усет към изкуствата, струва ми се. Друга дилема при него е марс квадрат сатурн-задава известни трудности в житейската реализация, често изглежда,че условията отвън, или конкретни фигури, структури пречат на човека. Това би могло да се отрази и на самочувствието му като мъж по отношение на жените. Често това е прикрито, тази жена в синастрията ми се вижда по-силна от него откъм позиции на планетите, дано си помагат взаимно двамата, разликите често се допълват...
слънцата има са в 1 стихия-чудесно. Значително напрежение има между личните им планети. Тя има опозе венера сатурн, задръжки някакви в излагането на чувствата, той има същият сатурн -по знак, отразява това огледално ,но не е той проблемът, а необходимостта тя да харесва и обича себе си изначално. Луна опозиция слънце донякъде е запълване на липса, но си иска готовност да приемеш и друга гледна точка. Луната опозиция меркурий често означава,че думите на мъжът понякога несъзнателно пораждат емоционална буря в чаша вода за жената, изглежда тя да прави от мухата слон. Но тя наистина остава наранена, може би и малко излишно подозрителна с тази плутонова луна. Тези последни синастрични аспекти са във фиксирани знаци, а те-трудно се променят и показват -борба на волите.
Нейното силно първодомно слънце квадратира неговата луна и уран, конкуренция, известна борба на волите-от кардиналните знаци. Ако тя го раздава по-властно ,той ще бяга тънко по тъча-заради риби-нептун и уран в посочения по-горе аспект.
Не е като да им е лесно, но ако и като се обичат-няма невъзможни неща, те си решават.
П.С. моята лична синастрия е необяснима и невъобразима, още по-сложна,ма ей ме на-там съм.