Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878379 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #5040 -: Септември 21, 2013, 03:43:29 am »
  Някой от вас момичета има ли желание да се изкаже по синастрията, която съм постнала на 256 страница...В началото на някаква връзка съм, дадох ход на тази връзка, защото имах нужда от някой, чувствам се много сама, а той ме гледаше с едни такива очииии....И е провокация за мен и предвизвикателство. Сега имам малко повече инфо - обучен войник - бил е командос - и е убивал /не знам колко е вярно/...Преживял е доста неща....писах по-горе, че бил измъчван...години след това, са го събуждали от разстояние, защото първата му реакция е да скочи и да се бие на живот и смърт..Дрогирал се е с хапчета, сега доколкото разбрах се лекува по лекарско предписание, взима хапчета доста силни успокоителни...Усещам, че се страхува да не ме наплаши....а аспектите ни са доста предизвикателни, на първо време влечение и страст, но нататъче ме е страх да мисля...Тааа, въпроса ми е имам ли основания да се страхувам, ако се влюби в мен...Имаме доста точни кармични аспекти, едни от най-точните са напр.нонагон моя Луна, негова Венера 0.06 и моя Хирон с негово Слънце 0.03...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5041 -: Септември 21, 2013, 07:33:13 am »
  Някой от вас момичета има ли желание да се изкаже по синастрията, която съм постнала на 256 страница...В началото на някаква връзка съм, дадох ход на тази връзка, защото имах нужда от някой, чувствам се много сама, а той ме гледаше с едни такива очииии....И е провокация за мен и предвизвикателство. Сега имам малко повече инфо - обучен войник - бил е командос - и е убивал /не знам колко е вярно/...Преживял е доста неща....писах по-горе, че бил измъчван...години след това, са го събуждали от разстояние, защото първата му реакция е да скочи и да се бие на живот и смърт..Дрогирал се е с хапчета, сега доколкото разбрах се лекува по лекарско предписание, взима хапчета доста силни успокоителни...Усещам, че се страхува да не ме наплаши....а аспектите ни са доста предизвикателни, на първо време влечение и страст, но нататъче ме е страх да мисля...Тааа, въпроса ми е имам ли основания да се страхувам, ако се влюби в мен...Имаме доста точни кармични аспекти, едни от най-точните са напр.нонагон моя Луна, негова Венера 0.06 и моя Хирон с негово Слънце 0.03...
Дейзи, познавам трима подобни, с един от тях имах връзка. Вече ми трябват само няколко минути да чуя как говори такъв човек и ще разбера какъв е бил. Тези хора са преминали специално обучение, което е пречупило нормалните човешки бариери. Те могат да лъжат, да използват, да обещават всичко, да манипулират без да се замислят, за да получат това, което искат. По-лошото е, че са пречупени на ниво действия и реакция, а съвестта им е жива, и тримата се пропиха и разболяха от сериозни болести. Реакциите в тях обаче са като втора кожа и реагират по установения начин и в личните си взаимоотношения, когато имат проблеми, никой от тях не създаде трайна връзка, макар всичките да опитаха. В началото този, с когото бях, също се дърпаше - "не искам да те наранявам", аз се чудех какво има предвид, все пак го направи. Те не могат да спят, злоупотребяват с вещества, в тях има нещо, което не може да приеме миналото им и те се саморазрушават много усърдно. Копнеят за любов и привързаност и щом желаният от тях човек покаже, че ще рискува, се вкопчват вътрешно и се почва енергиен вампиризъм... като черни дупки са... това, което са преживели, тая смърт, която са видели... която са причинили, макар и по заповед... Толкова много копнеят за любов и привързаност, за нормалното човешко отпускане... не могат да си го дадат сами, вкопчват се с надеждата другия да им го даде, докато не се съсипе връзката, докато другият не бъде пресушен... или си тръгне по-рано. Това не значи, че нямат право да са щастливи или да имат връзки, но първо трябва да излекуват раните в себе си. От тримата никой не успя. Познавам и един четвърти, който не влиза в описанието, което дадох, но не знам доколко е бил реално ангажиран и как му се е отразило. Затова пък жена му... умира от гадна болест в момента. Дейзи, не ти казвам какво да правиш. Ако душата ти иска да минеш през нещо, ще минеш. Предупреждаваха ме в началото на връзката, но аз не можех да се пусна.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #5042 -: Септември 21, 2013, 01:07:00 pm »
Благодаря ти Смарта, имах нужда от споделеното от теб...Нещата мисля че стоят горе-долу по същия начин...Но явно душата си е избрала вече, но поне съм предупредена  :wub:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5043 -: Септември 21, 2013, 02:16:28 pm »
Благодаря ти Смарта, имах нужда от споделеното от теб...Нещата мисля че стоят горе-долу по същия начин...Но явно душата си е избрала вече, но поне съм предупредена  :wub:
Предупредена си, но нямаш на представа, какво те чака. Не разбирам много то синастрии, ще ти кажа какво ми прави впечатление, а другите да ме поправят. Неговият час не е уточнен, нали, ще гледам само аспектите.

Неговото Слънце е в съвпад с твоя Северен възел във Водолей. В него виждаш нещо, към което се стремиш - някаква незавивимост, самостоятелност, даже саможивост, той може да си стои сам и да не му пречи. Може би си мислиш, че той може да те научи на това посредством общуването ви. Обаче той не е действително самостоятелен, неговият Южен възел е в Риби, той психически е заивисим, раним, склонен да се пристрастява към разни субстанции, има в него много силна тенденция за бягство от реалността, т.е. от отговорност. Липсва му ред, план, мисъл да прави неща за другите, много често стои в позата на горката жертва без сам да го осъзнава. Мисленето му също има тази нагласа да търси помощ (заради Меркурия в Риби), да се опира някой да го спасява, не за всички неща, особено не за мъжкарските, но за емоционалните... Този аспект се води кармичен - лични планети, тука особено Слънце, с възлите. Слънцето му е на твоя МЦ, дали няма да вземеш да се ожениш за него? Хора, какво дава такъв аспект?

Твоето Слънце е в съпад с неговата Венера, това голямо чувство за любов трябва да дава. Твоят Сатурн прави един тригон към тая Венера и ти много ще държиш на любовта с него, а оттам и той ще се държи за теб, аспектът е дългодействащ. Неговият Сатурн също удря още един тригон към твойто Слънце и вече скрепихте любовта. Меркуриите са в секстил, разбирате се добре, без думи даже. Луната ти е в съвпад с неговия Марс, харесваш го като мъж, може би ти дава сигурност и чувство за закрила, от другата страна на монетата може да е безцеремонен към емоциите ти с тоя водолейски Марс. Луната ти прави един секстил с неговия Нептун, да предполагам ли, че имате нещо като телепатична връзка? Този Нептун на ДЦ не е най-доброто място, обзалагам се, че е съвсем различен човек от това, което ти виждаш в него. Не се изразих правилно, обзалагам се, че виждаш в него най-доброто на което е способен, целия му потенциал, обаче това се припокрива само отчасти с реалността и това, какво прави той с този потенциал. И да ти кажа обаче да внимаваш да не се заблуждаваш относно него... мисля, че е напълно безмислено. Аспектите с Нептун се дават за опознаване на човешката природа и ако ги няма, няма как да си научим уроците. Неговата Луна повтаря аспекта. Тук е още по-интересно, защото тя е в съвпад с твоя Плутон. Предполагам защо не се плашиш от проблемите и миналото му, имаш вътрешното чувство, че си достатъчно силна да го тласнеш към светлината. По принцип това е вярно, само че не по начините, по които си мислиш. Ти действително си способна да го промениш като човек, но да знаеш, че той ще ти се съпротивлява много. Същият този съвпад квадратира неговата Венера и твоето Слънце, цялото това желано преобразяване ще се случва чрез сблъсъци, на тласъци, драматично и динамично. И двата Юпитера ще дадат простор да се развихрите. ;D Квадратът на твоята Луна към неговия Уран може да те влуди, това е апсект, който имах в същата връзка, само че вместо Луна играеше Венера, това е едно постоянно непостоянство (точно това имам предвид), което може да побърка човек. Тия многото квадратчета от неговия стелиум към твоя ще ги обобщя с едно привличане между двама ви, което не може да зацепи и да тръгне гладко.

Много неща изпускам, но ще обобщя, че тази връзка притежава потенциала да ви превърне в други хора и сигурно ще го направи, че няма да е никак лесна, дано поне да е приятна, имате много силни фактори, които ви свързват, и много силни, които причиняват конфликти. Извън синастрично само ще ти добавя, че този "род" хора са доста емоционално незрели. Сега може и да не го виждаш, но с времето сама ще го установиш. Те не са способни да се справят със собствените си емоции, бягат от тях и не искат да поемат отговорност за тях, поради какви причини не смея да се изказвам, и това води до купища проблеми като зависимостите, провала на взаимоотношенията им, а подозирам, че е и една от вероятните причини да попадат на тези пластове на живота, където другите хора не попадат. Ще ми бъде интересно след време да дадеш обратна връзка как действително се развиват отношенията ви.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #5044 -: Септември 21, 2013, 04:23:38 pm »
 Аспектът луна секстил нептун наистина дава емпатия(поне при мен,де).Буквално четях мислите на човека,към когото имах чувства.Даже си спомням,че и двамата сме казвали едни и същи неща,слушали сме едни и същи песни по едно и също време. Абе луда работа.  ;D

« Отговор #5045 -: Септември 22, 2013, 01:18:08 am »
   Още веднъж едно голямо благодаря Смарта  :wub:. Казах че е предизвикателство за мен...двамата сме от различни светове, аз интелектуално съм по-напред, а той с житейския си опит. Доколкото разбирам, той е опериран от страх, всъщност от физическата болка, но предполагам че има емоционален страх, докато при мен е обратното...Беше ми любопитно как е в секса  :-[  :blink:, страхувах се да не е агресивен, но се оказа, че е доста любвеобилен, много обича да целува, което на мен ми харесва, защото аз също обичам, обича да гали косата ми...Хора, които го познават по-отблизо ми казаха, че всъщност е чиста душа. Но други ме предупредиха да се пазя от него.  ;D защото е побойник и влиза в мелета 3-ма срещу 20 души. И по принцип е вълк единак, аз също...Във всички случаи ще дам обратна връзка...Но реакцията на повечето хора, ако разберат че съм с него ще е отрицателна, по-точно ще са шокирани  ;D. Нещо от сорта като красавицата и звяра  ;D ;D ;D, а и разликата в годините ни, щото аз съм какичка.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5046 -: Септември 22, 2013, 08:21:25 am »
   Още веднъж едно голямо благодаря Смарта  :wub:. Казах че е предизвикателство за мен...двамата сме от различни светове, аз интелектуално съм по-напред, а той с житейския си опит. Доколкото разбирам, той е опериран от страх, всъщност от физическата болка, но предполагам че има емоционален страх, докато при мен е обратното...Беше ми любопитно как е в секса  :-[  :blink:, страхувах се да не е агресивен, но се оказа, че е доста любвеобилен, много обича да целува, което на мен ми харесва, защото аз също обичам, обича да гали косата ми...Хора, които го познават по-отблизо ми казаха, че всъщност е чиста душа. Но други ме предупредиха да се пазя от него.  ;D защото е побойник и влиза в мелета 3-ма срещу 20 души. И по принцип е вълк единак, аз също...Във всички случаи ще дам обратна връзка...Но реакцията на повечето хора, ако разберат че съм с него ще е отрицателна, по-точно ще са шокирани  ;D. Нещо от сорта като красавицата и звяра  ;D ;D ;D, а и разликата в годините ни, щото аз съм какичка.
Красавицата и звяра най-точно описваше и моята връзка, хаха! Тогава гледах приказката на Дисни и си мислех за сюжета "тия са ни правили скрита камера". Дано да си щастлива с него!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5047 -: Септември 22, 2013, 12:52:23 pm »
Някой ще погледне ли ако има време и желание тази синастрия?
Предварително благодаря!
Рене

Здравейте,
Дали някой ще има желание да каже нещо за тази синастрия?
Рене

« Отговор #5048 -: Септември 22, 2013, 02:23:48 pm »
Предварително благодаря!
Рене

Рене, това композитната ви карта ли е? Със сигурност не е синастрична карта.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5049 -: Септември 22, 2013, 06:41:15 pm »
Венера в 4ти е показател за два брака? Току що го прочетох, моята е в 4ти и останах меко казано изненадана, не бях го чувала до сега!

Тя горката не стига, че е в двоен знак - Близнаци, само това и трябваше :)

Моята венера е много прецакана като цяло, в Близнаци в 4ти, в кварат с Марс, на 3 градуса от Луна (съвпад), опозиция с True Node, тригон със Юпитер и АЦ, квинтил с Хирон
« Последна редакция: Септември 22, 2013, 06:52:36 pm от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5050 -: Септември 22, 2013, 07:07:12 pm »
Предварително благодаря!
Рене

Мирабелка не разбирам от карти..опитах да се ориентирам но може би съм сгрешила..каква трябва да е картата?

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5051 -: Септември 22, 2013, 07:09:47 pm »
Венера в 4ти е показател за два брака? Току що го прочетох, моята е в 4ти и останах меко казано изненадана, не бях го чувала до сега!

Тя горката не стига, че е в двоен знак - Близнаци, само това и трябваше :)

Моята венера е много прецакана като цяло, в Близнаци в 4ти, в кварат с Марс, на 3 градуса от Луна (съвпад), опозиция с True Node, тригон със Юпитер и АЦ, квинтил с Хирон

Краби за мен ли е това за двата брака...о..и мен ме потресе..аз още един нямам?!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5052 -: Септември 22, 2013, 07:13:54 pm »
Краби, каква е аргументацията?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #5053 -: Септември 22, 2013, 07:41:47 pm »
Краби, каква е аргументацията?

Не се бяха аргуменатирали, затова и питам  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #5054 -: Септември 22, 2013, 08:06:35 pm »
Не съм срещал подобно нещо, къде си го прочела това Краби ?
И аз имам Венера в Близнаци на 2гр. от ИЦ.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #5055 -: Септември 22, 2013, 08:11:21 pm »
Не съм срещал подобно нещо, къде си го прочела това Краби ?
И аз имам Венера в Близнаци на 2гр. от ИЦ.

В един сайт на английски..
http://astrobix.com/hindu_astrology/post/venus-4th-house-4th-house-venus.aspx

He will be emotionally dependent on his partner. A fourth house Venus also indicates two marriages of the native.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #5056 -: Септември 22, 2013, 08:20:17 pm »
Crabby, Това е според ведическата система. Също така Венера трябва да е афликтирана от малефици, както и още няколко други показателя трябва да индицират развод или овдовяване примерно.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #5057 -: Септември 22, 2013, 08:34:43 pm »
Предварително благодаря!
Рене

Мирабелка не разбирам от карти..опитах да се ориентирам но може би съм сгрешила..каква трябва да е картата?

В сайта astro.com. Free Horoscope -> Extended Chart Selection -> въвеждаш данните на двамата -> от падащото меню Please select the type of chart you want: избираш Synastry chart.

« Отговор #5058 -: Септември 22, 2013, 08:36:57 pm »
Краби, във ведическата ти карта Венера е в 5-ти дом при това, ако правилно помня.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #5059 -: Септември 22, 2013, 08:38:35 pm »
Краби, във ведическата ти карта Венера е в 5-ти дом при това, ако правилно помня.

Може, не се занимавам с Ведическа :) в 5ти, хубаво..