Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87538 Прегледи
*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
Re:Транзити на Хирон
« Отговор #100 -: Май 14, 2011, 02:28:55 am »
То тоя стелиум във втори дом все ще се активира....Лили , на теб не ти ли предстои Юпитеров възврат....

Странно, при мен транзитите работят повече по индийска домификация и по сидерал.  :-\
Не е изключено в началото на идната седмица да има събитие, но засега си трая, трябва да устискам.  :blink:

С целия ми респект към Вас Лили , четейки Ви дълго време , ще си позволя да Ви попитам , събитието , което очаквате с коя планета би се свързало? :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Май 14, 2011, 02:38:30 am »
С положителната страна на Сатурн, но се надявам и Юпитер най-накрая да проработи, да допринесе нещо за добрия късмет.  :blink: Другата седмица предстои пълнолуние, което на някои ще им попадне близо до АС/ДС, надявам се то да отключи транзитите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Май 14, 2011, 02:40:51 am »
То тоя стелиум във втори дом все ще се активира....Лили , на теб не ти ли предстои Юпитеров възврат....

Странно, при мен транзитите работят повече по индийска домификация и по сидерал.  :-\
Не е изключено в началото на идната седмица да има събитие, но засега си трая, трябва да устискам.  :blink:

Хм...интересно и аз изследвам от шест месеца сидерала и колкото да не ми се иска да призная , май ....има огромно значение...Винаги съм знаела , че точката на земята в Близнаци има своето значение... ;D

Стискай , но да знаеш от мен , че със стискане на кълки деца не се раждат.... :P ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Май 14, 2011, 02:52:41 am »
Слаб Хирон , или посредствен  хороскоп и няма проблеми при транзитите.

Или енергията на Хирон не е усвоена , а индивида стига само до изявата на слънце и Луна.
:blink:

Няма посредствени хороскопи  има ниско и високо духовно ниво, а това в хороскопа не се вижда. Не съм срещала досега индивиди, които са спрели само до развитието на Слънце и Луна, а аз с астрология се занимавам от 11 години.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 02:57:22 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Май 14, 2011, 02:57:39 am »
Мисля , че Тера визира друго....Знам ли , да не гадая...Но и според мен прекалену светец и богу не е драг...А и тая дух-овност ми идва в повече от време на време...-лично на мен! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Май 14, 2011, 02:59:37 am »
На мен не ми идва в повече. Осама бен Ладен има Слънце в квадрат със Сатурн и Марс в квадрат с Плутон като хора, които безкрайно уважавам, но те не са станали терористи. Проработката на аспектите зависи от духовното неиво на индивида.Факт!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Май 14, 2011, 03:05:05 am »
Ако приемем, че тази личност е реално съществуваща и рождените му данни, подхвърлени в нета, са истински.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #107 -: Май 14, 2011, 03:07:01 am »
Ако приемем, че тази личност е реално съществуваща и рождените му данни, подхвърлени в нета, са истински.  ;)

Говорех по принцип. Може да се даде всякакъв друг пример.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #108 -: Май 14, 2011, 03:13:42 am »
Духовната проработка , преработка , ниво и прочие зависят от други фактори.Един от които е социума... ;D
Не мисля , че онези които имат претенции за духовност могат да се нарекат духовни!
Духовния човек не говори за духовност , той я излъчва! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Май 14, 2011, 03:16:41 am »

Абсолютно.
Когато дадено нещо постоянно се афишира и се навира в очите на другите, често е налице преекспониране.
А що се отнася за тъй наречената духовност, духовните хора нямат нужда да се доказват като такива. Те просто СА.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #110 -: Май 14, 2011, 03:25:12 am »

Абсолютно.
Когато дадено нещо постоянно се афишира и се навира в очите на другите, често е налице преекспониране.
А що се отнася за тъй наречената духовност, духовните хора нямат нужда да се доказват като такива. Те просто СА.

И си личат.Миришат на чистота , излъчват чистота и носят божествена красота.Личат си.
 :blink: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Май 14, 2011, 05:59:07 am »
Тук никой няма претенции. Казах само, че духовното ниво на човека не може да се види в хороскопа. Нужен е личен контакт. Що се дразните от "термина"? Това е просто един термин. Можем да го заменим с "високо ниво" на проработка...Както и да е.... който поиска, разбра.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 06:03:53 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Май 14, 2011, 06:11:10 am »
Идеята е , че духовността не е знаме и не може да бъде....Тя е начин на живот...И колкото по експонирана и преекспонирана ,....толкова повече лицемерие , страх,самота....суета.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Май 15, 2011, 06:11:38 am »
Така, заемам се да следя какво ми се случва по 6-ти, 7-ми и 9-ти дом, поради точния в момента съвпад на Хирон с наталния Меркурий, който управлява въпросните домове. Ще изброявам в тази тема всички събития - позитивни и негативни, свързани с работа, партньорство, далечни пътувания и юридиически въпроси (ако има такива). След това ще преценявам дали ми носят болка или не. Догодина февруари ще е следващия съвпад на тр. Хирон с Меркурий, а догодина по това време ще направи съвпад и с наталната ми Венера която е У5 и У10.

Като за начало, днес приятелката ми и нейният съпруг - холандец ме поканиха да отида на гости в Холандия. А той не ме оостави на мира, докато не му обещах, че ще отида. Зае се да ми прави програма, така че да ми покаже най-интересните забележителности. В момента нямам никакви транзити в 9-ти дом, а Хирон е в съвпад с У9. Ретрограден Плутон клони към секстил с У9 (орб. 2 гр.). Плутон управлява 11-ти дом на приятелите и се намира в 9-ти в натала. ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #114 -: Май 15, 2011, 02:45:28 pm »
Слаб Хирон , или посредствен  хороскоп и няма проблеми при транзитите.

Или енергията на Хирон не е усвоена , а индивида стига само до изявата на слънце и Луна. :blink:

сигурно по инерция и неточно си използвала думата "посредствен"?
Но вероятно имаш нещо предвид и някакви наблюдения- хороскоп, при който са блокирани повечето енергии и човек може цял живот да не отрие "ключ" да ги използва?

*

Stella

• 7765
« Отговор #115 -: Май 15, 2011, 02:51:51 pm »
Всъщност ставаше дума за усвояване на енергията на транзитния Хирон.

*

AH

• 2201
« Отговор #116 -: Май 15, 2011, 03:51:59 pm »
Трябва да се стремим да интегрираме положителното влияние на всеки транзит, когато активира нещо от радикса.
Не просто да гадаем какво ще ни се случи.........

Хирон- при добрата си изява тласка към търсене на стабилна основа, но не както го прави Сатурн-  бавно и премислено, а по-скоро с импулса на Уран.

И ако приемем, че в даден период  активира 10-ти дом и прави аспект с управителя му, имаме основание да поразмислим за социалната си реализация и евентуално да предприемем нещо.

Предприемайки осъзнато стъпки  да интегрираме енергията му, независимо, че крайният резултат може да е нежелан, ние ще сме в хармония с външните влияния и ще допринасяме за вътрешната си хармония. Казвам „нежелан“, защото няма как да ни се случват само неща, които желаем............Например, нежелано събитие е смъртта на близък човек, но тя се случва, така че предварителната подготовка е важна, а я правим,  когато се учим да приемаме и нежелателните резултати от действието на някакви енергии.

Затова е подходящо не само  да питаме какво ще се случи, когато транзитният Хирон ни действа, а по-скоро да търсим начини да приемем посланията му в някаква житейска област.
А дори когато посфактум разглеждаме влиянието му, можем да помислим дали наистина сме усвоили нещо от него, според природата му.

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Май 15, 2011, 06:01:58 pm »
Трябва да се стремим да интегрираме положителното влияние на всеки транзит, когато активира нещо от радикса.
Не просто да гадаем какво ще ни се случи.........

Хирон- при добрата си изява тласка към търсене на стабилна основа, но не както го прави Сатурн-  бавно и премислено, а по-скоро с импулса на Уран.

И ако приемем, че в даден период  активира 10-ти дом и прави аспект с управителя му, имаме основание да поразмислим за социалната си реализация и евентуално да предприемем нещо.

Предприемайки осъзнато стъпки  да интегрираме енергията му, независимо, че крайният резултат може да е нежелан, ние ще сме в хармония с външните влияния и ще допринасяме за вътрешната си хармония. Казвам „нежелан“, защото няма как да ни се случват само неща, които желаем............Например, нежелано събитие е смъртта на близък човек, но тя се случва, така че предварителната подготовка е важна, а я правим,  когато се учим да приемаме и нежелателните резултати от действието на някакви енергии.

Затова е подходящо не само  да питаме какво ще се случи, когато транзитният Хирон ни действа, а по-скоро да търсим начини да приемем посланията му в някаква житейска област.
А дори когато посфактум разглеждаме влиянието му, можем да помислим дали наистина сме усвоили нещо от него, според природата му.

Това касае всеки транзит , не само на Хирон. Но транзитите започват или от вън или отвътре и завършват по същия начин. Важна е пресечната точка на вътрешните изменения провокирани от външни влияния или обратното.

И да искаме и да не искаме след като сме тръгнали по пътя на себепознанието и астрологията приемаме посланията.
Когато тези послания са енергизирани , чрез фиктивни точки в натала малко трудно , да не кажа и невъзможно сме в състояние да отчетем влиянието....Винаги има едно време на отлежаване , това касае най-вече тежките планети , без което е невъзможно да интегрираме проявленията и осъзнаем същите като част от пътя....

Хирон е не по-малко непредсказуем от Уран.

*

Stella

• 7765
« Отговор #118 -: Май 18, 2011, 02:26:02 am »
Така, заемам се да следя какво ми се случва по 6-ти, 7-ми и 9-ти дом, поради точния в момента съвпад на Хирон с наталния Меркурий, който управлява въпросните домове. Ще изброявам в тази тема всички събития - позитивни и негативни, свързани с работа, партньорство, далечни пътувания и юридиически въпроси (ако има такива). След това ще преценявам дали ми носят болка или не .

Догодина февруари ще е следващия съвпад на тр. Хирон с Меркурий, а догодина по това време ще направи съвпад и с наталната ми Венера която е У5 и У10.

Като за начало, днес приятелката ми и нейният съпруг - холандец ме поканиха да отида на гости в Холандия. А той не ме оостави на мира, докато не му обещах, че ще отида. Зае се да ми прави програма, така че да ми покаже най-интересните забележителности. В момента нямам никакви транзити в 9-ти дом, а Хирон е в съвпад с У9. Ретрограден Плутон клони към секстил с У9 (орб. 2 гр.). Плутон управлява 11-ти дом на приятелите и се намира в 9-ти в натала. ;)

2. При съвпад на транзитен Хирон с наталния ми Меркурий У6 ми се подобряват условията на труд - боядисване на кабинета, ново обзавеждане, разкрасяване....Няма болка, има радост и удоволствие. (Няма транзити в 6-ти дом).
« Последна редакция: Май 18, 2011, 02:43:33 am от Stella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #119 -: Май 18, 2011, 05:39:36 pm »
Заслужила си го, Стела. Честито и браво.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.