Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877436 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4840 -: Август 30, 2013, 09:24:01 pm »
на него му е лесно да ти влияе...Слънцето му е в/у тоя Плутон...Нептуна му е близо до твоя СЛВ
На теб ти се струва че е взаимно...луната ти (макар и далеч) е обладана от неговия Раху...
ще останеш разочарована... и "използвана" ако търсиш нещо - дори "нетрайно" ...
благодаря!
принципно не търся нищо, той просто се появи.. и ме омагьоса...

нещата ти ги казвам по интуиция...действието е твоя 3-ти дом...чрез комуникация те омагьосва
...да кажат и другите...но тежкарите ги няма - за нещо сериозно
...а ако се поддадеш по луна дъъъълго няма да го забравиш
да ти кажа чрез комуникация го омагьосвам аз , а той мен - с поглед :-[
имаме доста аспекти на сатурните с лични планети -за тях какво мислиш?

К А Р М А :) Сатурн с личностни планети, ще говоря като се запозная с картата, но вярвай ми те се усещат мноогооо силно. Приятелят ми и аз сме точно така, сатурн ни пращи, много уроци :)
КАРМА ! знаех си ! ама не искам да уча вече, аман от учители. искам да се наслаждавам само на наученото до тук  ;D

Ама той сатрун не пита бе мила  ;D ;D той така винаги идва, непоканен и неискан  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4841 -: Август 30, 2013, 09:26:06 pm »
Ама той сатрун не пита бе мила  ;D ;D той така винаги идва, непоканен и неискан ;D ;D ;D
това не е ли по уран  ?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4842 -: Август 30, 2013, 09:29:41 pm »
Ама той сатрун не пита бе мила  ;D ;D той така винаги идва, непоканен и неискан ;D ;D ;D
това не е ли по уран  ?

И по други също  ;D мисълта ми беше, че кармата идва, когато трябва, а не когато ние искаме

« Отговор #4843 -: Август 30, 2013, 11:04:33 pm »
това не е ли по уран  ?

И по други също  ;D мисълта ми беше, че кармата идва, когато трябва, а не когато ние искаме
аха, ясно. благодаря! ще чакам да ти дойде музата за подробности  ;)

слушай Краби... Тя е царицата на синастриите.... щом тя каже нещо - значи...!
По моето скромно мнение, ако той се беше родил маааалко по-рано - няколко дена поне... - можеше да стане по-сериозна работата между вас
За малко сте се разминали ...  ;D ........... ама за флирт може и да стане работата. Ще чакам Краби да пророкува )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4844 -: Август 30, 2013, 11:19:30 pm »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е? Иии... не ми излиза ясно в мисълта, но искам да те питам още за Сатурн/лични планети... ако можеш прочети ми я вместо мене... и ми отговори! ;D Малеее, не съм в ред тая вечер! Ма ти май ме разбра!

ПП. В синастрията с мъжа ми: слънце секстил сатурн / марс съвпад сатурн / нептун секстил сатурн / плутон съвпад сатурн / а слв? и той секстил със сатурн. И това само по моя Козел. А по неговия - тригон Венерка / квадрат Нептун / тригон Хирон. (Без минорните).

А в другата синастрия, дето я гледа: секстил към слънце и луна / опозиция марс / тригон уран / секстил мц (минорните не ги гледам) и обратно: съвпад меркурий / секстил юпитер / тригон мц (пак без минорните).

« Последна редакция: Август 30, 2013, 11:26:30 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4845 -: Август 31, 2013, 06:14:51 am »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е? Иии... не ми излиза ясно в мисълта, но искам да те питам още за Сатурн/лични планети...

Личните планети са до Венера, а някои автори включват и Марс. Меркурий също е лична планета. А Сатурн е хубава работа с аспектите си, стига да няма други кофти аспекти в картата. Аз хем го харесвам, хем малко ме плаши. Но има една много хубава книжка на Лиз Грийн за него и горещо ти я препоръчвам.
Изживявала съм връзка мой Сатурн съвпад негова Венера. Няма отърваване. В картата имаше и други аспекти които сочеха, че няма да се разберем и аз вече го преживях. Но той още не се е отървал, то за звъненета, пресрещанки: ама върни се, ама аз ще те чакам и т.н.
Според мен тригона Сатурн/Венера ще донесе трайна и щастлива връзка, сериозна работа. Преди няколко дни коментирахме със Сънили в друга тема такъв аспект. Той те приема като сериозна връзка, сериозна любов, омагьосала си го трайно.
А тригона Сатурн/Слънце  - ти го приемаш сериозно като личност и държиш на него, подкрепяш го и му даваш посока в живота.
Аз не съм особено добра, така че нека Краби да каже. Тя ми е гледала разни синастрии и много добре хваща нещата. Браво на момичето!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4846 -: Август 31, 2013, 08:28:04 am »
Имам я книжката на Лиз Грийн, и аз много я харесвам. Сатурн не ме плаши никак, сигурно защото е в екзалтация в картата ми и взаимна рецепция с Венера и е мой пръв приятел. :)

Краби ми гледа синастрията. Аз всъщност не искам тълкуване на аспектите, ами ми се губят някои фини нишки на мисълта, та се надявах да ги хване. :)

Тия аспекти наистина донесоха трайност, с мъжа ми сме заедно повече от десет години. Аз съм Сатурн, пък той Слънце и сякаш съм му учител, гледа ме като авторитет, не като жена. Той пък научи мойта Венера как да обича. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #4847 -: Август 31, 2013, 09:05:53 am »

слушай Краби... Тя е царицата на синастриите.... щом тя каже нещо - значи...!
По моето скромно мнение, ако той се беше родил маааалко по-рано - няколко дена поне... - можеше да стане по-сериозна работата между вас
За малко сте се разминали ...  ;D ........... ама за флирт може и да стане работата. Ще чакам Краби да пророкува )))
ти ако не беше толкова мързелив, можеше да разгледаш по-сериозно синастрията!

Какво да ти гледам твоите синастрии???.. Аз си гледам моите.  ;D
Твоите гаджета не ме касаят! Ти им гледай картите... за теб е важно на какъв мъж ще се нацедиш.  ;)
И не казвай, че не разбираш от карти... Просто трябва да си обективна, а не пристрастна заради очите му!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4848 -: Август 31, 2013, 10:40:57 am »
Венера, в тази синастрия си "губеща" страна.

« Отговор #4849 -: Август 31, 2013, 10:47:48 am »

а така.. ама й дай и обосновка малко..!
а като се появи Краби - ще я довърши! )))

« Отговор #4850 -: Август 31, 2013, 10:50:24 am »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е? Иии... не ми излиза ясно в мисълта, но искам да те питам още за Сатурн/лични планети...

Личните планети са до Венера, а някои автори включват и Марс. Меркурий също е лична планета. А Сатурн е хубава работа с аспектите си, стига да няма други кофти аспекти в картата. Аз хем го харесвам, хем малко ме плаши. Но има една много хубава книжка на Лиз Грийн за него и горещо ти я препоръчвам.
Изживявала съм връзка мой Сатурн съвпад негова Венера. Няма отърваване. В картата имаше и други аспекти които сочеха, че няма да се разберем и аз вече го преживях. Но той още не се е отървал, то за звъненета, пресрещанки: ама върни се, ама аз ще те чакам и т.н.
Според мен тригона Сатурн/Венера ще донесе трайна и щастлива връзка, сериозна работа. Преди няколко дни коментирахме със Сънили в друга тема такъв аспект. Той те приема като сериозна връзка, сериозна любов, омагьосала си го трайно.
А тригона Сатурн/Слънце  - ти го приемаш сериозно като личност и държиш на него, подкрепяш го и му даваш посока в живота.
Аз не съм особено добра, така че нека Краби да каже. Тя ми е гледала разни синастрии и много добре хваща нещата. Браво на момичето!
В случай с ретрограден Сатурн -Венера опозиция, има ли начин Сатурн да научи Венера да допуска да бъде обичана и обгрижвана или ще я наранява докрай? Не ми казвайте, че зависи само от Венерата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4851 -: Август 31, 2013, 10:56:19 am »

а така.. ама й дай и обосновка малко..!
а като се появи Краби - ще я довърши! )))

Три пъти се самоцензурирам в опит да не звуча крайно категорично. Накратко: Венера, твой Меркурий е позамъглен от негов Нептун. Луната ти му идва леко тегаво в/у СЛВ (макар и неточен съвпад).

« Отговор #4852 -: Август 31, 2013, 11:30:21 am »

стига си ревнувал!  ;D
като не те инт. моите гаджета, защо чакаш да видиш пророчеството на краби??
и ако искаш да знаеш, преди да изгубя може много да спечеля  ;)

хихихи... ти пък! Къде видя да ревнувам!?  ;)
ами спечели! Няма лошо... Дори знам какво ще спечелиш!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4853 -: Август 31, 2013, 12:14:03 pm »

В случай с ретрограден Сатурн -Венера опозиция, има ли начин Сатурн да научи Венера да допуска да бъде обичана и обгрижвана или ще я наранява докрай? Не ми казвайте, че зависи само от Венерата.

Амииии, според мен такава връзка ще донесе много болка и тъга на Венерата.

« Отговор #4854 -: Август 31, 2013, 12:33:37 pm »

Това е в натала на жената. Такава връзка? По тая логика не трябва да има никаква връзка, освен със себе си, за да се избегне болката.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4855 -: Август 31, 2013, 12:49:57 pm »
Слънце, Луна, Меркурий, Венера и Марс са т.н. лични планети. Те заедно с Асцендента са фундамента на това, което сме.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4856 -: Август 31, 2013, 12:55:47 pm »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е?

При теб какво имах предвид, Слънцата едно с дргуо не правят мажорни аспекти, въщност никавки. Венерите също. Луните са в опозиция. Венера и марс нямат точни мажорни аспекти. Твоят Мерк прави 3 квадрата, неговият 1 квадрат и една опозиция. Луна не прави аспекти към други лични планети освен опозицията.... И другото каквото съм писала, говоря на прима виста в момента.

« Отговор #4857 -: Август 31, 2013, 01:14:33 pm »

Краби се развихри!! Браво!
После кажи две-три думи и по синастрията на Венера, да видим дали съм познал!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4858 -: Август 31, 2013, 01:35:38 pm »

Краби се развихри!! Браво!
После кажи две-три думи и по синастрията на Венера, да видим дали съм познал!

Да аз и казах, че ще видя по късно

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4859 -: Август 31, 2013, 02:17:03 pm »

Това е в натала на жената. Такава връзка? По тая логика не трябва да има никаква връзка, освен със себе си, за да се избегне болката.

Аааа, не. В натала си има други тълкувания. Пак според Лиз Грийн, днес ми върви да я цитирам, това са аспекти доста характерни за жените в едно семейство. В смисъл, че ако при една жена има такъв аспект, то той обикновено се среща и в картата на майка й и в картата на дъщеря й, ако има такава. Означавало, че жената е била ревнувана от майката, насаждани са й комплекси, майката се е чувствала несигурна в себе си и е смятала, че дъщеря й ще й отмъкне мъжа. Това обаче в женски карти. За мъжки май нямаше тълкувание. Според мен дава мъже, които приемат любовта много сериозно, вържеш ли ги веднъж, земята трябва да се разтвори и да ги погълне, че да те оставят. Много сериозни и отговорни хора са.