Здравей Гост

Хорар

• 45 Отговора
  • 7621 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #40 -: Май 17, 2008, 12:38:50 pm »
Цитат
В този хорар аз щях да разглеждам управителите и планетите в 1-ви, 7-ми дом, а за пътуването 9-ти дом /явно го приемам като екскурзия  :D /.

Основните неща, на които обърнах внимание, са:
- Луната в хорара - дом, знак, аспекти
- владетелят на Асц - Слънцето (дом, аспекти)
- управителите на оста 3/9 дом (разговор за пътуване и самото пътуване)
- управителите на 6 и 10 дом (понеже въпросът има служебен характер).

Управителят на 9 дом (Марс) е в 12 дом, но не сключва мажорни аспекти. Последният аспект на Луната е квадратът й с ретро Юпитер в Козирог (където е в падение), а Юпитер по принцип (мунданно) е сигнификатор на далечните пътувания и чужбина.
Остава да видим и по кой дом ще е "резултатът" - по IC или MC  :)

Сатурн в 1 дом в случая е един от сигнификаторите на питащия, макар че съ-управлява "отсрещния" 7 дом (и управител на 6 дом). Затова по-горе написах, че според мен приемаш въпроса насериозно и ти самата си пряко заинтересована в това пътуване  :)

Апропо, днес Луната вече е void of course във Везни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #41 -: Май 17, 2008, 12:42:10 pm »
Цитат
Не знам-аз ако завися от някой човек за нещо и в хорара имам точно Нептун в съвпад с ДСЦ и без да прави тези аспекти-ще съм доста резервиран спрямо идеята,а за внимателен и нащрек още повече  :rolleyes:
И мен този Нептун в точен съвпд с ДС ме накара да се замисля...
Но все пак повечето астролози при разглеждане на хорарни карти все още вземат под внимание само планетите от септенера + възли.
Аз лично, както неведнъж съм казвала вече, нямам категорична позиция по този въпрос, т.е. дали "трябва" или "не трябва" да включваме транссатурновите в анализа.
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Хорар
« Отговор #42 -: Май 17, 2008, 02:54:55 pm »
Обещавам най-късно на 31 Декември да се отчета по въпроса. :D

Сега ще ви разкажа малко повече, за който иска да си сверява познанията.

Вчера мислех да задам някакъв въпрос и да го разгледаме като хорар. В момента няма въпрос който да ме тормози и притеснява силно, така успях да измисля само тази командировка. Часът остана написан на един лист на бюрото ми до днес.

Пътуването е с цел обучение и е съвсем краткотрайно. Имам доста колеги, които участват в най-различни програми, това е ежедневие при нас.  

Финансов проблем не съществува, всички разходи са за сметка на организаторите /една институция в Лондон/.

Разговори съм имала, но не лично с шефа, а с приятели, които са близки на хората от които зависи. Тези разговори винаги са били по тяхна инициатива.

Нептун на Десцендента си е точно на мястото  ;) , така че съм повече от внимателна. Може и да пропускам някои неща, това е в реда на нещата.

Към настоящия момент няма изгледи за пътуване и като цяло доста неща се отлагат във времето - други по-сериозни въпроси са належащи.  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #43 -: Май 17, 2008, 03:33:14 pm »
Цитат
Обещавам най-късно на 31 Декември да се отчета по въпроса. :D

Успех ти пожелавам!  :)

И благодаря за обратната връзка, която предостави  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Хорар
« Отговор #44 -: Май 17, 2008, 04:11:00 pm »
Трябва по-често да се упражняваме и да си намерим работеща формула.

Довечера ще разгледам и твоя хорар.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Хорар
« Отговор #45 -: Май 17, 2008, 04:27:53 pm »
Цитат
Довечера ще разгледам и твоя хорар.
Там нещата не са много ясни, тъй като е "престоял" в пощенската ми кутия и не съм го прочела веднага. Не помня и точния час на прочитането  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.