Здравей Гост

Уран в 7 дом

• 44 Отговора
  • 13171 Прегледи
*

Nebesna

Re: Уран в 7 дом
« Отговор #20 -: Септември 05, 2008, 12:07:03 pm »
fff
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 12:11:38 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Септември 05, 2008, 12:10:27 pm »
Искам да поясня, че първото ми име е Радина, а после възприех псевдонима "Небесна".

Към LONDA
Но, ти можеш да живееш с някого на семейни начала и да не сключваш брак. можеш да постигнеш много дълбока интимност с някого, без да сте женени. Уран в 7-ми дом изисква връзка, която е нестандартна, и отношения в които двамата няма да се задушават взаимно. Ако той например пътува или работи другаде или рядко се прибира, има по-голяма вероятност да продължи дълго един такъв уранов брак. По 7-ми дом са конвенционалните взаимоотношения, а те са безпристрастни и хладни. Тук става дума за договорни отношения, не за интимност.

Знаеш ли колко хора познавам, които нямат Уран в 7-ми дом, а са преживели развод. Също така съм била свидетел на сцени на домашен тормоз и насилие, в семейства, в които единият търпи прекалено дълго за сметка на психологичния комфорт и на здравето си.

Уран в 7-ми дом може да бъде предпоставка двамата да се споразумеят за един по-разкрепостен брак, в който всеки да зачита психичното пространство на другия.
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 12:18:31 pm от Nebesna »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Септември 05, 2008, 12:15:47 pm »
От всичките тези неща, които прочетох дотук, не се чувствам никак успокоена. Някой може ли да ми даде пример изобщо за човек с Уран в 7 дом, който да е щастлив и удовлетворен в личния си живот?
Знам, че от астрологична гледна точка няма нищо непоправимо и неизбежно - каквато и планетна конфигурация да имаш в наталната си карта, можеш да я "преодолееш" (дори, когато е твърде благоприятна, успешно можеш да я пропилееш  :D). Обаче при мен нещата са доста "сиви", както и да ги погледна...  (макар дълбоко в себе си да се смятам за късметлийка).

Да погледнем философски на нещата. Въобще можем ли да смятаме, че има двойки, които да са напълно удовлетворени в личния си живот и пълно щастие да има??? Въпросът е риторичен. Невъзможно е. Взаимотношенията не са случайни, както всичко по нашия път. За да научим нещо, да израстнем, да страдаме дори, да търпим загуби, да обичаме и да получаваме любов...вероятно могат да се дадат още безброй примери. Срещаме хора и те стават част от нас - дали на служебното място, дали влизат в нашия дом. Мисля, че ти щом имаш това голямо желание да затвърдиш и запазиш една връзка, ще успееш. Вероятно ще има предизвикателства, но ти щом толкова силно го искаш, ще намериш сили да се справиш! Просто Уран ще те поставя в напрегнати ситуации ама ти няма да се даваш, я!  :P Особено, след като се опитваш да ни убедиш, че копнееш за интимност, вярност и стабилни отношения. Ще ги получиш.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #23 -: Септември 05, 2008, 12:36:17 pm »
Искам да поясня, че първото ми име е Радина, а после възприех псевдонима "Небесна".

Към LONDA
Но, ти можеш да живееш с някого на семейни начала и да не сключваш брак. можеш да постигнеш много дълбока интимност с някого, без да сте женени. Уран в 7-ми дом изисква връзка, която е нестандартна, и отношения в които двамата няма да се задушават взаимно. Ако той например пътува или работи другаде или рядко се прибира, има по-голяма вероятност да продължи дълго един такъв уранов брак. По 7-ми дом са конвенционалните взаимоотношения, а те са безпристрастни и хладни. Тук става дума за договорни отношения, не за интимност.

Знаеш ли колко хора познавам, които нямат Уран в 7-ми дом, а са преживели развод. Също така съм била свидетел на сцени на домашен тормоз и насилие, в семейства, в които единият търпи прекалено дълго за сметка на психологичния комфорт и на здравето си.

Уран в 7-ми дом може да бъде предпоставка двамата да се споразумеят за един по-разкрепостен брак, в който всеки да зачита психичното пространство на другия.

Ззравей Небесна,

При мен нещата са доста противоречиви-от една страна не харесвам  конвенционалните връзки, а от друга копнея за сигурност :D.Винаги съм харесвала  интересните хора, даже индивидуалисти , широко скроени , но е и доста трудно да се живее с тях.Човекът с когото имам  връзка има  Венера в тригон Уран :-[.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Септември 05, 2008, 01:07:39 pm »
Лонда, и аз имам този аспект в картата си Венера тригон Уран, че и Луна квадрат Уран имам. Уран ми е в знака на Асц и е в непосредствена близост до него. И какво? Мислиш, че не искам истинска, сериозна и стабилна връзка ли и че не бих желала да я запазя такава дълго време? Напротив. Ако някой каже това за мен, значи просто не ме познава.     

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #25 -: Септември 05, 2008, 01:41:12 pm »
Лонда, и аз имам този аспект в картата си Венера тригон Уран, че и Луна квадрат Уран имам. Уран ми е в знака на Асц и е в непосредствена близост до него. И какво? Мислиш, че не искам истинска, сериозна и стабилна връзка ли и че не бих желала да я запазя такава дълго време? Напротив. Ако някой каже това за мен, значи просто не ме познава.     

Здравей Sunrain,
Предполагам,че всеки човек иска  сериозна и стабилна връзка, но понякога не се получава!Ти можеш да кажеш какво търсиш, не те познавам и не съм имала нещо лично.Аз пък имам Луна тригон Уран :PИдеята ми беше,че хора с този аспект на Венера търсят неконвенционалност в любовта. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Септември 05, 2008, 02:27:14 pm »
Знам, че не си имала нищо лично. Аз също добронамерено ти го казвам, просто за да те успокоя и да ти кажа как стоят нещата. 

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Септември 05, 2008, 02:59:46 pm »

Ззравей Небесна,

При мен нещата са доста противоречиви-от една страна не харесвам  конвенционалните връзки, а от друга копнея за сигурност :D.Винаги съм харесвала  интересните хора, даже индивидуалисти , широко скроени , но е и доста трудно да се живее с тях.Човекът с когото имам  връзка има  Венера в тригон Уран :-[.

Предполагам, че ако двама души имат еднакви разбирания и очаквания по отношение на партньорството, проблем няма да има. Двама индивидуалисти живеят по-добре заедно, отколкото индивидуалист и домошар. :)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Септември 05, 2008, 03:29:22 pm »
[qu
Предполагам, че ако двама души имат еднакви разбирания и очаквания по отношение на партньорството, проблем няма да има. Двама индивидуалисти живеят по-добре заедно, отколкото индивидуалист и домошар. :)
[/quote]

Двама индивидалисти за мен е твъде много. ;DНапример аз винаги съм държала на свободата, да си излизам с приятелки, както и той.Много държа на това, немога да бъда само с него нон стоп, имам нужда и от мойте дружки.Никога не съм била от жените , дето спират мъжете си, давам свобода, но и я изисквам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Септември 05, 2008, 03:59:12 pm »
привет и от мен!
уран в седми дом носи информация за ексцентрични и необикновенни партньори.много по-различни от всички останали.наред с това също показва,че е по-добре да се живее на съпружески начала ,без официално сключване на брак.уран не търпи ограниченията,той е преди всичко за свободните отношения.бих допълнила също,че той /партньора/ще се нуждае от повече свобода във връзката.уран е планета на обратите и възвратите.какво по-интересно тези действия да се случват в 7-ми дом? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Септември 05, 2008, 09:08:28 pm »
Един Уран в седми дом не е чак такова наказание каквото до този момент излила ,че е ;D . Едно такова положение може да означава нетрадиционно сключване на брак, да присъства някакъв момент на изненада . В брака да се търси нещо ,което се проявава по дивашки начин. В един брак ,когато присъства неочакваното и непредсказуемото усещането за приключение може да си продължава с години. 

« Отговор #31 -: Септември 30, 2008, 10:19:26 pm »
Цитат
И влюбвайки се в нов партньор, съм полагала неимоверни усилия да продължавам да се придържам към "моята си" индивидуалност.
Изобщо мисълта да съм зависима от някого -материално или душевно - ме ужасява най-много от всичко на света. Но май този страх от зависимост се явява най-сериозният ми проблем във връзките, в крайна сметка...
Като прочетох това,ми просветна.Имам приятел със същата позиция на Уран.Тези хора наистина се борят за индивидуалността си,неподозирайки,че не е страшно да се слееш с другия.Стига да не се разтвориш в него.Цял живот бранят някаква същност и пропускат прекрасното изживяване на взаимността.Затова често остават самотни.Не че Уран ги обрича на безбрачие...собствения им стремеж към цялост ги обрича.

« Отговор #32 -: Октомври 26, 2008, 10:40:08 am »
След всичките обсъждания на Уран в 7 дом, сега срещнах човек, който също има такава позиция на Уран.
Доста ми е интересно какво ще се получи...

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Октомври 26, 2008, 05:53:31 pm »
бъди убедена,че няма да е лесно,нооо ще бъде интересно!успех! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #34 -: Октомври 26, 2008, 06:13:59 pm »
Благодаря ти, maraj  :) Надявам се да няма много шокови ситуации, или поне да са хубави, ако ги има..

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Октомври 26, 2008, 06:32:35 pm »
всичко зависи от другите аспекти в картата,а и от дирекций,прогресий ,транзити.
виж си вертекса къде е.
и луната ли е преминала в деня на срещата ти с него през уран или някоя по тежка планета. :)

« Отговор #36 -: Октомври 26, 2008, 07:19:53 pm »
виж си вертекса къде е.
и луната ли е преминала в деня на срещата ти с него през уран или някоя по тежка планета. :)
Това последното не ми стана съвсем ясно - не съм много навътре с партньорските хороскопи.
В деня на първата среща Луната е преминала през Уран, но на мунданно ниво. Иначе е била в моя 12 дом....
Странното е, че в момента на първата среща Вертекс е била на 1 градус от моята натална Вертекс  8)

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Октомври 26, 2008, 07:35:05 pm »
виж си вертекса къде е.
Това последното не ми стана съвсем ясно - не съм много навътре с партньорските хороскопи.
В деня на първата среща Луната е преминала през Уран, но на мунданно ниво. Иначе е била в моя 12 дом....
Странното е, че в момента на първата среща Вертекс е била на 1 градус от моята натална Вертекс  8)
т.е вертекс е бил в съвпад с наталната си позиция.би ли ми пратила данни с лично съобщение.стана ми интересно...

« Отговор #38 -: Октомври 26, 2008, 08:11:07 pm »
Цитат на: maraj
т.е вертекс е бил в съвпад с наталната си позиция.би ли ми пратила данни с лично съобщение.стана ми интересно...
Изпратих ти  :)

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Октомври 26, 2008, 09:30:47 pm »
виж си вертекса къде е.

Еуфория, коя е тази програма, която ти дава транзитните позиции на Вертекс? Как следиш транзитите му?