Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877823 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4800 -: Август 20, 2013, 11:09:17 am »
Желание да, време не много, ще погледна като имам време, ако не забравя! Пиши ми на лично най-добре!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4801 -: Август 20, 2013, 11:11:24 am »
Здравей Елодия :)

Гледам ти синастрията в момента с момъка, ще прикача карта, ако нямаш на против към поста, след като прочетеш. Все пак ти каза, че се замисляш за брак, а това е голяма дума и аз не искам да те подвеждам, все пак съм любител. Искам да приемеш моето тълкуване като мнение, а не като съдба и да не си даваш много зор.

Първо, наясно съм че ти си силно привлечена от него. 5ти дом ти започва във Везни, а твоят човек си е Слънчеви Везнички. При него виждам, че има Луна,Мерк и Плутон в 12ти, малко е прикрит емоционално, сигурно знае как да си владее емоциите и всичко, което казва се премисля, но това също носи проблеми. Луната в 12 дом се чувства малко заключена, особено когато попада под знака на Скорпион, майка му може да е липсвала в живота, да не е имала голяма намеса в живота му. Не забравяй, че в Луната в 12 е много чувствителна, на моменти може и да се издава, а може и да не се издава, но винаги такава луна има нужда да се затвори за малко само със себе си. Погледни по сериозно из нета, има много обяснения относно планетите в 12ти дом. Не искам да задълбочавам на натали, погледни си всичко по наталите, а аз ще ти кажа как седят нещата със синастрията.

Луните ви са почти в точен съвпад, което много ми харесва. Скорпи лунички, само да не се съскате като се карате, че може да сте много противни Скорпионските луни и слънца, понякога не си мерите думите, а трябва. Определено се чувствате комфортно в компанията на другият, предполагам че бързо сте се нагласили един към друг, аз имам съвпад на луните с текущият ми партньор и се усеща съвпада, просто хората си напасват една идея по бързо  :-[  Твоята Луна прави и почти точен съвпад с неговият Мерк - Имате силна връзка помежду си, на моменти го усещташ и преди да е продумал. Неговото слънце прави почти точен съвпад на твоя Марс - говорихме си по рано за този съвпад на Слънце и Марс при това огледален, невероятно съчетание за един интересен живот. Само че има един квадрат на неговата Луна и твоята Венера - на моменти малко се разминавате, може да има проява на ревност и съмнения от едната от страните, по скоро неговата, но въпреки всичко си прекарвате добре заедно и се чувствате добре заедно. Обаче той яко ти атакувал Венерата, и Мерка му прави квадрат на твоята Венерка - аспекта е огледален - обичате да дискутирате, но има разминавания в мненията Ви, на моменти прекарвате твърде много време да спорите и да се опитвате да обедите другият, че вашият начин на мислене е правилният. Моят съвет е да се научите да приемате мнението на другият, без да се опитвате да го променяте.  Има и съвпад на Луна с Плутон отново огледален- много страстен съвпад, но понякога може да Ви идва в повече, понеже може да имате нужда да прекарвате цялото си време с другият, но така си ограничавате свободата и на моменти може да се задушавате, единият да поиска малко повече свобода и пак е възможна появата на ревност и т.н. Неговият марс прави квадрат на плутона ти - определено страстта във тази връзка е в големи дози, на него ще му е много трудно да се отдели от теб след връзката.. Имате приятен съвпад на Сатурн и Уран, което ще ви изпълни дните със забавни моменти, ще правите много неща заедно и определено няма да ви е скучно и за капак Луната прави секстил към Нептун - чувствате се сякаш сте намерили сродната си душа или така наречената половинка, много ви дърпа този секстил понеже създава една магическа връзка между двама Ви. Плутончо прави съвпад и с Мерк и Юпитер - ще се променяте и двамата доста в тази връзка. Връзката ще Ви обогати, партньорът ви е човека, на който споделяте всичко, неща които на друг не казвате. Квадрат и на Венера с Плутон - не се мъчете да оставате приятели, ако връзката приключи и от двете страни е невъзможно.

Синастрията не е перфектна но е силна, луните са обвързани, венерите правят аспекти, страстта от плутон и марс е на пълни обороти, само не ми харесва, че Слънцата и Венерите не правят нищо едни с други. Неговото слънце попада в твой 4ти дом, предполагам че той ти влияе силно, начина по-който се изразява, може да засяга нещо с домът ти? Твоето е в негов 3ти, има разбирателство на интелектуално ниво, приятно поле за дискусии. Твоята луна е в неговият 12ти, то не стига че неговата е там - нещо на емоционално ниво сте много прикрити, не ви трябват такива глупости имате хубав почти точен съвпад на луните, в 12ти дом луната също дава силна емоционална връзка, неговата е в твой 5ти - той определено много те харесва, а и много ти въздейства с тази луна в 5ти... Венерите са както следва - твоята е в негов 3ти, а неговата в твой 5ти - Венера в 5ти е чудесна, страхотен аспект е за дълготрайно партньорство, само искам да предупредя, че с другите аспекти към Венера може да отключите или вече да сте отключили ревност, нужда за притежание (ти си моя и т.н), което е абсолютно излишно и ще създаде търкания на моменти, твоята в 3ти ще я кажа така - общи интереси.

Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна, питай ако има нещо

Crabby

:cancers:
Краби огромини благодарности, наистина незнаеш колко си права във всичко, а от къде идва според теб тази силна страст имам предвит, кои точно аспекти говорят за нея незнам не мога да го обесня просто сексът е уникален винаги

Плутон и Марс мила, много са се захапали при вас :)) Интересно е, представям си за какво говориш   :-[ :-[ няма проблем! :)

« Отговор #4802 -: Август 21, 2013, 11:01:13 pm »
   Здравейте,
Какво виждате на тази синастрия, има ли възможност за хармонична връзка или би била пълен провал? Аз съм вътрешния кръг,той-външния. Благодаря предварително  :blink:

В картата има доста предпоставки, дори за брак, но ми е интересно неговото Слънце и Сатурн с тези неблагоприятни аспекти към твоята Венера как ви се отразяват ? Нещо пречи ли ви да бъдете заедно ?

« Отговор #4803 -: Август 21, 2013, 11:16:53 pm »
   Здравейте,
Какво виждате на тази синастрия, има ли възможност за хармонична връзка или би била пълен провал? Аз съм вътрешния кръг,той-външния. Благодаря предварително  :blink:

В картата има доста предпоставки, дори за брак, но ми е интересно неговото Слънце и Сатурн с тези неблагоприятни аспекти към твоята Венера как ви се отразяват ? Нещо пречи ли ви да бъдете заедно ?
Много интересно, дори и брак...не съм предполагала  :blink: Това със Слънцето и Сатурн  към мойта Венера не ми е много ясно  :-[ Да, има много пречки да сме заедно. На този етап обстоятелствата не го позоляват, а и той явно няма голямо желание. Ако нещо друго те интересува питай  :blink:
« Последна редакция: Август 21, 2013, 11:27:45 pm от _perla_ »

« Отговор #4804 -: Август 24, 2013, 04:20:47 pm »
Здравейте. Какво мислите за следната комбинация. Тя 08.08.1979, час 11:15, град Ловеч. Той 08.04.1981, час 03:30, град София.  Благодаря предварително :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4805 -: Август 25, 2013, 07:23:03 pm »
Някой би ли искал да погледне една синастрия? Искам да уточня, че я познавам добре като собствената ми карта. Не разбирам много от конфигурации обаче. Ако някой ми обясни динамиката в тази синастрия, ще съм му благодарна. Къде са препъни камъните на връзката и как могат да се преодолеят? И кои са силните страни? Голяма болка ми е тази връзка! Благодаря на всички отзовали се!
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 03:26:46 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4806 -: Август 27, 2013, 09:49:21 am »
Искам да помоля всички, които ми пишат на лични за синастрии, за следните няколко неща.

Първо и най-важното ТЪРПЕНИЕ. Отговарям на всички, рано или късно. Занимава ми се, но имам и други неща в живота. Понякога нямам време да я прегледам даже и след седмица, но това ще се случи. Моля Ви бъдете търпеливи.

Второ - Пишете ми лични дати, не карти. Трябва ви Дата, Час и Място на раждане на Вас и партньора Ви, хора с неточни и несигурни часове, няма смисъл да пишат, понеже не излизат верни аспекти и е чиста загуба на време както за мен, така и за вас, а тези синастрии не стават за 5 минути, така че уважавайте трудът на хората тук.

Трето - Изрично уточнете дали искате да ви отговоря на лично или да я напиша тук в тази тема. Това зависи изцяло от Вас, аз препоръчвам да я публикувате ТУК, защото тук има хора, които разбират и биха се включили и добавили нещо, което аз може да съм изпуснала.

Ако спазвате тези три стъпки, ще улесните и моята работа, а и ще направим процеса по бърз и приятен за всички.

Благодаря предварително.

Crabby  :cancers:

Моля припомнете ми, ако не съм ви писала от 2 седмици, пишете ми налично и т.н... имам много съобщения и се случва да забаравя някого. Ако не ви отговоря до 2 седмици обезателно ми напоменте

« Отговор #4807 -: Август 27, 2013, 08:54:29 pm »
Здравейте,какво бихте могли да кажете за тази синастриа,мъжът е външния кръг и часът му не  е точен,Мерси  :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4808 -: Август 28, 2013, 07:14:29 pm »
Някой би ли искал да погледне една синастрия? Искам да уточня, че я познавам добре като собствената ми карта. Не разбирам много от конфигурации обаче. Ако някой ми обясни динамиката в тази синастрия, ще съм му благодарна. Къде са препъни камъните на връзката и как могат да се преодолеят? И кои са силните страни? Голяма болка ми е тази връзка! Благодаря на всички отзовали се!

Здравей! :) Може ли да качиш картата без звездите и точките, понеже ми е голямо мазало така  :-[ извинявай
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4809 -: Август 28, 2013, 07:18:59 pm »

Здравей! :) Може ли да качиш картата без звездите и точките, понеже ми е голямо мазало така  :-[ извинявай

Готова е смарта, аз минах през нея  ;D ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4810 -: Август 28, 2013, 08:49:13 pm »

Така е. Краби ме оправи.  ;D Извинявам се за точките, ту ги махам, ту ги слагам за разни неща и са останали.
« Последна редакция: Август 28, 2013, 11:33:43 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4811 -: Август 28, 2013, 10:21:18 pm »

Така е. Краби ме оправи.  ;D Извинявам се за точките, ту ги махам, ту ги слагам за разни неща и са останали.

ААА, без мен се оправяте! Калпазанки  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4812 -: Август 29, 2013, 09:14:44 am »

ААА, без мен се оправяте! Калпазанки  ;D

Аз публично заявявам, че xtz ми е един от наййй-любимите потребители и е безумно точна в нещата, които пише за синастрии,натали и т.н... Горещо я препоръчвам, само не я оспамвайте!!! И да не ми я износите  ;D ;D ;D :wub:

« Отговор #4813 -: Август 29, 2013, 02:02:08 pm »
Някой би ли погледнал синастрията в прикачения файл? Вътрешният кръг със сините планети е мой, а червените на партньора. Важен ли е съвпада на моето Слънце с неговия СВЗ в 1 дом или си въобразявам, че е...
Благодаря предварително!

« Отговор #4814 -: Август 29, 2013, 02:56:56 pm »
Пуснете и банкова сметка на ЛС, всеки труд се заплаща, няма нищо странно и лошо в това. И не ме заклеймявайте, и без това Плутон ми е върху Слънце, а Сатурн ще мине през Луна през септември.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4815 -: Август 29, 2013, 02:58:14 pm »
Пуснете и банкова сметка на ЛС, всеки труд се заплаща, няма нищо странно и лошо в това. И не ме заклеймявайте, и без това Плутон ми е върху Слънце, а Сатурн ще мине през Луна през септември.

Ако някой смята да ти земе парите от този форум, моля те пиши ми на лично и аз ще ти я направя безплатно. Ако желаеш да ти докажа, че най-вероятно ще се справя по-добре, мога да ти пратя отзиви от други хора от форума. Няма начин да позволя такова нещо да се случи. В момента имам много синастрии, иначе щях да ти кажа да ми пратиш данни на лично. Ако ти се чака до следващата седмица, мога да я погледна без проблем, но за уикенда вече имам 5 синастрии... и продължават.. така, че е меко казано абсурдно да ги направя.

Има лошо и странно! Как да няма! Тук никой не е професионалист, а тези които са надали ще се занимават. Като отидеш при някой професионалист, тогава ще си плащаш, тук сме безплатни
« Последна редакция: Август 29, 2013, 03:06:10 pm от Crabby »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4816 -: Август 29, 2013, 03:46:45 pm »
Някой би ли погледнал синастрията в прикачения файл? Вътрешният кръг със сините планети е мой, а червените на партньора. Важен ли е съвпада на моето Слънце с неговия СВЗ в 1 дом или си въобразявам, че е...
Благодаря предварително!
твоят марс в края на скорпион ли е, или в първия градус на стрелец?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4817 -: Август 29, 2013, 05:03:35 pm »
Благодаря предварително!
Приемам, че марс е около 29 скорпион...
Жената е по-стабилна откъм действия, реализация, ще й е нужно тя да води-той няма нищо в огнената стихия, с много пл. във въздух, повече обмисля, говори. В интерес на истината той има повече ментални способности, отколкото умее да ги реализира и покаже-това е от външните условия, обусловено при него.Той трудно дръзва изобщо в живота, оптимизмът му е малко, докато тя е силна като воля и характер, стига да прецени колко да ръководи-властва-слънце квадрат плутон, скорпионова луна, слънце в първи дом и юпитер. Всичко това се ориентира мунданно сравнено около знаците овен и скорпион, а те при некултивирана енергия често са проблемни в партньорствата.
Конкретно по планетите-имаме неговата луна има водолейски нюанс , венера е в близнаци , опозе нептун, марс в риби, изобщо цял Т-квадрат с рамо-марс в риби. Подвижните знаци дават гъвкавост, умение за общуване с хора и различни идеи, но са и малко непостоянни. Луна с уран и венера в близнаци не искат да ги ограничават и да им дишат във врата. При него и венера и марс са нептуново оцветени-поетичен, нежен, романтичен любовник, но невинаги е сигурен какво и как иска във връзките, и все пак водната планета за един телец е "жизнено необходима", тук -марс. Той има усет към изкуствата, струва ми се. Друга дилема при него е марс квадрат сатурн-задава известни трудности в житейската реализация, често изглежда,че условията отвън, или конкретни фигури, структури пречат на човека. Това би могло да се  отрази и на самочувствието му като мъж по отношение на жените. Често това е прикрито, тази жена в синастрията ми се вижда по-силна от него откъм позиции на планетите, дано си помагат взаимно двамата, разликите често се допълват...
слънцата има са в 1 стихия-чудесно. Значително напрежение има между личните им планети. Тя има опозе венера сатурн, задръжки някакви в излагането на чувствата, той има същият сатурн -по знак, отразява това огледално ,но не е той проблемът, а необходимостта тя да харесва и обича себе си изначално. Луна опозиция слънце донякъде е запълване на липса, но си иска готовност да приемеш и друга гледна точка. Луната опозиция меркурий често означава,че думите на мъжът понякога несъзнателно пораждат емоционална буря в чаша вода за жената, изглежда тя да прави от мухата слон. Но тя наистина остава наранена, може би и малко излишно подозрителна с тази плутонова луна. Тези последни синастрични аспекти са във фиксирани знаци, а те-трудно се променят и показват -борба на волите.
Нейното силно първодомно слънце квадратира неговата луна и уран, конкуренция, известна борба на волите-от кардиналните знаци. Ако тя го раздава по-властно ,той ще бяга тънко по тъча-заради риби-нептун и уран в посочения по-горе аспект.
Не е като да им е лесно, но ако и като се обичат-няма невъзможни неща, те си решават.
П.С. моята лична синастрия е необяснима и невъобразима, още по-сложна,ма ей ме на-там съм. :P

« Последна редакция: Август 29, 2013, 05:13:09 pm от Enigma »

« Отговор #4818 -: Август 29, 2013, 05:12:56 pm »
Благодаря предварително!
Приемам, че марс е около 29 скорпион...
Жената е по-стабилна откъм действия, реализация, ще й е нужно тя да води-той няма нищо в огнената стихия, с много пл. във въздух, повече обмисля, говори. В интерес на истината има повече ментални способности, отколкото умее да ги реализира. Той трудно дръзва изобщо в живота, оптимизмът му е малко, докато тя е силна като воля и характер, стига да прецени колко да ръководи-властва-слънце квадрат плутон, скорпионова луна, слънце в първи дом и юпитер. Всичко това се ориентира мунданно сравнено около знаците овен и скорпион, а те при некултивирана енергия често са проблемни в партньорствата.
Конкретно по планетите-имаме неговата луна има водолейски нюанс , венера е в близнаци , опозе нептун, марс в риби, изобщо цял Т-квадрат с рамо-марс в риби. Подвижните знаци дават гъвкавост, умение за общуване с хора и различни идеи, но са и малко непостоянни. Луна с уран и венера в близнаци не искат да ги ограничават и да им дишат във врата. При него и венера и марс са нептуново оцветени-поетичен, нежен, романтичен любовник, но невинаги е сигурен какво и как иска във връзките, и все пак водната планета за един телец е "жизнено необходима", тук -марс. Той има усет към изкуствата, струва ми се. Друга дилема при него е марс квадрат сатурн-задава известни трудности в житейската реализация, често изглежда,че условията отвън, или конкретни фигури, структури пречат на човека. Това би могло да се  отрази и на самочувствието му като мъж по отношение на жените. Често това е прикрито, тази жена в синастрията ми се вижда по-силна от него откъм позиции на планетите, дано си помагат взаимно двамата, разликите често се допълват...
слънцата има са в 1 стихия-чудесно. Значително напрежение има между личните им планети. Тя има опозе венера сатурн, задръжки някакви в излагането на чувствата, той има същият сатурн -по знак, отразява това огледално ,но не е той проблемът, а необходимостта тя да харесва и обича себе си изначално. Луна опозиция слънце донякъде е запълване на липса, но си иска готовност да приемеш и друга гледна точка. Луната опозиция меркурий често означава,че думите на мъжът понякога несъзнателно пораждат емоционална буря в чаша вода за жената, изглежда тя да прави от мухата слон. Но тя наистина остава наранена, може би и малко излишно подозрителна с тази плутонова луна.
Нейното силно първодомно слънце квадратира неговата луна и уран, конкуренция, известна борба на волите-от кардиналните знаци. Ако тя го раздава по-властно ,той ще бяга тънко по тъча-заради риби-нептун и уран в посчения по-горе аспект.
Не е като да имелесно, но ако и като се обичат-няма невъзможни неща, те си решават.
П.С. моята лична синастрия е необяснима и невъобразима, още по-сложна,ма ей ме на-там съм. :P
Всъщност жената се чувстваше необичана от този мъж и го нарани. А нещо за жертвата при него с този Нептун квадратура Марс?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4819 -: Август 29, 2013, 05:15:54 pm »
За мен жената си се чувства поначало необичана и не заради този мъж-венера опозиция сатурн при нея. Темата е дълга, нещо в първата й връзка, или в детството й е допринесло.
Не знам какво говориш за жертвата, нептун е доста хлъзгав и неосъзнат.
Всяка странична оценка за него и нея са си субективни, монетата няма само една страна.
Повече по аспектите можеш ли да кажеш, познаваш ли по-отвътре тези хора и отношенията им?
Питах за марс къде е -няма отговор :blink: