Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876363 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4920 -: Септември 03, 2013, 12:59:17 pm »
E Ini аз никога не съм казвала нищо за моите синастрии, имам добри отзиви от хората. Ще се радвам да ми пишеш на лични, да ми кажеш къде съм сбъркала домове и аспекти, може пък наистина да съм объркала нещо, човешко е в крайна сметка. Ще се радвам да помогнеш, щом си по на ти с нещата.

Единствено мога да приема, че Нептун може да се сметне в друг дом, защото е близо до 11ти, но е ретро, преценила съм, че ще е 12ти, а и повече подхождаше на описанието на Венера за младежа.

Както и да е, Венера искам да знаеш, че прекарах над 1 час да гледам синастрията и се старах много, ако има грешки се извинявам.
« Последна редакция: Септември 03, 2013, 01:04:20 pm от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4921 -: Септември 03, 2013, 01:13:46 pm »
Божкееее, докато съм яла и писала мощни имейли какво станало тука... Ма егрегор, де.

« Отговор #4922 -: Септември 03, 2013, 01:14:43 pm »
Енигма, Смарт клас А...Тея синастрии според мен, трябва да се сложи една тема "Любов едва ли, джъст преспали'
Лейдис, включете се моля Ви в темата за професор Вучков и академик Сендов, ако са ви интересни де...
http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
Е тая песен е супер....Фенка си на Жозе и 100 кила....идеална си...браво...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4923 -: Септември 03, 2013, 01:19:49 pm »
Краби, няма нужда да влизаш постоянно в ролята на омиротворителка. Ако сметнех за необходимо, щях да отговоря. Повтарям, за да се сетите, че не е за първи път, но ние просто с нея не въртим пералнята, защото сме на различни програми. Всеки път аз излизам от разговора, безпредметно е да продължавам.
Давайки ми "съвет, препоръка да не давам акъл излишно" на Венера, тя всъщност прави същото с мен. Но както казва, всяко мнение дава свободата да последват нежелани. Веригата просто продължава.
А и всичко е въпрос на синастрия, аз й бъркам в червата системно, за което й прощавам, така като на мен няколко други форумисти,  но аз дори не ги чета, камо ли да коментирам. Но за отрицателната ми енергия към тях аз прошка не искам, нека се генерира лошотия, трябва да има баланс.

Ако някой му е крив деня и си търси с кого да се заяжда, приема думите на другия контра и затова му се репчи. То да го е страх да каже нещо човек, че някой ще има проблем с мнението му. Съдържанието на въпросното се пропусна в името на търсенето на конфликт, ама нейсе. ;D Не опонирам безпричинно срещу ничие мнение и да търся кавга, както го правиш ти Нова в случая.
Не се сещам с теб да сме имали допирни точки във форума, че да въртим различни перални. Явно с нещо те дразня и затова ми опонираш безпричинно, защото към теб имам отношение не по-различно от това като към всеки от този форум.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4924 -: Септември 03, 2013, 01:20:34 pm »
E Ini аз никога не съм казвала нищо за моите синастрии, имам добри отзиви от хората. Ще се радвам да ми пишеш на лични, да ми кажеш къде съм сбъркала домове и аспекти, може пък наистина да съм объркала нещо, човешко е в крайна сметка. Ще се радвам да помогнеш, щом си по на ти с нещата.

Единствено мога да приема, че Нептун може да се сметне в друг дом, защото е близо до 11ти, но е ретро, преценила съм, че ще е 12ти, а и повече подхождаше на описанието на Венера за младежа.

Както и да е, Венера искам да знаеш, че прекарах над 1 час да гледам синастрията и се старах много, ако има грешки се извинявам.
Пратих ти. Неговия Нептун във 2ри е на к6 за нея. Нейн Нептун е в негов 1ви. Негова Луна е в нейн 10ти. Както и да е....да.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4925 -: Септември 03, 2013, 01:24:54 pm »

Пратих ти. Неговия Нептун във 2ри е на к6 за нея. Нейн Нептун е в негов 1ви. Негова Луна е в нейн 10ти. Както и да е....да.

Права си луната е в 10ти дом, грешката е моя, понеже е до 11ти не съм погледнала.
Мерка е в съвпад с Луната, не слънце, объркала съм се, но си личи че съм имала предвид Луна.
Марс е в опозиция с Нептун както съм написала.
Неговият Сатурн прави тригон към марса, но не прави към венера,а Юпитер отново грешката е в мен.
САтурн е във съвпад с Уран както съм написала.

Имала съм предивди Уран, не нептун :) там е грешката.

Това не променя нищо, а само име на планети, талкуването е към това, за което съм имала предвид. Така, че извинявам се Мерка ми е ретро, не си следя мисълта понякога.

Както казах, това не променя написаното. Просто съм объркала имената на 1 планета и съм погледнала един дом и един аспект грешно, на фона на 50те аспекта, мисля че не е от голямо значение, и аз греша.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4926 -: Септември 03, 2013, 01:28:33 pm »

Права си луната е в 10ти дом, грешката е моя, понеже е до 11ти не съм погледнала.
Мерка е в съвпад с Луната, не слънце, объркала съм се, но си личи че съм имала предвид Луна.
Марс е в опозиция с Нептун както съм написала.
Неговият Сатурн прави тригон към марса, но не прави към венера,а Юпитер отново грешката е в мен.
САтурн е във съвпад с Уран както съм написала.

Имала съм предивди Уран, не нептун :) там е грешката.
негов Сатурн прави тригон към съвпада й МАРС/ САТУРН , за мен Сатурн негов и нейн Уран не са в съвпад, струва ми се голям орбиса, в различни знаци са и Уран е ретро, отдалечава се още повече...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4927 -: Септември 03, 2013, 01:30:37 pm »
Дека е тая синастрия да я видя и аз, бре? Ке умрем от любопитство!
ето тук е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.4920.html Отговор #4934
ще ми бъде интересно и твоето мнение:)
И аз се "развълнувах" синастрично, ще се включа довечера.
На мен пък като ми каже някой ,че нещата ...малко не са за мен с някой човек, одма го харесвам повече-водолейска черта. ;D
Дека е тая синастрия да я видя и аз, бре? Ке умрем от любопитство!
ето тук е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.4920.html Отговор #4934
ще ми бъде интересно и твоето мнение:)
И аз се "развълнувах" синастрично, ще се включа довечера.
На мен пък като ми каже някой ,че нещата ...малко не са за мен с някой човек, одма го харесвам повече-водолейска черта. ;D
Ми ти как мислиш, че харесах Краби? След изречението "Може да имаш и по-добра синастрия"! :)
Енигма, Смарт клас А...Тея синастрии според мен, трябва да се сложи една тема "Любов едва ли, джъст преспали'
Лейдис, включете се моля Ви в темата за професор Вучков и академик Сендов, ако са ви интересни де...
Ам качете карти, де, за Вучков си тая едно подозрение...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4928 -: Септември 03, 2013, 01:32:50 pm »
Това съм видяла, това съм писала, минимални грешки на фона на факта, че аз не съм професионален астролог, а и съм човек, който прави грешки.

10ти дом луна, а не 12ти. (грешката е от това, че не съм видяла ок коя страна на 11ти е)
Мерка е в съвпад Луна, а не Слънце (ясно съм видяла, че е луна, грешката е неволна при писане)
Сатурн прави трогон към Уран, а не Венера.
И за 12тият дом, съм написала Нептун, вместу Уран, но съм сигурна, че всички виждали картата, са разбрали, че грешката е неволна отново.

Помня картата много добре, имам 4 неволни грешки, не са засегнали написаното по тълкованието, това е най-важното :)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4929 -: Септември 03, 2013, 01:36:00 pm »
Това съм видяла, това съм писала, минимални грешки на фона на факта, че аз не съм професионален астролог, а и съм човек, който прави грешки.

10ти дом луна, а не 12ти. (грешката е от това, че не съм видяла ок коя страна на 11ти е)
Мерка е в съвпад Луна, а не Слънце (ясно съм видяла, че е луна, грешката е неволна при писане)
И за 12тият дом, съм написала Нептун, вместу Уран, но съм сигурна, че всички виждали картата, са разбрали, че грешката е неволна отново.

Помня картата много добре, имам 4 неволни грешки, не са засегнали написаното по тълкованието, това е най-важното :)
Еми аз на лични ти пратих 8 грешки, които видях, айде да кажем 7...ама сега аз излизам лошата, че държа всичко да си е точно в Астрологията.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4930 -: Септември 03, 2013, 01:37:35 pm »
Краби, няма нужда да влизаш постоянно в ролята на омиротворителка. Ако сметнех за необходимо, щях да отговоря. Повтарям, за да се сетите, че не е за първи път, но ние просто с нея не въртим пералнята, защото сме на различни програми. Всеки път аз излизам от разговора, безпредметно е да продължавам.
Давайки ми "съвет, препоръка да не давам акъл излишно" на Венера, тя всъщност прави същото с мен. Но както казва, всяко мнение дава свободата да последват нежелани. Веригата просто продължава.
А и всичко е въпрос на синастрия, аз й бъркам в червата системно, за което й прощавам, така като на мен няколко други форумисти,  но аз дори не ги чета, камо ли да коментирам. Но за отрицателната ми енергия към тях аз прошка не искам, нека се генерира лошотия, трябва да има баланс.

Ако някой му е крив деня и си търси с кого да се заяжда, приема думите на другия контра и затова му се репчи. То да го е страх да каже нещо човек, че някой ще има проблем с мнението му. Съдържанието на въпросното се пропусна в името на търсенето на конфликт, ама нейсе. ;D Не опонирам безпричинно срещу ничие мнение и да търся кавга, както го правиш ти Нова в случая.
Не се сещам с теб да сме имали допирни точки във форума, че да въртим различни перални. Явно с нещо те дразня и затова ми опонираш безпричинно, защото към теб имам отношение не по-различно от това като към всеки от този форум.
Всички сте ми сипматични/ и настана всенародна любов и веселие.... :08:,/ а ти специално! Искам да чета блога ти, все не намирам, бях питала на др. мяста, но остана без отговор-преди година....ако трябва дай на лс един линк, благодаря! ;D Стана ли продуктово позициониране?
Единици са съфорумците,които не отразявам, за да няма конфликт, те са умни, а не вдяват ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4931 -: Септември 03, 2013, 01:41:02 pm »

Еми аз на лични ти пратих 8 грешки, които видях, айде да кажем 7...ама сега аз излизам лошата, че държа всичко да си е точно в Астрологията.

Там е работата, другите не са грешни, само 4 от 9те са грешни, другите явно не си ги видяла, че са верни :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4932 -: Септември 03, 2013, 01:43:02 pm »
Момичета-кокичета  :blink:, както се казва "който го е страх от мечки, да не ходи в гората", а ако го перифразираме - който се притеснява от неволни грешки и неточности, да не иска анализ/прогноза в астрологичен форум. Тук всеки отговаря по желание и според възможностите си, не сме на изпит. Разбира се, това не отменя отговорността, която носим, но има въпроси с различно естество и степен на важност, така че можем да направим йерархия и сами да преценим с кои от тях можем да се ангажираме и с кои не. Наскоро в друг форум видях тотално некомпетентно препоръчана дата за сключване на брак (от 'астролози', които вероятно нямат нужните познания по елективна астрология) и след като си позволих да изразя съмнение, ми репликираха, че негативните мунданни констелации нямат никакво значение, ако датата е "добра" (номерологично) за съответния човек и ако има "пепеляшкови" аспекти, т.е. не гледаме Луната и аспектите, гледаме "супер аспекти" на Хирон.  ;D Зачитам тяхното право на избор с каква система да работят, но нужно ли е да си на всяка манджа мерудия и да се 'изхождаш' по въпроси, в които не си особено компетентен?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4933 -: Септември 03, 2013, 01:46:13 pm »
Ами какво да кажа по въпроса, имам неволни грешки по една от 1005те синастрии, които съм правила, за което се извинявам. Може да имам и други грешки, но в крайна сметка, това са часове, в които съм се старала да помогна на някого с нещо, и ако има грешки не е защото съм искала да объркам някого.

Никого не моля да ми дава синастрии, хората сами ме търсят. Ако ги устройва на 50 аспекта да има 2-3 грешки, но да са вярно интерпретирани, могат да пишат, ако ли не, всеки сам избира :)

В интерес на иситната, хората подминават дали е тригон или опозиция, дали е Уран или Нептун, тях ги интересува какви са последиците, така че ако интерпретацията е вярна, да не се занимаваме с глупости.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4934 -: Септември 03, 2013, 01:52:11 pm »
Доколкото виждам, venerra не е тръгнала да се омъжва и тая синастрия за нея няма да е фатална, ако ще да има и грешки в интерпретацията... А и тя ми се струва достатъчно зрял човек, за да не се влияе сляпо от написаното и сама да взема решения.

Иначе съм съгласна - хубаво е да сме точни, но и да умеем да си признаем грешката.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4935 -: Септември 03, 2013, 01:52:27 pm »
Не опонирам безпричинно срещу ничие мнение и да търся кавга, както го правиш ти Нова в случая.

Така, този път отговарям директно на Асол и предлагам с това да закрием взаимните си комуникации, разбира се, оставям на теб последната дума. Нека обаче повече след това да не си "говорим", за да се обичаме.
Проверих участията ни, признавам си, повечко се рових в твоите, защото от една страна моите са твърде много, слад 23 страници бях още на дата 18/8/2013, а и аз по-малко от теб цитирам и невинаги е доказуемо на кого се отговаря и как. И твоите не всички прерових, но достигнах до нещо интересно, което вероятно е разковничето. Но и то е показателно, че не общуваме на един език или поне не се разбираме.
На 22/5/2013 в Дрънкалника сме си играли на стихописи и ти си се включила с рими, на които аз съм казала, че не ти се получават, така както на Калоян и Лили. Ти ми отговаряш "всяка жаба да си знае гьола и че това не е за писане на книга" или нещо такова. Допускам, че от тогава съм те засегнала и вече съм дамгосана, но все едно ми е. Нищо не искам да променям. Дори към днешна дата не считам за необходимо да се извинявам. Поне изкарвам пред всички и признавам.
Иначе в последно време, но не изключително, от момента на регистрацията ми във форума, т.нар. ни допирни точки съществуват под формата на последващи коментари или споменаване на ник на датите : 30,29,26/8; 27,23,16/7 и последно проверих 22/5. По-назад не съм гледала, а и това може да не е всичко, но няма яснота.

Така че сега казвай, каквото искаш да казваш и да приключваме.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4936 -: Септември 03, 2013, 01:56:24 pm »
Синастрии беше една от малкото теми, в които нямаше караници. Е аз с признах грешките, Ини каза своята страна, надявам се да сме приключили с това. Все пак аз публикувах тук отговора, с цел и други да се включат. Ето сега Венера знае, какво аз не съм написала правилно, а Ини помогна за това.

Да сме живи и здрави!  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4937 -: Септември 03, 2013, 02:04:09 pm »
През половин час нова страница! ;D Надявам се, че не сте написали нищо важно и няма да пропусна. :)

Венерка, ето ти и моята интерпретация. Обаче си помисли три пъти преди да я четеш, защото ми е трудно да намеря баланс между позитивно и негативно, а тук май така ми се получи, което може да означава, че съм подсъзнателно пристрастна.  ;D Но не към теб или към човека ти, защото не ви познавам, даже и не чета тука заяждалника, а към самата синастрия. Освен това ти подчертавам дебело, че не разбирам бол от астрология и особено от синастрия и не се старах да съм изчерпателна, а написах само най-важното, което най ми хваща окото (това трябва да подкрепя моята необективност).

Синастрия Венера:
Първото, което ми се набива на очи – Слънцето ти е в опозиция на неговия Сатурн и търпи влияние и на Плутон. Не обичам да започвам с „ако бях на твое място...“, затова ще кажа „радвам се, че не съм на твое място“! От такива аспекти съм изтеглила ужасни страдания, особено при раздели. Разделите при такива апсекти болят несъразмерно много спрямо дълбочината или сериознността на връзката. В наталната ти карта нито Сатурн, нито Плутон сериозно ти тормозят Слънцето, и твоето Слънчице не ми изглежда много тренирано, та се чудя, какъв изследователски порив те влече към разработването на темата „от играчка – плачка“. Но не се заяждам, да знаеш! Ти изглежда обичаш шареното разнообразие и странните житейски експерименти с тази опозиция на Меркурий с Уран, е, тук ще имаш възможност да разгледаш доста неочаквани за тебе неща по съвпада ви Уран-Плутон. Ще протича някаква интересна динамика на споделяне на лични неща с опозицията Меркурий – Плутон, само че ще е малко като игра на криеница... все ще има нещо недоизказано, но мотивът за споделянето при този аспект няма да е нуждата от доверяване, а по-скоро пробване на границите и мотивацията на другия. Това ще ти поражда доста смесени чувства, защото от друга страна се нюхате перфектно – съвпада Луна Меркурий. Това си го представям като танц между перфектното разбирателство без думи и тайни, користни мотиви с неясна цел, зад които стои борба за надмощие всъщност. Тежък облак в душата. И пак там, в този хипнотичен танц ще се чудиш, уж така добре се схващате взаимно, тогава той защо така реагира с неразбиране, даже те и дразни и наранява нарочно? Заради квадрата на неговия пресметлив ретро Мерк с твоята Луна. И за да не е злото само, в моменти на самозащита може да чуеш неприятни думи за женската страна на съществото ти, Меркът му е в опозиция на Венерата ти. А защо този човечец реагира така защитно? Защото артилерията на твоя Марс в комплект със Сатурн поголвно коси Слънцето му. Даже и нищо да не правиш (което ме съмнява), заплахата от насоченото дуло ще го владее подсъзнателно. При това неговото усещане за бездна под краката му, която може да зейне всеки момент и да го погълне е съвсем реално – Слънцето му е неприятно близо до твоя Плутон. В тази комбинация може да се нараните взаимно до неподозиран размер.  С този човек ще се чувстваш като на неизпробвано скоростно влакче – „Познай накъде ще завия сега? Наляво? Нееее, надолуууу!“ Венерата ти е в опозиция на неговия съвпад Уран/Юпитер. Това обаче в началото на отношенията сигурно го усещаш като интересно и приятно, защото неговите планети са в 5 ти дом и с този Юпитер през 5-ти в приятните ви мигове може би е още по-приятно. Всъщност не знам колко сте близки. Съвпадът им с твоя Нептун... нищо няма да казвам за Нептун. Няма двама човека, при които Нептун да значи едно и също. Само ще ти кажа, имай си едно наум, разбираш от астрология. Ти го намираш за интересен, привлекателен и може би магнетичен – твой Меркурий тригон негови Марс/Венера – секстил твой Уран. Сатурните ви са в тригон и може да ви се струва, че другият е сериозен човек, което само по себе си няма значение всъщност, значение има това, че Сатурните ви не се захващат сериозно с личните планети на другия по позитивен начин. Може би единствено той ще подкрепя твоята инициативност и пробивност, но това спокойно можеш да си го ползваш и в работна или приятелска обстановка. Лунните ви възли също са в някаква шантава опозиция. През цялото време се опитвам да ти кажа нещо хубаво, но нещо все не ми се получава. Синастрията ви е такава, че точките на привличане не са достатъчни да удържат мощните конфликти, които са ви заложени. И ако мога да те питам нещо, какво те привлече към него всъщност?

:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4938 -: Септември 03, 2013, 02:11:25 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=keZ8YJUYj0U

Моля Ви гледайте това, голям смях! :)))

*

Нова

• 3491
« Отговор #4939 -: Септември 03, 2013, 02:16:10 pm »
Тук ще се включа по темата този път, но не Венерината, а за аспекта опозиция Плутон-Меркурий.
Предвид целевата ми аудитария моят мерк доста често попада под ударите на такава опозиция и считам от личен, но не единичен опит, че е много гаден синастриален аспект. В крайна сметка плутон започва да третира мерка като недоносче, да го подценява интелектуално постоянно и да омаловажава постиженията му, особено меркуриевите ала "ти все много знаеш; пак ли зяеш; и кво, с тия дипломи да не си велик учен и философ..." и т.н, и т.н. Плутон все се опитва да смаже мисловните и познавателните процеси и потребности на мерка; да потуши живеца на мъника с "житейска мъдрост, познания и опит".
Аз лично не се съгласявам на такъв "баланс" и това доста ме трови.
Вече се кефя, когато срещна мъж, чийто плутон не попада точно в "този" градус.
За обратния вариант не се сещам да съм го преживяла или поне не съм знаела.

ПП: Пак поради опит със същите "набори" потвърждавам, а и друг път съм казвала, че не става що се отнася до сатурн-слънце.