Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878778 Прегледи
*

missKapriz

Re:синастрия
« Отговор #120 -: Октомври 16, 2009, 10:34:40 pm »
Да,и тогава значи неговия Марс е върху твоето Слънце,нали

« Отговор #121 -: Октомври 16, 2009, 10:42:45 pm »
Да, всичко написано е наобратно, за него май е по-добре да е с мен, отколкото за мен с него така ли?? Тотално се обърках вече..
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #122 -: Октомври 16, 2009, 11:01:45 pm »
Мила,Ваня,синастрията мн не ми е интересна и нямам опит да ти разтълкувам картата.Но аз и без синастрия знам с кого ми е зле и с кого добре :)Сигурна съм,че и с теб е така-особено що се отнася до интимния живот.Така,че не търси скрити и явни сигнали,аспекти,и прочее врътки-просто слушай сърцето си ::) :)

« Отговор #123 -: Октомври 26, 2009, 03:11:59 pm »
Здравейте , може ли да коментирате синастрията : мъж 04 11 1979 в 6,15ч. София ; жена 22 04 1987 0,15часа Плевен.

« Отговор #124 -: Октомври 28, 2009, 10:28:40 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 09:50:53 pm от Last_Kiss »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Октомври 31, 2009, 01:09:51 am »
тук не съм добрааа и не бих могла да коментирам , но на прима виста ме впечатлиха осите и домовете , вероятно събитийност има по едно и също време на едно и също място. :D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #126 -: Октомври 31, 2009, 01:46:21 am »
Не, че аз съм много добра, но ще опитам. Съвпадът на осите е много хубав. Единият Юпитер на АЦ, другият на МЦ. Макар да се квадратират. Тука голям купон ще има, докато мирясат.
Слънца съотв. в 3-ти и 8-ми. Стрелецът ще въведе близнака в най-близките си кръгове от познанства. А близнакът ще отвори доста порти за самопознание на стрелкинята.
Има хубав тригон слънце - луна. Мекота и хармония в отношенията. И хубав квадрат слънце - марс. Тук има много силен сексуален заряд.
Тригонът между марсовете - ще вършат заедно работа много успешно.
Сатурн в съвпад с възела е силно кармичен аспект. Много зависи от човека с възела, как ще "понесе аспекта".
Сатурн квадрат меркурий. Проблем с комуникацията, известен блокаж. Това се отработва.
Ако връзката е любовна не е хубаво, че няма аспекти марс - венера.
Две неща не ми харесват в синастрията. Опозицията марс - сатурн. И при двамата У4 - У7. Трудно съвместяване за съжителство. И опозицията марс - луна У7, У10. Несъвместяване на цели и стремежи. Единият ще се чувства доста наранен. Стрелецът предполагам.
Има още много неща, но тези са най-очебийни. Ще оставя и други да се изкажат.
ПП. И аз съм стрелец и с мъже близнаци не се закачам. Просто ги надушвам. Приятели и приятелки - да. Ама за друга закачка - твърдо нИеее!  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Kaya

• 2893
« Отговор #127 -: Октомври 31, 2009, 09:55:25 am »
"Две неща не ми харесват в синастрията. Опозицията марс - сатурн. И при двамата У4 - У7. Трудно съвместяване за съжителство. И опозицията марс - луна У7, У10."

1) това, че марс не е "за ръчичка" с венера  не означава,че няма друго проявление на  този аспект (  не съм гледала картата само твоите коментари:) ) , та ако имаме марс опозе луна (опозициите в синастрията са често наелектиризиращи и залепващи аспекти) дава  сексуално привличане освен някои не разногласия по емоциналните вибрации;
2) марс- сатурн отношенията са много характерни за "отработването", ако приемем минали животи, обикновено  тази коминация се среща при дълготрайни отношения, не рядко сатурн на АЦ на парньора, на слънце , на венера, на луна  и т.н. аспекти, звучи  кофти, но всъщност занитва:)
3) ако 4 и 7 дом има са във водолей това е доста добро сходство: при единията с трениераното вкъщи  и следователно свикването с подобен начина на отношения ( да кажем  малко шантаво семейство, което не е забранявао на детето да ходи по купони и не се е интересувало от гаджетата т.е. индивида е имал свободата да оперира  с границите  семейството и другия партньор, който изисква подобна свобода в бъдещото си семейство и партньорството)  та всъчщност това също е доста спояващо; ако двамата имат  подобно разбиране нза ненамеса в отношенията дълго време могат да имат връзка... друг е въпросът (ако няма подходящи други аспекти) дали там  щее на почин секса;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #128 -: Октомври 31, 2009, 07:03:22 pm »
''Сатурн в съвпад с възела е силно кармичен аспект. Много зависи от човека с възела, как ще "понесе аспекта". ''

В смисъл,че ще е трудно ли?

''Сатурн квадрат меркурий. Проблем с комуникацията, известен блокаж. Това се отработва.''

В смисъл,че не си казваме това,което чувстваме или ...?

''Ако връзката е любовна не е хубаво, че няма аспекти марс - венера.''

Мда,връзката е любовна!

''Единият ще се чувства доста наранен. Стрелецът предполагам. ''

Мисля,че има нещо вярно!

''ПП. И аз съм стрелец и с мъже близнаци не се закачам. Просто ги надушвам. Приятели и приятелки - да. Ама за друга закачка - твърдо нИеее!  ''

Защо?  ::)

Чудех се дали всъщност Той не е по-сдържан в изразяването на чувствата си,докато аз съм по-емоционална и някак си понякога не знам дали не ставам досадна в показването на обичта си,а и понякога се чудя дали аз не давам повече от колкото него във връзката....

*

missKapriz

« Отговор #129 -: Ноември 01, 2009, 10:00:17 am »
  A какво означава
Уран на ДСЦ                  съвпад               Слънце
Марс                             съвпад               МЦ
Венера                          съвпад               МЦ
Луна                              квадрат             Луна
Сатурн                           квадрат             Сатурн
Стелиум                         опозиция           Слънце
/Луна, Венера,Меркурий,Юпитер,ЮЛВ/

Това е синастрия между мен и Миоджералвомбо :P-стана ми много интересен този човек,обаче като гледам планетие май трябва да ме е страх от него ;D
първата колона са неговите

*

Kaya

• 2893
« Отговор #130 -: Ноември 01, 2009, 10:36:05 am »
missKapriz, учудвам се на синастриите с г-на на тема секс, няма по- безстрастно изказване от неговото по въпроса ;D
и принципно има смисъл от синастрии, когато има  лични отношения иначе и аз с Обама добре ще го давам :P има хиляди хора родени в един и същи час с него или с теб, но нямаш отношения с всички
бтв.,за да има синастрично релевантни отношения те са се появили в период, в който  транзити и дирекции засягат лични планети на не 1 ниво;
обърнете внимание на времето на запознанство и ще видите не само включени собствените си плането в мрежата от аспекти, но и  тези на партньора към вашите и транзитните;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #131 -: Ноември 01, 2009, 03:28:44 pm »
 A какво означава
Уран на ДСЦ                  съвпад               Слънце
Марс                             съвпад               МЦ
Венера                          съвпад               МЦ
Луна                              квадрат             Луна
Сатурн                           квадрат             Сатурн
Стелиум                         опозиция           Слънце
/Луна, Венера,Меркурий,Юпитер,ЮЛВ/

Това е синастрия между мен и Миоджералвомбо :P-стана ми много интересен този човек,обаче като гледам планетие май трябва да ме е страх от него ;D
първата колона са неговите

иначе и аз с Обама добре ще го давам :P

Уплашихте човека! Вече не смее да пише тук.  :'(

А аз исках да ми разкаже за практиките, с които има опит.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #132 -: Ноември 04, 2009, 11:25:59 am »
Интересува ме до колко градуса се счита че планетите правят аспекти в синастрията? Примерно да смятам ли 91 гр и 20 мин за квадрат или 88 гр и 50 мин . Програмата Зет не ми ги дава че са квадрат  а друга програма ми ги дава. Като гледам натални карти дори ъгъл от 96 гр се смята за квадрат ,което ми е малко объркващо.
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #133 -: Ноември 04, 2009, 01:16:08 pm »
    Можеш да си настроиш зета от опциите....А иначе когато аспектите са между бързодвижещи се планети орбисата им е до 5 градуса, само на Луната, ако не се лъжа е до 7 градуса, а колкото по-бавно се движи планетата, толкова повече се стеснява орбисата на влияние на аспекта...

« Отговор #134 -: Ноември 04, 2009, 09:09:18 pm »
Интересува ме до колко градуса се счита че планетите правят аспекти в синастрията? Примерно да смятам ли 91 гр и 20 мин за квадрат или 88 гр и 50 мин . Програмата Зет не ми ги дава че са квадрат  а друга програма ми ги дава. Като гледам натални карти дори ъгъл от 96 гр се смята за квадрат ,което ми е малко объркващо.

Този автор дава 8 градуса при хармоничните аспекти - съвпад, тригон и секстил и 6 градуса при нехармоничните - квадрат и опозиция:                     http://astro-future.narod.ru/sinast/index.html

Цялата статия е за синастрията и е много интересна

« Отговор #135 -: Ноември 04, 2009, 09:35:02 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dfafile3JJwrv-u1250769931&lang=&gm=a1&nhor=1&nho2=4&btyp=61&mth=at&sday=16&smon=10&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

кажете ми моля какво виждате, всичко е завъртяно и оплетено  :(

Ще се опитам и аз vanianeli.

Виждам Луна опозиция с Уран. Връзка, в която ще има или има раздели и събирания. Предполага и периоди на отчуждаване.
Има още съвпад на Марс и Плутон, и Марс и Слънце , ще рече кофликти, сблъсъци на егото, и единият и другият не отстъпват при спорове.
Има и много добри аспекти: тригони Слънце- Плутон, Слънце - Юпитер и Слънце -Сатурн например говорят, че можете да сте много успешен екип и да сте лоялни  един към друг. Плутон -Венера говори за дълбока любов,  Меркурий- Слънце, Меркурий - Юпитер говорят за добра комуникация, Слънце - Венера  харесване и  др.

Мисля че това е една нелека връзка, но с любов и голям потенциал. Изисква и двамата да се развивате. Има и нещо такова като "не е лесно да сме заедно, още по-трудно е да се разделим".

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #136 -: Ноември 06, 2009, 10:08:13 pm »
Интересно ми е да опита ви, дали за една дълга и стабилна връзка , водеща до брак е необходимо условие да има съвпад на Слънце и Венера между партньорите?

« Отговор #137 -: Ноември 06, 2009, 10:12:09 pm »
Няма такова нещо, Лонда

« Отговор #138 -: Ноември 06, 2009, 10:20:40 pm »
Интересно ми е да опита ви, дали за една дълга и стабилна връзка , водеща до брак е необходимо условие да има съвпад на Слънце и Венера между партньорите?

При дълги връзки съм наблюдавала, че Юпитер винаги е бил замесен с мажорни акпекти към лични планети на парньора.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Ноември 06, 2009, 10:30:22 pm »

Не е задължително, но това е много хубав аспект. Аз го имам с бившия ми съпруг и мога да кажа, че този аспект създава естествена топлота и привличане между партньорите, но по-скоро описва връзка от типа "брат-сестра".