Благодаря ти Смарта, имах нужда от споделеното от теб...Нещата мисля че стоят горе-долу по същия начин...Но явно душата си е избрала вече, но поне съм предупредена :wub:
Предупредена си, но нямаш на представа, какво те чака. Не разбирам много то синастрии, ще ти кажа какво ми прави впечатление, а другите да ме поправят. Неговият час не е уточнен, нали, ще гледам само аспектите.
Неговото Слънце е в съвпад с твоя Северен възел във Водолей. В него виждаш нещо, към което се стремиш - някаква незавивимост, самостоятелност, даже саможивост, той може да си стои сам и да не му пречи. Може би си мислиш, че той може да те научи на това посредством общуването ви. Обаче той не е действително самостоятелен, неговият Южен възел е в Риби, той психически е заивисим, раним, склонен да се пристрастява към разни субстанции, има в него много силна тенденция за бягство от реалността, т.е. от отговорност. Липсва му ред, план, мисъл да прави неща за другите, много често стои в позата на горката жертва без сам да го осъзнава. Мисленето му също има тази нагласа да търси помощ (заради Меркурия в Риби), да се опира някой да го спасява, не за всички неща, особено не за мъжкарските, но за емоционалните... Този аспект се води кармичен - лични планети, тука особено Слънце, с възлите. Слънцето му е на твоя МЦ, дали няма да вземеш да се ожениш за него? Хора, какво дава такъв аспект?
Твоето Слънце е в съпад с неговата Венера, това голямо чувство за любов трябва да дава. Твоят Сатурн прави един тригон към тая Венера и ти много ще държиш на любовта с него, а оттам и той ще се държи за теб, аспектът е дългодействащ. Неговият Сатурн също удря още един тригон към твойто Слънце и вече скрепихте любовта. Меркуриите са в секстил, разбирате се добре, без думи даже. Луната ти е в съвпад с неговия Марс, харесваш го като мъж, може би ти дава сигурност и чувство за закрила, от другата страна на монетата може да е безцеремонен към емоциите ти с тоя водолейски Марс. Луната ти прави един секстил с неговия Нептун, да предполагам ли, че имате нещо като телепатична връзка? Този Нептун на ДЦ не е най-доброто място, обзалагам се, че е съвсем различен човек от това, което ти виждаш в него. Не се изразих правилно, обзалагам се, че виждаш в него най-доброто на което е способен, целия му потенциал, обаче това се припокрива само отчасти с реалността и това, какво прави той с този потенциал. И да ти кажа обаче да внимаваш да не се заблуждаваш относно него... мисля, че е напълно безмислено. Аспектите с Нептун се дават за опознаване на човешката природа и ако ги няма, няма как да си научим уроците. Неговата Луна повтаря аспекта. Тук е още по-интересно, защото тя е в съвпад с твоя Плутон. Предполагам защо не се плашиш от проблемите и миналото му, имаш вътрешното чувство, че си достатъчно силна да го тласнеш към светлината. По принцип това е вярно, само че не по начините, по които си мислиш. Ти действително си способна да го промениш като човек, но да знаеш, че той ще ти се съпротивлява много. Същият този съвпад квадратира неговата Венера и твоето Слънце, цялото това желано преобразяване ще се случва чрез сблъсъци, на тласъци, драматично и динамично. И двата Юпитера ще дадат простор да се развихрите.

Квадратът на твоята Луна към неговия Уран може да те влуди, това е апсект, който имах в същата връзка, само че вместо Луна играеше Венера, това е едно постоянно непостоянство (точно това имам предвид), което може да побърка човек. Тия многото квадратчета от неговия стелиум към твоя ще ги обобщя с едно привличане между двама ви, което не може да зацепи и да тръгне гладко.
Много неща изпускам, но ще обобщя, че тази връзка притежава потенциала да ви превърне в други хора и сигурно ще го направи, че няма да е никак лесна, дано поне да е приятна, имате много силни фактори, които ви свързват, и много силни, които причиняват конфликти. Извън синастрично само ще ти добавя, че този "род" хора са доста емоционално незрели. Сега може и да не го виждаш, но с времето сама ще го установиш. Те не са способни да се справят със собствените си емоции, бягат от тях и не искат да поемат отговорност за тях, поради какви причини не смея да се изказвам, и това води до купища проблеми като зависимостите, провала на взаимоотношенията им, а подозирам, че е и една от вероятните причини да попадат на тези пластове на живота, където другите хора не попадат. Ще ми бъде интересно след време да дадеш обратна връзка как действително се развиват отношенията ви.