Здравей Гост

Уран в 7 дом

• 44 Отговора
  • 13172 Прегледи
*

Nebesna

Re: Уран в 7 дом
« Отговор #40 -: Октомври 27, 2008, 03:12:18 pm »
След всичките обсъждания на Уран в 7 дом, сега срещнах човек, който също има такава позиция на Уран.
Доста ми е интересно какво ще се получи...

Аз имам Уран в 7-ми дом. Търсим партньор, който да уважава нашето чувство за персонална свобода. Самите ние даваме голямо пространство на партньора си. Бягаме от обсебващите взаимоотношения като от огън. Аз лично се задушавам в буквалния смисъл и изпитвам необяснимо чувство на безспокойство, което може да прерастне в клаустрофобия. Бъди готова да го делиш с приятелите му. И в никакъв случай не ревнувай от хобитата, личните му и обществените му интереси. Трябва ни много въздух и широко пространство. За уран в 7-ми дом важи с пълна сила поговорката: "Пусни птичката от клетката и тя сама ще се върне при теб!".

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #41 -: Октомври 27, 2008, 03:59:32 pm »
Това същото важи с пълна сила и за Водолей на десцендента... ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Октомври 27, 2008, 10:19:49 pm »
та нали ,управителя на водолея е уран!!!!не по врат , а по шия.
но това същото важи и за близнак на дсц.а висшата октава на меркурий е уран! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Октомври 28, 2008, 07:57:40 am »

Еуфория, коя е тази програма, която ти дава транзитните позиции на Вертекс? Как следиш транзитите му?
Zet 7  :)
Иначе ползвам и astro.com, когато зацикля на зета.

« Отговор #44 -: Октомври 28, 2008, 08:05:26 am »
Зависи от много неща. Имам приятелка с Водолей на АС, но със Слънце съвпад с ДС, Луна в Рак и Венера в 7 дом... Много семеен тип жена е, а и имаше големи проблеми с чувството си за обсебване на партньора. А с приятелите- напротив, много лоялен и точен човек...
С Уран в 7 дом, който ми управлява 11 имам много приятели и доста от тях са с АС Водолей или изобщо с преобладаващи Лъв и Водолей (и възлите са ми в Лъв-Водолей). Така че аз определено очаквам от мъжа до мен да ми е и приятел.