При нас с любимия, вече ex-такъв, в деня на хм, познанствотото
, на мен Плутон е транзитнал Венерата , на него Венерата е транзитирала Плутона в момента на запознаването, а транзитният му Плутон е бил в опозиция негов натален Сатурн. Smarta, ще коментираш ли?
Ами то няма какво да коментирам. Всяка синастрия трябва да се "задейства" по някакъв начин. И този, дето ми отиде главата по него, познавам го от години, виждахме се и по-рано, но всичко стана точно в определен момент - нито по-рано, нито по-късно. Но понеже ме питаш, аз се замислих, какво ли пък е натиснало нашата синастрия, тогава не разбирах от астрология.
ПП. Всъщност благодаря ти за този въпрос, направих си някои справки. Моята синастрия се задейства от Сатурн, който тогава е точно на градуса на наталния Плутон. Плутон обаче има има квадрат с Венерата ми на 1 гр. и квадрат с Луна и Меркурий на 10 гр. Минах през всичките кръгове на ада и когато тр.Сатурн стигна нат.Юпитер, който също квадратира Луна/Меркурий, стана ретрограден, но слава Богу, не се върна до Плутон. Сега, на 19-ти в комплект с Венера и СЛВ отново ще мине върху Юпитер и пак ще стане нещо. На предишното минаване от там, скъсах връзката, защото не издържах натиска. Сега... ще се чуе след две-три седмици.
ПП2. На любимия пък синастрията се задейства пак от Сатурн, който е в точния градус на наталния му Меркурий, който пък има секстил към съвпада Венера/Юпитер. И Мерка му е на 29 градус на Везни, а Венерата на 29 на Лъв, тогава Сатурн мина в Скорпион и аз вече се интересувах от астрология, но нищо не разбирах още и си казах, че Сатурн е виновен. Наистина е той. Сега на 19-ти Сатурн ще му направи точен квадрат на Луната, и да му е честито, защото аз съм приготвила голяма торба с отмъщенията! :angry: