Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877349 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: синастрия
« Отговор #4860 -: Август 31, 2013, 02:20:55 pm »
какво ще кажете за венера в овен и венера в скорпион? само кофти работи четох - африканска страст... и толкоз. в дългосрочен план - пълно неразбирателство. толкова ли е зле. нещо хубаво толкова ли не може ли да се каже  :-\

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4861 -: Август 31, 2013, 03:12:32 pm »
какво ще кажете за венера в овен и венера в скорпион? само кофти работи четох - африканска страст... и толкоз. в дългосрочен план - пълно неразбирателство. толкова ли е зле. нещо хубаво толкова ли не може ли да се каже  :-\
Само по венерите не е прогноза, венера -марс, луна-марс, венера-луна са по-съществени.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4862 -: Август 31, 2013, 03:19:08 pm »

Приятелят ми има Венера в Овен и е доста отдаден, не знам дали е от Венерата в Овен или от Слънцето в Телец. Отдаден, ревнив, постоянно ти си МОЯ, пали лесно, иначе е забавен и подхожда на моята Венера в Близнаци. За огън и вода, не мисля че ще е добро партньорство. Също Енигма както каза, мого неща имат значение.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4863 -: Август 31, 2013, 03:24:07 pm »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е?

При теб какво имах предвид, Слънцата едно с дргуо не правят мажорни аспекти, въщност никавки. Венерите също. Луните са в опозиция. Венера и марс нямат точни мажорни аспекти. Твоят Мерк прави 3 квадрата, неговият 1 квадрат и една опозиция. Луна не прави аспекти към други лични планети освен опозицията.... И другото каквото съм писала, говоря на прима виста в момента.

Крабче, ми то и с мъжа ми е същата работа - няма слънца, няма венери, мерковете са в квадрат, само луните са в тригон вместо в опозиция. Синастрия по твоята рецепта досега не съм имала. :( Те това е най-доброто. Козирожката ми Венера... е прекалено праволинейна. :(
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4864 -: Август 31, 2013, 03:28:34 pm »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е?

При теб какво имах предвид, Слънцата едно с дргуо не правят мажорни аспекти, въщност никавки. Венерите също. Луните са в опозиция. Венера и марс нямат точни мажорни аспекти. Твоят Мерк прави 3 квадрата, неговият 1 квадрат и една опозиция. Луна не прави аспекти към други лични планети освен опозицията.... И другото каквото съм писала, говоря на прима виста в момента.

Крабче, ми то и с мъжа ми е същата работа - няма слънца, няма венери, мерковете са в квадрат, само луните са в тригон вместо в опозиция. Синастрия по твоята рецепта досега не съм имала. :( Те това е най-доброто. Козирожката ми Венера... е прекалено праволинейна. :(

Е, то нали знаеш, че по моята рецепта рядко се случва. Не я чакай и не я търси, тези неща идват когато му е времето. Пък и все пак, някой синастрии са много страстни, въпреки липсата на мажорни или аспекти като цяло между лични планети. Не дей да търсиш само това, това е рецептата за спокойна връзка.

Ето това е моята синастрия със сегашният ми приятел. Въпреки, че много хора казват, че това не е перфектна синастрия, мога да кажа, че и двамата се чувстваме перфектно. Просто, благодаря на всички нептуни и урани и кви ли още не, че не ме притесняват сериозно в тази синастрия. На мен ето тази ми е супер :) Но пък много хора, ще кажат, че това е скучно. Зависи от това, какво искаш в живота ти, натала ти от какво има нужда.... Така че, ако това за мен е хубава синастрия, за теб може и да е пълен ужасТ. Не се притеснявай толкова много, добре ли се чувстваш? Щастлива ли си? Тогава какво казвам аз за синастриите няма никакво значение.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4865 -: Август 31, 2013, 03:30:58 pm »
ревността не е ли по скорпион по принцип? макар, че моята венера е там и не мисля, че съм ревнива. даже хич.
а това е синастрията, ако на някой му се занмава. но за час на мъжа съм сложила 12:00.

Смарта, ами астероидите гледала ли си? напред в темата беше писано за тях. към 226та стр може би..

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4866 -: Август 31, 2013, 03:32:42 pm »
Тоя плутон на АЦ колко е там? Часът не е верен така каза нали?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4867 -: Август 31, 2013, 03:40:51 pm »
моят час е верен, така , че плутонът на ац трябва да е верен. външният кръг е с неизвестен час

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4868 -: Август 31, 2013, 03:41:02 pm »

Краби се развихри!! Браво!
После кажи две-три думи и по синастрията на Венера, да видим дали съм познал!
спокойно, ще те държа в течение!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4869 -: Август 31, 2013, 04:07:24 pm »

Е, то нали знаеш, че по моята рецепта рядко се случва. Не я чакай и не я търси, тези неща идват когато му е времето. Пък и все пак, някой синастрии са много страстни, въпреки липсата на мажорни или аспекти като цяло между лични планети. Не дей да търсиш само това, това е рецептата за спокойна връзка.

Ето това е моята синастрия със сегашният ми приятел. Въпреки, че много хора казват, че това не е перфектна синастрия, мога да кажа, че и двамата се чувстваме перфектно. Просто, благодаря на всички нептуни и урани и кви ли още не, че не ме притесняват сериозно в тази синастрия. На мен ето тази ми е супер :) Но пък много хора, ще кажат, че това е скучно. Зависи от това, какво искаш в живота ти, натала ти от какво има нужда.... Така че, ако това за мен е хубава синастрия, за теб може и да е пълен ужасТ. Не се притеснявай толкова много, добре ли се чувстваш? Щастлива ли си? Тогава какво казвам аз за синастриите няма никакво значение.

То човек като е влюбен, нали знаеш, и под вола търси теле. Пък ако бях щастлива, дали щеше да ми дойде да питам някой за синастриите?  ;D

Клер, благодаря, ще ровна да видя за астероидите.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4870 -: Август 31, 2013, 04:09:04 pm »
Рачке, я ми дефинирай "лични" планети. Колко да са лични? Най-лични - Слънце, Луна, Венера, Марс... Мерка лична ли е? Иии... не ми излиза ясно в мисълта, но искам да те питам още за Сатурн/лични планети...

Личните планети са до Венера, а някои автори включват и Марс. Меркурий също е лична планета. А Сатурн е хубава работа с аспектите си, стига да няма други кофти аспекти в картата. Аз хем го харесвам, хем малко ме плаши. Но има една много хубава книжка на Лиз Грийн за него и горещо ти я препоръчвам.
Изживявала съм връзка мой Сатурн съвпад негова Венера. Няма отърваване. В картата имаше и други аспекти които сочеха, че няма да се разберем и аз вече го преживях. Но той още не се е отървал, то за звъненета, пресрещанки: ама върни се, ама аз ще те чакам и т.н.
Според мен тригона Сатурн/Венера ще донесе трайна и щастлива връзка, сериозна работа. Преди няколко дни коментирахме със Сънили в друга тема такъв аспект. Той те приема като сериозна връзка, сериозна любов, омагьосала си го трайно.
А тригона Сатурн/Слънце  - ти го приемаш сериозно като личност и държиш на него, подкрепяш го и му даваш посока в живота.
Аз не съм особено добра, така че нека Краби да каже. Тя ми е гледала разни синастрии и много добре хваща нещата. Браво на момичето!
Moя Венера негов Сатурн в точен съвпад- и при двамата в първия градус на овен. Нямаше отлепяне, а нито аз бях негов тип- руса и цицореста, нито той- мой. Преди да тръгне да се жени, за трети път ме пита дали няма да размисля, че го оттървам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4871 -: Август 31, 2013, 04:12:50 pm »
Краби, как няма да се чувствате комфортно? Има добри сексуални аспекти синастрията ви. :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4872 -: Август 31, 2013, 04:36:45 pm »
А в мойта "болка" тежкарите рулират! Ето само огледалните мажорни аспекти на синастрията (взаимна рецепция):

:sun::tri::mer: - 2 пъти
 :moo::kva::mer: и :moo::opo::mer:
 :moo::soe:mc и :moo::sec:mc
 :mer::sec::sat: и :mer::soe::sat:
 :ven::sec::nep: и :ven::tri::nep:
 :ven::sec::plu: и :ven::tri::plu:
 :ven::sec::ura: и :ven::kva::ura:
 :mar::tri:mc и :mar::opo:mc
 :mar::tri:аc и :mar::kva:аc
 :sat::tri:mc и :sat::sec:mc
 :ura::tri::chi: - 2 пъти
 :nep::tri::vlu: - 2 пъти
 :plu::opo::lil: и :plu::kva::lil:
 :plu::opo::vlu: и :plu::sec::vlu:
 :nep::kva::chi: и :nep::opo::chi:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4873 -: Август 31, 2013, 08:57:20 pm »
Народеее, овладейте се! По-малко се влюбвайте, че не мога да Ви смогна на синастриите  ;D ;D ;D

На когото не успея да отговоря този уикенд другият, съжалявам мили мои, но една синастрия и отделям най-малко един час, това от свободните ми 30 часа седмично, така че да няма сърдити.

Луна вика Венера  ;D Айде, почвам с теб, понеже ти обещах вчера.

Значи почвам подред. Слънцата са в биквинтил, има много енергия между вас, ако я обедините в нещо, може да е позитивен аспекта, ако обаче тя не се избие от някъде, ще се превърне в негативна енергия, която повярвай няма да ви се нрави. Слънце /Луна и Луните са не докоснати, емоционално няма да намерите правилният човек един в друг. Меркурият ти е в съвпад с неговото Слънце, определено нещата, които му говориш му въздействат. Може да го усещаш на моменти какво си мисли. Ти го омайваш с това, което говориш и начина, по който говориш, той обаче може да те наранява с начина си на говорене, има квадрат на неговият Мерк с твоята Луна. Може да те засяга с някой неща, които казва.  Мерка му е с опозиция към твоята Венера, докато при теб аспекта е тригон. Мисля си, че неговите идеи няма да ти допадат, няма да звучат логично, това като мине малко време, сега на първо време в началото няма да го усетиш, за сметка на това, той те смята за интелигентен човек и се вслушва в твоите думи. Мерка му прави и квинтил на Марса ти, комуникацията ще е малко едностранна понякога, поне ако опре до дебати. Венерите няма мажорни аспекти. Венера няма аспекти към Марс, нито при теб нито при него. Неговата Венера прави квинтил на Луната ти и тригон на Мерка, единствените аспекти към личните ти планети. Твоята венера има само един мажорен аспект към Мерк, който коментирах по горе. Не ми харесва, че не са докоснати.  Марса ти прави квадрат на Слънцето му -струва ми се, че и двамата сте по доминантни във връзките и ще е трудно, когато и двамата ще искате да водите и да налагате правилата. Ще има много караници от този аспект. Марса ти прави тригон на Сатурна - При този аспект ти отговаряш символично на почти бащинските изисквания на момчето. Той, на свой ред, вижда начините, по които младостта и зрелостта ти могат да създадат спектър от разбирания, така че да се развие много мъдрост. Ти си нетърпелива в движението си напред, докато той вижда своята импулсивна природа в теб. В същото време той трябва да те въвежда в традиционните начини, които ще подсигурят успеха на  действията ти. Всъщност той ти помага да насочиш изявата на своето его. В кармичен смисъл ти се обединяваш с образа на баща си и въпреки че твоят партньор може да не признае женската ти роля, той вижда възможностите на твоето его. В минали животи си си развивала нуждата да се идентифицира с принцип, идея или традиция, които са надхвърляли твоята индивидуална същност. Има и опозиция на Марса ти със Нептун, струва ми се че ти ще трябва да влезеш в роля, която е нетипична за твоята същност. Ще се опитваш да излезеш от тази роля, и това ще ти донесе болка. Може да се наложи ти да си мъжът във връзката, което да не ти се нрави. Малко илюзии сякаш носи тази връзка. Сатурн е силно замесен в тази синастрия. Направо ще премина към аспектите му, почвам от твоите. Споменахме за Марс, какво друго виждам.... Сатурна ти прави квадрат на Слънцето му, ще му е трудно да се отдели от теб на този човек, а и на тебе няма да ти е лесно. Бих те посъветвала да не влизаш в тази връзка, защото има много моменти в синастрията, които не подкрепят разбирателство... офф как да те съветвам, после давам непоискани съвети, ама ти ме помоли да погледна, а аз си казвам мнението, това не се брои за непоискан съвет нали?  :lol: :lol: Има секстил на Венерата и Марса му, пак аспекти, в които ще ти е трудно да се отървеш, ще искаш да му се отдадеш на много нива, ще се чувстваш задължена..Ще има силно привличане, може да настъпи по-късно... Сатурн може да бави, но не забравя. Имате тригон на Сатурните - ще дава привличане, което може да приемете като даденост, важно е в такива връзки да се показва, че уважават ценностите, които виждат един в друг. Аспекта дава чувство за сигурност. Сатурн прави и опозиция на Нептун - Ще се опитваш да го учиш на отговорности, играейки ролята на бащата. Може да виждаш, че той иска да избяга, да се изплъзне от тежестите на живота. Може да е кармична недовършена връзка.Той оценява уроците, които ти му предлагаш но не може да ги реализира, както ти възнамеряваш. Вместо това неговите мечти могат да го люшкат ту навътре, ту навън от връзката.Тук съществува конфликт, тъй като ти не може да го притежаваш. Колкото повече се опитваш да го задържиш, толкова повече губиш своята стабилна идентификация в реалността. Има и тригон от твоят Сатурн към неговият Нептун - ти ще го водиш , ще му показваш път, който той е изгубил в предишен живот. Неговият сатурн прави тригон към твоята Венера и Марс - и него нещо ще го държи при теб, ще се чувства сигурен, ще иска да те задоволи. Има и други аспекти от Сатурна му, например Сатурн е в съвпад с Уран....

Може ли направо да обобщя, в тази връзка ти ще учиш него. Ще му дадеш чел и посока в живота, за това е и цялата ви среща. Има много аспекти, в които ти ще си учителят, а той ученикът. Има поле за изява, той да научи адски много ценни и важни неща за него. Не виждам къде е твоето щастие в това обаче. Нещо не ми се връзва, я си стой с Калоян най-добре  ;D ;D Шегата на страна, искаш ли да учиш някого в живота? Ще получиш нещо насреща, но може да те изтощи. Връзката е кармична, недовършена е. Луната е в опозиция с Уран - връзката се е развила бързо, бързо привличане. Нещата може да започнат бързо, но може и да приключат бързо или да се изменят до основи.

Нептуна ти му попада в 12ти дом, ще си една много мистична личност за него. Той иска да те опознае. Неговата луна е в твой 12ти дом, и въпреки че не правят луните мажорни аспекти една към друга, този 12ти дом ще спомогне да се чувства емоционална връзка помежду ви. Мисля, че е ненужно да коментирам относно личните планети и техните домове, тъй като връзката е кармична и главно на базата на Сатурн.

Надявам се да съм ти била полезна, питай ако има нещо, въпреки че и аз се обърках малко с тази синастрия. Решението си е изцяло твое, но обърни внимание на Сатурн и реши дали искаш да си в позицията, която той ти предлага.

« Отговор #4874 -: Август 31, 2013, 09:30:44 pm »
Цитат
Нещо не ми се връзва, я си стой с Калоян най-добре  ;D

хахахаха............  ;D  ;D  ;D

тоест, тя да бъде ученичка ?!??
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4875 -: Август 31, 2013, 09:31:39 pm »
Цитат
Нещо не ми се връзва, я си стой с Калоян най-добре  ;D

хахахаха............  ;D  ;D  ;D

тоест, тя да бъде ученичка ?!??

Ааа не знам при вас как е :)))))

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4876 -: Август 31, 2013, 09:49:03 pm »
Въпрос за едно изречение. Нептун на единия - точен съвпад АС на другия + Венера на първия в 1 дом на втория. Еднополова синастрия. За духовност ли ще си говорим?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4877 -: Август 31, 2013, 11:01:02 pm »
Счупих си телефона, за който дадох адски много пари. В траур съм.......ебахти късмета, и то пак тия емоции. Направо ми се плаче, три месеца бачках са този телефон, толкова го исках. Преставях си как ще съм с него още дълги години...  :'( :'(

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4878 -: Август 31, 2013, 11:05:49 pm »
Счупих си телефона, за който дадох адски много пари. В траур съм.......ебахти късмета, и то пак тия емоции. Направо ми се плаче, три месеца бачках са този телефон, толкова го исках. Преставях си как ще съм с него още дълги години...  :'( :'(

Съжалявам! :(

« Отговор #4879 -: Август 31, 2013, 11:20:22 pm »

И аз съжалявам!
кой/какво е виновно!? Лилит/рак в тригон Сатурн/скорпион? че и Луната в рак при лилит?
хубавото раче пострада!
Нищо, не плачи... ще заработиш нов!!!! Важно е здравето и любовта!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....