Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87634 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Транзити на Хирон
« Отговор #120 -: Май 18, 2011, 11:30:42 pm »
Заслужила си го, Стела. Честито и браво.

Благодаря, Кали!
Да видим дали Хирон носи болка и дали са прави тези, дето тиражират недоказани твърдения в широкото публично пространство или поредният мит ще бъде разбит на пух и прах в моите очи. Аз отдавна се съмнявам, че Хирон носи болка. Чаках с нетърпение транзита му в Риби, защото ще имам възможност да го проследя...Не смятам да се зомбирам на базата на непроверени твърдения, не повтарям като папагал всичко, което се подхвърля в нета, а първо анализирам фактите и чак тогава правя каквито и да било публични мултипликации. Изхождам от това, че Хирон е слабо изучен (открит е съвсем скоро), а името му е дадено произволно не на база наблюдения върху неговото въздействие. Но и в това се състои тръпката - да изучаваш нещо, което е слабо изучено. В момента съм най-подходящия обект за изследване-тр. Хирон има широко поле за действие, "ако реши да ми причинява болка" - натален Меркурий управлява 3 дома, а малко след това ще възседне и наталната ми Венера, която управлява 2 дома....Току - виж се оказал "аспекта на Пепеляшка"...(за сега се шегувам само, но като дойде времето, ще докладвам или ще "бърша сълзи и сополи")

Нулевата ми хипотеза е: "Хирон не носи болка!" Предстои да я докажа или да я отхвърля.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Май 18, 2011, 11:45:36 pm »
Заслужила си го, Стела. Честито и браво.

Благодаря, Кали!
Да видим дали Хирон носи болка и дали са прави тези, дето тиражират недоказани твърдения в широкото публично пространство или поредният мит ще бъде разбит на пух и прах в моите очи. Аз отдавна се съмнявам, че Хирон носи болка. Чаках с нетърпение транзита му в Риби, защото ще имам възможност да го проследя...Не смятам да се зомбирам на базата на непроверени твърдения, не повтарям като папагал всичко, което се подхвърля в нета, а първо анализирам фактите и чак тогава правя каквито и да било публични мултипликации. Изхождам от това, че Хирон е слабо изучен (открит е съвсем скоро), а името му е дадено произволно не на база наблюдения върху неговото въздействие. Но и в това се състои тръпката - да изучаваш нещо, което е слабо изучено. В момента съм най-подходящия обект за изследване-тр. Хирон има широко поле за действие, "ако реши да ми причинява болка" - натален Меркурий управлява 3 дома, а малко след това ще възседне и наталната ми Венера, която управлява 2 дома....Току - виж се оказал "аспекта на Пепеляшка"...(за сега се шегувам само, но като дойде времето, ще докладвам или ще "бърша сълзи и сополи")

Нулевата ми хипотеза е: "Хирон не носи болка!" Предстои да я докажа или да я отхвърля.

АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!!! ;D ;D ;D
А ВСИЧКИ ЗНАЕМ , ЧЕ СТЕЛЛА И НЕБЕСНА СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ! :wink2:

Стана ми интересно да си проследя транзитите около важни събития в моя живот.

1. Брак - Хирон транзитира през 7-ми дом в Близнаци в квадрат с натален Хирон в Риби. Хирон прави точна опозиция на Лф и се намира в мидпойнта Слънце/Марс и Сатурн/Плутон.

2. Започване на висше образование- Хирон в съвпад с куспидата на 9-ти дом.

3. Официален развод - Хирон на куспидата на 2-ри дом в точна опозиция на Юпитер (господар на асц.), последният на куспидата на 8-ми - извоювана лична и материална независимост.

4. Хирон в съвпад със светилата - много тежък период - болезнено израстване, разочарование от близък човек, скъсване на отношения. Създадох фондацията.

5. Хирон в тригон с натален Марс - управител на ИЦ - в личен план беше прекрасен и успешен период.

6. Хирон в съвпад с натален Меркурий (У6, У7, У9) - молете се за мен! Дано да не пострада здравето ми, да не се разочаровам от пратньор и да нямам съдебни неприятности.

НЕБЕСНА , СТЕЛЛА-  ;D....ПРЕД НАПИСАНОТО ВСЕКИ МЪЛЧИ ....
НЕ ПОНАСЯМ ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ! ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1667.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4014.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4214.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4838.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,525.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4126.0.html

това всичкото са теми за ХИРОН....И тук си писала ПОД НИКОВЕТЕ СТЕЛЛА И НЕБЕСНА.....

Виж какво си писала , за да не ставаш смешна.... ;D ;)
« Последна редакция: Май 19, 2011, 12:14:32 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Май 19, 2011, 03:05:26 am »
ПРед фактите и съфорумците мълчат! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Май 19, 2011, 03:23:55 am »
По-спокойно, де! Да, спомням, си! Зависи от целта на изследването. Въпросният период беше тежък и въпросът беше - защо? Това търсех тогава. И установих, че има КОМПЛЕКСНО влияние на няколко фактора...И Хирон беше в "калабалъка".

В момента изследвам Хирон. Въпросният труден  период, който съм визирала, НЕ Е ПРЕДСТАВИТЕЛЕН защото не е "изчистен" от други влияния. През въпросния период, транзитния Нептун и транзитният СЛВ бяха в съвпад със Слънце и Луна,  съчетано с Нептунова квадратура. Така, че няма как да се изолира влиянието Хирон от това на възлите и на Нептун.  ;D

В момента Хирон прави точен съвпад с наталния ми Меркурий. Меркурий няма съвпади с други транзитни планети, нито е аспектиран негативно по натал. А за да се изучи един фактор, той трябва да се изолира от влиянието на другите фактори. В момента мога да наблюдавам "чист" съвпад на Хирон с планета...и този период е подходящ за изследване....Няма "смущаващи" фактори.

Въпросния период в миналото:

СЕГА ВЪПРОСЪТ Е  ДРУГ: "НОСИ ЛИ ХИРОН БОЛКА?"

« Последна редакция: Май 19, 2011, 03:32:01 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Май 19, 2011, 03:32:13 am »
В момента и занапред и аз ще се постарая да наблюдавам "чистия" съвпад на Хирон с наталния ми Марс (ъглов) и влиянието му в психологически, емоционален и събитиен план. Засега не мога да отчета никакви наранявания, по-скоро съм в период на близане на рани, нанесени доста преди да се случи този транзит... При опозиция на транзитния Сатурн към наталния Марс чернилката доста се беше сгъстила, сблъсках се със злоба, нетолерантност и агресия, проектирани от най-близките ми хора. Тогава видях лицето на Злото и си казах, че при никакви обстоятелства няма да допусна същото да се повтори и в моето собствено семейство, ако някой ден имам такова.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Май 19, 2011, 03:36:02 am »
По-спокойно, де! Да, спомням, си! Зависи от целта на изследването. Въпросният период беше тежък и въпросът беше - защо?

Въпросния период в миналото:

Слушай НЕБЕСНА СТЕЛЛА! Нямам претенции към теб , защото за всеки има място под слънцето , ДРАЗНИ МЕ ЗАЯДЛИВИЯ ТИ ТОН И ФАКТА , ЧЕ СИ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА , А СИ ПЪРВИЯ ЧОВЕК ОТ ФОРУМА КОЙТО ПОЗНАВАМ.... :(И НИ СЪЖАЛЯВАМ....ДРАЗНИ МЕ ТОВА , ЧЕ НЕ УВАЖАВАШ ТРУДА НА ХОРАТА , КОИТО НЕ ПРЕПИСВАТ И ЦИТИРАТ АВТОРИТЕ , А ТЪРСЯТ СОБСТВЕНИТЕ ИЗВОДИ НА БАЗА ОПИТ , ЗНАНИЯ , МНЕНИЯ!
НЕ МЕ УЧИ КАК , А ПРОСТО СПРИ ДА ХАПЕШ...ЗАЩОТО НЕ ПРИЛИЧАШ НА ВЛЮБЕНА ЖЕНА И НА ОБИЧАНА..., А НА СТАРА ТЕТКА НА КОЯТО ВИБРАТОРА НЕ РАБОТИ И НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ БАТЕРИЙ....
ТА В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ГРУБИЯ МИ ТОН , ПРИЕМИ КВАДРАТУРИТЕ НА МЕРКУРИЙ ТВОЯ В РИБИ-ДЕТО УПРАВЛЯВА КРАКАТА И МОЯ В СТРЕЛЕЦ ДЕТО УПРАВЛЯВА ТАЗА КАТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ КРЕАВИТЕТ И ПОЛЗА НА НАУКАТА!
ПРИЕМИ , ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ПРАВИ СВОЙТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА БАЗА НА СТОТИЦИ КАРТИ И НЕ Е СБЪРКАЛ В НИТО ЕДНА МУНДАННА ПРОГНОЗА?! ВИДНО И ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ! МЕХДУ ДРУГОТО И В ХОРАРА ИМА МЯСТО ЗА ТВОРЧЕСТВО- АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е ФОРМУЛИ , АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Май 19, 2011, 03:37:05 am »
Цитат
СЕГА ВЪПРОСЪТ Е  ДРУГ: "НОСИ ЛИ ХИРОН БОЛКА?"

Дали Хирон носи болка?
На мен други транзити ми донесоха жестока болка, сякаш адът се беше разтворил под краката ми... В момента Хирон ми транзитира през Марс, както казах по-горе, и единствено мога да отчета, че като че ли "доизживявам" изживяното, т.е. се преповтаря в съзнанието, в сънищата ми, все още не успявам да се изтръгна от хватката на миналото. Но за това допринася и опозицията на Плутон с Луна в 8 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Май 19, 2011, 03:38:53 am »
В момента и занапред и аз ще се постарая да наблюдавам "чистия" съвпад на Хирон с наталния ми Марс (ъглов) и влиянието му в психологически, емоционален и събитиен план. Засега не мога да отчета никакви наранявания, по-скоро съм в период на близане на рани, нанесени доста преди да се случи този транзит... При опозиция на транзитния Сатурн към наталния Марс чернилката доста се беше сгъстила, сблъсках се със злоба, нетолерантност и агресия, проектирани от най-близките ми хора. Тогава видях лицето на Злото и си казах, че при никакви обстоятелства няма да допусна същото да се повтори и в моето собствено семейство, ако някой ден имам такова.

И аз така си казвах, когато виждах отношението на майка ми...че няма да пренеса това в собственото ми семейство. Лили, аз си мисля, че душата не се унаследява - темпераментът може би - да, някои физически белези и недъзи, характерът се копира - също. Но душата е нещо различно, собствено и уникално. Някои мои роднини никога не са ми били душевно близки. Странно, нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Май 19, 2011, 03:43:13 am »
Някои мои роднини никога не са ми били душевно близки. Странно, нали?

И аз с роднините си нямам душевна близост, а нишката доста изтъня с времето, делят ни години и доста километри...
По-близки усещам душите на приятелите, с тях наистина съм много по-силно свързана, макар и да нямаме кръвна връзка. Може да се броят на пръсти, но са истински. И това са хората, които ме подкрепят в тежък момент, а не роднините ми (на тях не съм им интересна, защото в момента няма какво да вземат от мен  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Май 19, 2011, 03:46:01 am »
Цитат
СЕГА ВЪПРОСЪТ Е  ДРУГ: "НОСИ ЛИ ХИРОН БОЛКА?"

Дали Хирон носи болка?
На мен други транзити ми донесоха жестока болка, сякаш адът се беше разтворил под краката ми... В момента Хирон ми транзитира през Марс, както казах по-горе, и единствено мога да отчета, че като че ли "доизживявам" изживяното, т.е. се преповтаря в съзнанието, в сънищата ми, все още не успявам да се изтръгна от хватката на миналото. Но за това допринася и опозицията на Плутон с Луна в 8 дом.

Искаш ли да ги съберем в отделна тема? Ще направя друга тема, за да не се затрие информацията сред много други думи...

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Май 19, 2011, 03:46:57 am »
Лайната се замазват , типично за БГ действителността.... ;D...
Но миризмата остава- винаги и се носи като парфюм.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Май 19, 2011, 03:48:53 am »
Правете с темата каквото прецените, днес само минавам за малко и така ще е до края на седмицата.
Темата е "Транзити на Хирон", така че тук спокойно можем да обсъждаме неговото влияние и невлияние в нашите натални карти (и на близките ни).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Май 19, 2011, 03:51:55 am »
Правете с темата каквото прецените, днес само минавам за малко и така ще е до края на седмицата.
Темата е "Транзити на Хирон", така че тук спокойно можем да обсъждаме неговото влияние и невлияние в нашите натални карти (и на близките ни).  :blink:

Темите за ХИРОН са много , цитирала съм ги...., но БОЛКАТА Е ЕДНА!
И БОЛИ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВАТА -НАЙ-ВЕЧЕ! ;D НО ВСЯКА БОЛКА ИМА БИЛКА-ЛИЛИ!
 :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Май 19, 2011, 04:59:27 am »

Особено незаслужената- тази по Хирон..., за нея има нестандартни методи.... :P ;D
Е , много съм отворена...това е причината да не съм обичана! ;D
Имам всичко , което искам...., но с/у цена....,която плащам!
Е това е работата на ХИРОН! ;D :P

« Отговор #134 -: Май 19, 2011, 06:43:27 am »
Точно Марая!!! Право в целта. Вчера си разглеждах точно положенията на Хирон в отделни периоди от живота ми/ така се уча/, това което установих е че което съм замисляла да направя, без значение от препятствията които съм трябвало да преодолея съм го направила при точни аспекти на tr. Хирон към натален. Последното замислено се реализира на 30 градуса аспект, при това при ретрограден Хирон. На 11* tr. Хирон във водолей към натален в 11* риби, също ретро. :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #135 -: Май 19, 2011, 07:02:31 am »

Особено незаслужената- тази по Хирон..., за нея има нестандартни методи.... :P ;D

Много си права.. Наистина е незаслужена болка.. И наистина става дума за предателства.. До тук съм изживяла квадрат на хирон към плутон, слънце, венера, асц. и луна.. Много силно се усещат квадратите, а най - тежкия до този момент е този с луната.. Като знам, че ще се обърне ретро и ще тръгне пак да гази венера, след това асц. и ще стигне пак до луната... ауу направо ми се допишква  :rolf: И пак няма да съм достатъчно подготвена.. като наближи транзита и почне да ми стиска сърцето мисля си аз, че това е болката, а тя те първа започва, първоначално маркира обстоятелствата и ги изцежда до край, и ужасно променя моите отношения, променя точно тези неща, които съм мислила, че каквото и да става моето отношение няма да се промени.. а болката е вътре в мен.. но знам, че ще е за добро, че има за цел да ме научи на нещо, сама се утешавам и се боря с нея, пускам си музика, разговарям на други теми и стискам зъби, чакам да отмине, времето ще я излекува.. Опитвам да я избягам, а тя ме преследва и дебне зад всеки ъгъл, но ако й се отдам и се престоря, че не се случва и я бутна дълбоко в себе си - ще си я нося цял живот..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Май 19, 2011, 08:14:50 am »
Точно Марая!!! Право в целта. Вчера си разглеждах точно положенията на Хирон в отделни периоди от живота ми/ така се уча/, това което установих е че което съм замисляла да направя, без значение от препятствията които съм трябвало да преодолея съм го направила при точни аспекти на tr. Хирон към натален. Последното замислено се реализира на 30 градуса аспект, при това при ретрограден Хирон. На 11* tr. Хирон във водолей към натален в 11* риби, също ретро. :blink:

Значи си струва да изследвам и да пиша.... ;D

В целта казваш.... ;) :blink: , не се сърди...стрелеца винаги е тамм.....дори , когато в мъгла е потънал света...Той има цел , път , посока ...и най-важното...мотив да стигне до там....

Полусикстила е уникален аспект...,но с него не може да борави всеки... :blink: , за жалост...

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Май 19, 2011, 08:18:27 am »

Много си права.. Наистина е незаслужена болка.. И наистина става дума за предателства.. До тук съм изживяла квадрат на хирон към плутон, слънце, венера, асц. и луна.. Много силно се усещат квадратите, а най - тежкия до този момент е този с луната.. Като знам, че ще се обърне ретро и ще тръгне пак да гази венера, след това асц. и ще стигне пак до луната... ауу направо ми се допишква  :rolf: И пак няма да съм достатъчно подготвена.. като наближи транзита и почне да ми стиска сърцето мисля си аз, че това е болката, а тя те първа започва, първоначално маркира обстоятелствата и ги изцежда до край, и ужасно променя моите отношения, променя точно тези неща, които съм мислила, че каквото и да става моето отношение няма да се промени.. а болката е вътре в мен.. но знам, че ще е за добро, че има за цел да ме научи на нещо, сама се утешавам и се боря с нея, пускам си музика, разговарям на други теми и стискам зъби, чакам да отмине, времето ще я излекува.. Опитвам да я избягам, а тя ме преследва и дебне зад всеки ъгъл, но ако й се отдам и се престоря, че не се случва и я бутна дълбоко в себе си - ще си я нося цял живот..

Ти не можеш да я избегнеш бонбонче...,ти я търсиш тази болка...,картата ти е запечатана в съзнанието ми..., така , че....ти владееш болката и боравиш с  нея...Кога ще го осъзнаеш?!
Ти привличаш болни души до себе си...,и чрез думи , допир , досег лекуваш...,хората те търсят...,ти бягаш...От какво те е страх...Това е твоя карма-овладей болката и лекувай... :wub:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #138 -: Май 19, 2011, 07:24:31 pm »
ооооо нееееееееееее ; ((((((((((((((((((( не искам такъв живот
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

не искам повече болка, не мога ли да се отърва от нея :(
не е истина просто как привличам все болни съзнания и наранени психики, цял живот ли ще е така  :((
да речем, че съм "излекувала" някои.. а мен кой ще ме излекува..

ще пусна една карта на човек, който не е развил изобщо своя Аз, човек, който много умело лъже, краде, мами, изневерява.. и си вярва.. свръх болно съзнание - най-голямата ми болка.. Ще пусна картата, та като видите нещо подобно да бягате с мръсна газ.. само да видя в коя тема да я пусна..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #139 -: Май 19, 2011, 07:44:37 pm »
Всеки аспект на Хирон с нодалната ос е най-кармичния миг , който натива посреща.
От това, Марая, ми става страшно, защото от една страна, сега хирон е в знака на рибите, където са наталните ми юпитер и венера, а юпитер управлява СЛВ, от друга страна е в 8 дом....Не знам защо, но за себе си, от опит, осмия дом не го свързвам с добро...