Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877916 Прегледи
*

Nebesna

Re:синастрия
« Отговор #300 -: Април 14, 2010, 10:54:34 am »
Няма лошо, няма добро! По-добре им научи значението, за което можеш да се ориентираш по ключовите думи за отделните планети.
E, благодаря за отговора,но не отговаря на въпроса ми ;D

Който търси намира. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #301 -: Април 14, 2010, 10:57:51 am »
Милки, Сатурн в синастрията, може да приеме образа на учител, но и на спирачка, както написа и Сънрейн. Имала съм подобна синастрия съвпад Слънце/Сатурн - не ми е действала вдъхновяващо, ако мога така да се изразя, нито пък ми е действала като спирачка. Човекът ми се виждаше сухар и прагматик, въпреки наличието на синастричен аспект Венера/Марс. Но общо взето Сатурн на другия върху лични планети "възпитава" или "учи" на нещо и създава някакъв вид трайност на взаимоотношенията.

Привличаме и сме привлечени от хора, които по някакъв начин имат сходни конфигурации като нашите, не е задължително аспекта да е същия, просто да има това енергийно взаимодействие.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #302 -: Април 14, 2010, 11:12:42 am »
Мерси Асол,но не съм споменавала за сатурн.Но все пак ще запомня това което си казала за него.
Елфидка и на теб благодаря.
В този случай става въпрос за северен възел в 7ми съвпад с меркурий на мъжа.

*

Asol

• 4140
« Отговор #303 -: Април 14, 2010, 11:16:43 am »
Слънце-сатурн съвпад какво означава.

А синастрията е хубаво да я огледаш цялостно, така на парче и без да са погледнати наталните карти поотделно, трудно може да се каже нещо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #304 -: Април 14, 2010, 11:41:03 am »
Слънце-сатурн съвпад какво означава.

А синастрията е хубаво да я огледаш цялостно, така на парче и без да са погледнати наталните карти поотделно, трудно може да се каже нещо.

Ооооо това е стар мой въпрос от преди един месец ;D ;D ;D
Няма нищо общо със днешният :mellow:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #305 -: Април 14, 2010, 12:31:25 pm »
Мерси Асол,но не съм споменавала за сатурн.Но все пак ще запомня това което си казала за него.
Елфидка и на теб благодаря.
В този случай става въпрос за северен възел в 7ми съвпад с меркурий на мъжа.
Начина на мислене на мъжа би Ѝ дало тласък в развитието по СЛВ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #306 -: Април 14, 2010, 08:38:03 pm »
При всички аспекти на Сатурн и Слънце, Сатурн преподава уроците. Съвпадът Сатурн/ Слънце означава дълготрайност и лоялност във връзката, но това не я прави лека.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #307 -: Април 14, 2010, 11:47:05 pm »
Може, нооо трансформираща  зависи от дом и аспекти ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #308 -: Април 14, 2010, 11:56:00 pm »
 много е на парче :P

като цяло тази комбинация напомня за ниво на придобивки ( в материлания свят) и ниво на израстване в другия свят, но при всяо положени еусещане з акармичност, за познаване от преди, за добро сексуално усещане за партньора ( също така може да са се запознали покрай  някакви финансови събития, или други по- неприятни смемйни поводи)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #309 -: Април 15, 2010, 12:08:12 am »
  слагай картата ;D- така  по планетка трудно става - пък и  някои аспекти имат по -ясно изразено значение от други

*

Asol

• 4140
« Отговор #310 -: Април 25, 2010, 02:29:55 pm »
Изведнъж ми просветна един въпрос. Приятелят ми има Нептун на МЦ (откъм 9 дом), бях се увлякла по един с Нептун на ДЦ (в 7 дом), та си мисля защо ме привличат мъже с Нептун по главните оси? Да не би защото управителят ми на 5 дом е Риби? Не съм имала даже и приятели Риби.

Ти какви аспекти имаш с Нептун и въпросните господа също ? Каква "роля" играе в твоя хороскоп и има ли връзка с управителите на 5 и 7 ?

*

Divna

« Отговор #311 -: Април 25, 2010, 02:34:48 pm »
Нептун ми е в края на 1 дом и прави много тесен съвпад с Юпитер, Секстил със Слънце и Плутон (в 11 дом) и опозиция със Сатурн (в 8 дом).
В синастрията с приятеля ми моят Нептун е в тригон с негово Слънце, и каре с негова Венера и Меркурий, а Луната ми прави съвпад с неговия Нептун.
За другия мъж няма да коментирам, там беше само едно моментно увлечение, нищо сериозно.

*

Divna

« Отговор #312 -: Април 25, 2010, 02:55:58 pm »
Да допълня.  Моят Нептун прави каре с неговия управител на 5,6 и 8 домове (Меркурий).
Неговият Нептун е най-високо поставената му планета в хороскопа (в/у МЦ) и прави съвпад с моята Луна. Управителят му на 7 дом е Луна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #313 -: Април 25, 2010, 03:25:28 pm »
Да допълня.  Моят Нептун прави каре с неговия управител на 5,6 и 8 домове (Меркурий).
Неговият Нептун е най-високо поставената му планета в хороскопа (в/у МЦ) и прави съвпад с моята Луна. Управителят му на 7 дом е Луна.

нептун в съвпад с мц  :o ,вероятно е много обаятелен и неустоим.
с фотография или с някакво изкуство занимава ли се? има страхотно интуитивно усещане за хората.
абе чаровник е според мен... ;)
 а кой са управителите на 5 ,6 и 8-ми домове!?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #314 -: Април 25, 2010, 04:35:08 pm »

с фотография или с някакво изкуство занимава ли се? има страхотно интуитивно усещане за хората.

Ами такъв си е  ;D. Аз затова и го ревнувам, а никога не съм ревнувала, дори бившия ми мъж не съм ревнувала.
Не се занимава с изкуство, но го обича. Обожава това, което правя.
Да, има силна интуиция.

Меркурий е управител на 5,6 и 8 домове в натала му.

*

Марая

• 28287
« Отговор #315 -: Април 25, 2010, 04:39:11 pm »

Ами такъв си е  ;D. Аз затова и го ревнувам, а никога не съм ревнувала, дори бившия ми мъж не съм ревнувала.
Да, има силна интуиция.

хм , а да не би случайно да се занимава със спорт. да изкарва и парите си от спорт или преподавателска дейност? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #316 -: Април 25, 2010, 05:00:52 pm »

Да, има силна интуиция.

хм , а да не би случайно да се занимава със спорт. да изкарва и парите си от спорт или преподавателска дейност? :-\
Марая, ти ме изумяваш  :o
Да, бивш състезател. В момента е треньор и национален арбитър.
Но не се занимава само със спорт.

*

Divna

« Отговор #317 -: Април 25, 2010, 05:04:59 pm »
От къде всъщност ти мина идеята за спорта? Ти дори не познаваш картата му?

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Април 25, 2010, 05:16:25 pm »

Да, има силна интуиция.

Марая, ти ме изумяваш  :o
Да, бивш състезател. В момента е треньор и национален арбитър.
Но не се занимава само със спорт.

пети дом е спорта ,6-ти дом е работата , 8-ми дом са парите на другите...
кое е сложното? :o
на човека спорта му е хоби/%-ти спорт ,хоби/ ,което е превърнал в работа/6-ти ,ежедневие/ и което прилага със страст /8-ми/ ,печелейки от това /8-ми/.

*

Santi

« Отговор #319 -: Април 29, 2010, 04:02:31 pm »
Дойде време да пусна и аз едно такова запитване, че тая нашата малко стана "умиране има, утърване не"/часовете са приблизително точни, асцендентите са сигурни/  :P

http://prikachi.com/files/1544536A.jpg- моя натал
http://prikachi.com/files/1544537s.jpg- нейният натал
http://prikachi.com/files/1544538H.jpg- синастрия

С момичето сме приятели в момента като се познаваме от много време . Има ужасни апекти като Мерк квадрат нейния, квадрат на марсове,юпитер квадрат нейния, луна квадрат сатурн- огледален и всичкото това прави връзката невъзможна, но отказване няма твърде много се привързах към нея . Набиват ми се на око сходните конфигурации в картите, както и разположението на възлите . Квадрата на Мерк-вете се усеща в следното примерно ни се е случвало да говорим за едно и също нещо, но го виждаме по различен начин, а за другите неможе да се каже. Отговор може и на ЛС ако е много дълго за обяснение  :blink:.