Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877888 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:синастрия
« Отговор #160 -: Ноември 23, 2009, 01:38:57 pm »
http://kachi-snimka.info/images/jdv1258973656i.gif
Четете ли си мислите?

от слънце съвпад меркурий ли се съди за това или венера нептун? ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #161 -: Ноември 23, 2009, 02:53:06 pm »
Незнам дали тук му е мястото, но в синастрията м/у мен и майка ми, нейният Плуотн е в точен съвпад с моя Луна в 1 дом и нейния Хирон също е в точен съвпад с моя Марс в 4 дом.
Стелиума и в рак ми квадратира планетите в 3 и 9 дом и лунните възли.
Имате ли идея как се тълкува това? Отделно имаме и съвпад на осите, но те може и да се изместят ако нейния час не е точен.

Майка ти властна ли е?  ::)
Може да се каже, но аз се водя само с добро. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #162 -: Ноември 23, 2009, 02:55:08 pm »
http://kachi-snimka.info/images/jdv1258973656i.gif
Четете ли си мислите?

Мисля че той чете моите .Вижда себе си в него , включително и нещата който много си мразя....

Синастрията, която по-нагоре пуснах беше подобна.
Трябва да имате много добра комуникация,само  Марсът там малко пречи на един от двама ви.

« Отговор #163 -: Ноември 23, 2009, 07:19:41 pm »
Това е много добра синастрия, само дето този съвпад на Марс с Плутон и Сатурн е доста кофти. Ще има сблъсъци и то сериозни. Иначе вичко друго е едва ли не цветя и рози.

« Отговор #164 -: Ноември 25, 2009, 09:04:12 am »
Аз лично имам предвид Плутон във Везни на единия партньор в съвпад с Марс и Сатурн във Везни на другия. Това дава конфликти, в които нито един не отстъпва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Ноември 25, 2009, 09:11:36 am »
Аз лично имам предвид Плутон във Везни на единия партньор в съвпад с Марс и Сатурн във Везни на другия. Това дава конфликти, в които нито един не отстъпва.

давам ти данни ,ако можеш и имаш време би ли погледнала с кратък коментар :),щото аз съм много боса в синастрийте :D
града е софия и при двамата.
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 01:16:18 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #166 -: Ноември 25, 2009, 11:05:37 am »
Здравей, Лули!

Много е интересна синастрията, само ако е възможно да пуснеш карта с точните аспекти!Партньорите са с пет-шест години разлика във възраста.

Има налице обърнати ДСЦ/АСЦ при това в съвпад, т.е. имат силен обмен на енергия по оста Рак/Козирог.

След това се забелязва съвпада на Венера и Нептун в Стрелец, което дава идеализиране на връзката , хармоничност, разбирателство, мекота, но пък картината се променя, тъй като е възможно в тази връзка да се отработва и друг тежък аспект ретроградна Венера в Козирог в квадрат с ретро Плутон, това е кармичен аспект, вероятно тя ще е съпътствана с кризи и трансформации, ревност, потайнственост.Взимам го впредвид за валиден с по-широка орбиса , но все пак е добре да сложи карта с градусите.

Интересното е ,че при партньора с Ретро Венера в Козирог в наталната карта е в квадрат с ретро Плутон и ретро Сатрун във Везни, и при това имаме взаимна рецепция . Натален Уран е в опозиция на нат. Луна , и при Слънце във Водолей, личността има да отработва уроци по взаимоотношенията и връзките като цяло, ако се възприема за свободолюбива и недосегаема, то Венарата в Козирог ще иска да установи трайни и качествени взаимоотношения.

« Отговор #167 -: Ноември 26, 2009, 05:49:50 pm »

давам ти данни ,ако можеш и имаш време би ли погледнала с кратък коментар :),щото аз съм много боса в синастрийте :D
11.03.1967-16:35мин-мъж
06.12.1965-06:35мин-жена
града е софия и при двамата.

Ще започна с хубавите неща : според мен при тези хора има силно физическо привличане и даже страст( Венера / Марс.) Също така има инстинктивно разбиране за другия, симпатия, вдъхновение, може да има еднакви интереси в областта на изкуство, религия ,м истика, духовност ( Луна( нептун). Венера / Венера дава близки вкусове и взаимно харесване. Сатурн/ Венера - устойчивост и благотворност на връзката, Венерата се чувства и закриляна. Плутон и Марс- от вас става добър екип.  Юпитер и Нептун - трябва да играете заедно на лотария. Този аспект дава късмет.

Не толкова хубави:
Плутон и Уран опозиция Слънце  : Уран дава  тук раздели и събирания, избухвания, непредсказуемо поведение, изнервяне. Общо взето  напрежение и изпитания . Плутон ( жената) се опитва да променя Слънцето, то се съпротивлява. Появява се ревност, тя е още показана и в квадрата между Венера и Марс.  Общо взето борба кой да води бащина дружина. Квадратът между Юпитер и Луната може да даде спорове за пари. Още повече че има и квадрат на Юпитер и Сатурн който предполага периоди на финансови затруднения.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Ноември 26, 2009, 07:27:12 pm »
Какво означава при синастрия,когато ЮЛВ на мъжа съвпада с Венера и Меркурий на жената.Сигурно е страхотно,така ли е?Нейната любов тук и сега му идва като наследство от минал живот.

*

Инти

• 2068
« Отговор #169 -: Ноември 26, 2009, 09:16:55 pm »
Оффф за мое голямо съжаление аз съм  съществото с ретро венерата ... голям зор е , наистина....
Какво имаш предвид под карта с точни аспекти ?

Имам впредвид да сложиш градусите на планетите, за да се изчислят и аспектите между тях.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #170 -: Ноември 27, 2009, 09:21:43 am »
Имам малко странен синастричен въпрос :)
Може ли да се предположи добра предпоставка за връзка между двама,когато прогресивните марс и венера са на един и същи градус с наталната луна на другия?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #171 -: Ноември 27, 2009, 09:46:31 am »
Може да се предположи, привличане на емоционално ниво при единия и на по- еротично при другия,но нали знаеш, че се гледа всичко.
А моите лични впечетления са, че за връзка-връзка, са нужни да са замесени тежки планети, т.е.тежка на единия с лична на другия...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #172 -: Ноември 27, 2009, 12:04:46 pm »
Може да се предположи, привличане на емоционално ниво при единия и на по- еротично при другия,но нали знаеш, че се гледа всичко.
А моите лични впечетления са, че за връзка-връзка, са нужни да са замесени тежки планети, т.е.тежка на единия с лична на другия...
Да разбира се.
Има и тежки планети замесени.
Ще ги цитирам по-късно за да ги обсъдим :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #173 -: Ноември 27, 2009, 12:31:09 pm »
Ето моят случай:
Слънцето ми е в съвпад с неговата венера,меркурий и хирон.Моят хирон и меркурий е в съвпад с неговото слънце и сатурн и сев.възел.Моята венера в съвпад с неговият марс.
Моят плутон с неговият уран.
Кажете си мнението :)И после ще ви напиша нещо интересно.

*

nerealna

« Отговор #174 -: Ноември 27, 2009, 02:45:16 pm »
Ето моят случай:
Слънцето ми е в съвпад с неговата венера,меркурий и хирон.Моят хирон и меркурий е в съвпад с неговото слънце и сатурн и сев.възел.Моята венера в съвпад с неговият марс.

Слънцето в съвпад с  венера -  направо е чудесно за брак  ;D
Слънцето  в съвпад с меркурий - винаги ще има какво да си кажете
Аспектите на личните планети със сатурн - дълготрайност на връзката
венера в съвпад с марс - мн добър секс
плутон с уран - това май е по труден аскпект, но ако преобладават добрите няма да е проблем
хирон хич не ми е ясен

« Отговор #175 -: Ноември 27, 2009, 02:49:34 pm »
Аз искам да попитам за огледалните аспекти в синатрията.Как действат?И ако цялата синатрична карта е само с напрегнати аспекти и единствените хармонични са огледалните,биха ли могли да компенсират напрегнатите? :D
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #176 -: Ноември 27, 2009, 03:45:20 pm »
Ето моят случай:

Слънцето в съвпад с  венера -  направо е чудесно за брак  ;D
Слънцето  в съвпад с меркурий - винаги ще има какво да си кажете
Аспектите на личните планети със сатурн - дълготрайност на връзката
венера в съвпад с марс - мн добър секс
плутон с уран - това май е по труден аскпект, но ако преобладават добрите няма да е проблем
хирон хич не ми е ясен
Да,странното е,че се познаваме "задочно".Т.е. не сме си виждали очите ;D
Само си комуникираме в нета(рядко)и сме си виждали снимките.
Но той се познава с баща ми. :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #177 -: Ноември 28, 2009, 08:23:58 pm »
Милите ли ,че този композит има потенциал? За връзка,за разбирателство?
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1259435239e.gif

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #178 -: Ноември 29, 2009, 05:23:50 am »
Милите ли ,че този композит има потенциал? За връзка,за разбирателство?
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1259435239e.gif

по-добре качи картата в темата композит..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #179 -: Ноември 29, 2009, 02:08:38 pm »
Аз може и да ставам вече малко нахална, защото пиша вече в трета тема, но сега  моля ако може някой да ми помогне за синастрия.
Жена 01.11.1985 11:30
Мъж 04.07.1980 03:20