дава сигнали за събития ...чрез СЪНИЩАТА, като мост между миналото и бъдещето
Хирон по транзити последен ще му обърна внимание, но в натала ми представлява известен интерес, до тук основно в моя,
щото изведнъж ме трясна мисъл и усещане за него в даден период, може би трябваше да го видя тогава къде е кацнал и да бъде още по-ясен отговора.
Ноо това, което искам да кажа...при мен има отношение към сънищата, защото е в аспект с Луната в 9-ти и с Уран в 12-ти.
Влиянието му оприличават на нещо между Сатурн и Уран и в такъв случай ми се струва логично да дава знаци в определен момент,
ако ще са насън си трябва връзка с някои от въпросните домове, управители, както сега си го установила, Стелла.
Все пак това не значи, че той само в тази област и точно така ще даде проявление при всеки.
Наистина е много финно влиянието му и затова си иска наблюдение, когато може да се отсее от други по същото време.
Долавя се понякога съвсем интуитивно.
И още нещо от личен опит – в моята карта съм убедена, че той и основно той играе роля по отношение на здраве, хранене, животни и техните специфични детайли. Например изкуствена храна и със затворени очи познавам, веднага ми става зле, ако консумирам нещо подобно, близките ми се шегуват, че съм като детектор за ментета, влияя се от метеоусловията /това тук обаче малко е смесено от други положения/, необяснима и странна връзка с природата и нейните представители, опазването на околната среда ме вълнува още от преди да стане на мода и да се изтърка като тема, търсене на естествени методи за въздействие върху здравословното състояние и когато съблюдавам за такъв синхрон, предварително и с профилактична цел – като цяло това ми дава добро здраве, стига да слушам сигналите, не ги ли чуя, подмина или злоупотребя със себе си веднага ми бива напомняно защо не трябва така. За пояснение Хирон ми е в 6-ти дом, в Телец.
Стелла, ти си споменавала, че си еколог, Хирон какви аспекти има в твоята карта и къде е?
Интересно ми е, за да си събера още материал относно извода да има отношение към природата или в частност е валиден само – според дом/знак.