Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878475 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #5100 -: Ноември 04, 2013, 06:30:27 am »
Това е синастрията със сина ми,ще може ли да коментирате?

« Последна редакция: Ноември 06, 2013, 07:04:45 am от MoonLight »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5101 -: Ноември 04, 2013, 09:15:34 pm »
Здравейте отново! В шок съм! Той е с 11 години по малък от мен  ;D а аз май вече съм влюбена  :-[
Моля ви за коментар :aquariuss:
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 09:59:56 am от luli »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5102 -: Ноември 05, 2013, 12:46:37 pm »
оххх, само при мисълта за него настръхвам, а да не говоря, че само той ми е в главата. Почти месец вече сме заедно, виждаме се само уикендите... и  О боже! като в рая съм с него, нещо неземно е! Постоянно си повтарям, че трабва д аспра, но немога.
Мислех, че съвпада на неговия нептун и уран играят най-голяма роля... не съм се и замисляла за това което пишеш и благодаря ти....Като побъркана съм, ужасно съм любопитна, той с какви очи гледа на мен... какво мисли... и какви са му намеренията, а ме е страх да го питам, защото 11г в моя полза, си е истинска загуба!

« Отговор #5103 -: Ноември 05, 2013, 02:40:39 pm »
Пaк съм aз с нaшaтa синaстрия,но много ми се искa дa чуя и вaшето мнение..според мен нямa дa ми е хич лесно ,не от синaстричнa гледa точкa,a зaщото товa момче ми сподели ,че не може дa чувдтвa любов и привързaност,но въпреки товa ме допуснa до себе си и ми позволи дa опитaм дa го нaучa дa обичa...зa сегa всичко е УНИКAЛНО .. хaрмония,ужaсно много рaзговори ,приятелство,нежност..но ми се искa дa чуя мнението ви зa синaстриятa ни..   :-[ притеснявaме нaй-вече ,че неговият мaрс достa лошо квaдрaтирa слънцето ми,лунaтa и меркурия ми ..кaкво мислоте вие имa ли подкрепящи aспекти,зa дa се получи еднa хубaвa връзкa между нaс
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5104 -: Ноември 05, 2013, 02:48:12 pm »
оххх, само при мисълта за него настръхвам, а да не говоря, че само той ми е в главата. Почти месец вече сме заедно, виждаме се само уикендите... и  О боже! като в рая съм с него, нещо неземно е! Постоянно си повтарям, че трабва д аспра, но немога.
Мислех, че съвпада на неговия нептун и уран играят най-голяма роля... не съм се и замисляла за това което пишеш и благодаря ти....Като побъркана съм, ужасно съм любопитна, той с какви очи гледа на мен... какво мисли... и какви са му намеренията, а ме е страх да го питам, защото 11г в моя полза, си е истинска загуба!
Ох да - аз този съвпад дори не съм го видяла. Доста съм разсеяна напоследък, съжалявам  :lol:

Виж, ако подхождаш към тези взаимоотношения със страх, нищо няма да се получи. То пак може да не стане, но поне си го изживей. Разликата ви не е проблем толкова, колкото това, че все пак той е на 20 и не се знае къде може да го отвее вятъра. Да ти кажа да не влизаш във филма - няма как - това не винаги зависи от нас. Живей тук и сега и остави страховете. Каквото трябва да стане, ще стане  :72:
А той? Как му въздействам? Какво изпитва? Как стоят нещата при него?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5105 -: Ноември 05, 2013, 03:34:24 pm »
Purple, благодаря ти! Невероятна си и толкова много време и внимание ми отдели! Объркана съм доста, естествено, ще видим какво ще правя! Изключително много ти благодаря!

« Отговор #5106 -: Ноември 06, 2013, 08:38:45 pm »
Здравейте.Моля ви за мнение за синастрията с приятеля ми.Отно6енията ни са сериозни за момента.но до скоро бяха доста объркани..4есто се карахме и той винаги си отива6е.Сега отно6енията ни са по-спокойни,но се 4удя какви ли 6те са когато зажи
вееме заедно.Благодаря предварително!

« Отговор #5107 -: Ноември 07, 2013, 07:40:13 am »
Zabravih da napisha,toi e malkiqt krug.Nadqvam se nqkoi da napishe mnenieto si :88:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5108 -: Ноември 18, 2013, 08:53:15 pm »
сатурн родител съвпад меркурий дете
сатурн родител съвпад слънце дете /друга синастрия/

имате ли наблюдения за тези аспекти?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #5109 -: Декември 01, 2013, 01:22:48 pm »
Става въпрос за сътрудничество на професионално ниво?има ли предпоставки
 Нещо интересно? Благодаря предварително

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5110 -: Декември 01, 2013, 04:00:58 pm »
В синастрията плутон на мъж тригон луна и марс -жена, добре ли е?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5111 -: Декември 01, 2013, 04:09:12 pm »
Ще сготвите кадаифа :PЖената може и чувства да изпита след това ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5112 -: Декември 01, 2013, 04:12:29 pm »
Ще сготвите кадаифа :PЖената може и чувства да изпита след това ;D
Това секс ли значи?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5113 -: Декември 01, 2013, 04:49:21 pm »
Да ;DТи да не питаш за литературно четене :P

« Отговор #5114 -: Декември 01, 2013, 04:53:03 pm »
Да ;DТи да не питаш за литературно четене :P
:haha: Прехвърляйте този цитат  в "бисерите на сайта".

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5115 -: Декември 01, 2013, 05:26:27 pm »
Хаха ;D :blink: :-[

« Отговор #5116 -: Декември 01, 2013, 05:58:47 pm »
Аз също с времето се убеждавам,не само в синастрия,че хубавите аспекти не са кой знае какво.
Трудни аспекти трябва да има,за да носят напрежение,растеж, тръпка ...и просто нещо да се случва.

..но да са квадратури...опозициите често правят нещата нещата невъзможни...само опозицията на Луните дава положително действаща страст/макар,че колко положителна би била ,породена от опозиция.../ и разбиране на нуждите на другия... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5117 -: Декември 02, 2013, 05:01:44 am »
А опозицията Плутон/Луна какво дава? Аз съм с Луната, но все още не усещам това влияние.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #5118 -: Декември 02, 2013, 10:06:31 am »
А опозицията Плутон/Луна какво дава? Аз съм с Луната, но все още не усещам това влияние.

човекът с плутон все ще иска да знае какво иска, чувства човекът с луната:) силни страсти, копнежи:) плутон ще прави всичко по силите си да угоди на луната , дори няма да го осъзнава в началото:) луната на моменти може да се чувства притисната, да й идва в повече това обсебване:)
след като е опозиция може да се редуват на приливи и отливи всички тези чувства и емоции , докато се намери баланса:) но на плутона ще му е по-трудно, отколкото ще изглежда:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5119 -: Декември 02, 2013, 10:28:43 am »

човекът с плутон все ще иска да знае какво иска, чувства човекът с луната:) силни страсти, копнежи:) плутон ще прави всичко по силите си да угоди на луната , дори няма да го осъзнава в началото:) луната на моменти може да се чувства притисната, да й идва в повече това обсебване:)
след като е опозиция може да се редуват на приливи и отливи всички тези чувства и емоции , докато се намери баланса:) но на плутона ще му е по-трудно, отколкото ще изглежда:)

Мерсиииии! Чудесно е тая работа. Аз си мислех, че след като Луната е моя, аз ще съм по-изтормозената.