Не опонирам безпричинно срещу ничие мнение и да търся кавга, както го правиш ти Нова в случая.
Не се сещам с теб да сме имали допирни точки във форума, че да въртим различни перални. Явно с нещо те дразня и затова ми опонираш безпричинно, защото към теб имам отношение не по-различно от това като към всеки от този форум.
Така, този път отговарям директно на Асол и предлагам с това да закрием взаимните си комуникации, разбира се, оставям на теб последната дума. Нека обаче повече след това да не си "говорим", за да се обичаме.
Проверих участията ни, признавам си, повечко се рових в твоите, защото от една страна моите са твърде много, слад 23 страници бях още на дата 18/8/2013, а и аз по-малко от теб цитирам и невинаги е доказуемо на кого се отговаря и как. И твоите не всички прерових, но достигнах до нещо интересно, което вероятно е разковничето. Но и то е показателно, че не общуваме на един език или поне не се разбираме.
На 22/5/2013 в Дрънкалника сме си играли на стихописи и ти си се включила с рими, на които аз съм казала, че не ти се получават, така както на Калоян и Лили. Ти ми отговаряш "всяка жаба да си знае гьола и че това не е за писане на книга" или нещо такова. Допускам, че от тогава съм те засегнала и вече съм дамгосана, но все едно ми е. Нищо не искам да променям. Дори към днешна дата не считам за необходимо да се извинявам. Поне изкарвам пред всички и признавам.
Иначе в последно време, но не изключително, от момента на регистрацията ми във форума, т.нар. ни допирни точки съществуват под формата на последващи коментари или споменаване на ник на датите : 30,29,26/8; 27,23,16/7 и последно проверих 22/5. По-назад не съм гледала, а и това може да не е всичко, но няма яснота.
Така че сега казвай, каквото искаш да казваш и да приключваме.