Не, че аз съм много добра, но ще опитам. Съвпадът на осите е много хубав. Единият Юпитер на АЦ, другият на МЦ. Макар да се квадратират. Тука голям купон ще има, докато мирясат.
Слънца съотв. в 3-ти и 8-ми. Стрелецът ще въведе близнака в най-близките си кръгове от познанства. А близнакът ще отвори доста порти за самопознание на стрелкинята.
Има хубав тригон слънце - луна. Мекота и хармония в отношенията. И хубав квадрат слънце - марс. Тук има много силен сексуален заряд.
Тригонът между марсовете - ще вършат заедно работа много успешно.
Сатурн в съвпад с възела е силно кармичен аспект. Много зависи от човека с възела, как ще "понесе аспекта".
Сатурн квадрат меркурий. Проблем с комуникацията, известен блокаж. Това се отработва.
Ако връзката е любовна не е хубаво, че няма аспекти марс - венера.
Две неща не ми харесват в синастрията. Опозицията марс - сатурн. И при двамата У4 - У7. Трудно съвместяване за съжителство. И опозицията марс - луна У7, У10. Несъвместяване на цели и стремежи. Единият ще се чувства доста наранен. Стрелецът предполагам.
Има още много неща, но тези са най-очебийни. Ще оставя и други да се изкажат.
ПП. И аз съм стрелец и с мъже близнаци не се закачам. Просто ги надушвам. Приятели и приятелки - да. Ама за друга закачка - твърдо нИеее!