Искам да поясня, че първото ми име е Радина, а после възприех псевдонима "Небесна".
Към LONDA
Но, ти можеш да живееш с някого на семейни начала и да не сключваш брак. можеш да постигнеш много дълбока интимност с някого, без да сте женени. Уран в 7-ми дом изисква връзка, която е нестандартна, и отношения в които двамата няма да се задушават взаимно. Ако той например пътува или работи другаде или рядко се прибира, има по-голяма вероятност да продължи дълго един такъв уранов брак. По 7-ми дом са конвенционалните взаимоотношения, а те са безпристрастни и хладни. Тук става дума за договорни отношения, не за интимност.
Знаеш ли колко хора познавам, които нямат Уран в 7-ми дом, а са преживели развод. Също така съм била свидетел на сцени на домашен тормоз и насилие, в семейства, в които единият търпи прекалено дълго за сметка на психологичния комфорт и на здравето си.
Уран в 7-ми дом може да бъде предпоставка двамата да се споразумеят за един по-разкрепостен брак, в който всеки да зачита психичното пространство на другия.