Здравей Гост

Транзити на Хирон

• 334 Отговора
  • 87555 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Транзити на Хирон
« Отговор #160 -: Май 29, 2011, 05:58:46 am »
Разгадах гоооо! Разгадах гооо, най-сетне го разгадах как действа пустия му Хирон! Действа на много-много фино ниво. дава сигнали за събития ...чрез СЪНИЩАТА, като мост между миналото и бъдещето. Когато систематизирам всичко, ще го поставя тука.

Добре де, при мен и без да е засегната някоя радикална точка от транзит на Хирон има сънища, които се сбъдват след известно време. По съвпада му с Марс не знам какво да чакам, в момента е в точен тригон с Луната ми. И нищо не ме боли - ни глава, ни г*з.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #161 -: Май 29, 2011, 06:24:03 am »
Хирон до февруари другата година ще ми кръжи около Луната. Незаслужена болка разбрах че е...Не мога да го трая тоя. :lol:
При мен Хирон сега е около Луната, в 7д, и в същото време прави опозиция на Венера - няма болка, всъщност няма нищо, по-скоро незаслужена празнота и неизвестност, неизвестност за пътя напред.

*

Stella

• 7765
« Отговор #162 -: Май 29, 2011, 06:27:27 am »
Разгадах гоооо! Разгадах гооо, най-сетне го разгадах как действа пустия му Хирон! Действа на много-много фино ниво. дава сигнали за събития ...чрез СЪНИЩАТА, като мост между миналото и бъдещето. Когато систематизирам всичко, ще го поставя тука.

Добре де, при мен и без да е засегната някоя радикална точка от транзит на Хирон има сънища, които се сбъдват след известно време. По съвпада му с Марс не знам какво да чакам, в момента е в точен тригон с Луната ми. И нищо не ме боли - ни глава, ни г*з. ;D

Ох, ши припадна! Лили, ще ти кажа после, нека да тръгне другата седмица жУвотното ретроградно и да видя какво още ще ми сервира...И аз имам периодично разни пророчески сънища, но скоро не бях сънувала...може би от години такива сънища. Не е нещо особено, но това е работа с фините материи и не може да се обясни и аргументира много убедително, ако не си го преживявал. :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #163 -: Май 29, 2011, 06:34:43 am »
Хирон до февруари другата година ще ми кръжи около Луната. Незаслужена болка разбрах че е...Не мога да го трая тоя. :lol:
При мен Хирон сега е около Луната, в 7д, и в същото време прави опозиция на Венера - няма болка, всъщност няма нищо, по-скоро незаслужена празнота и неизвестност, неизвестност за пътя напред.

При мен обаче има такъв момент. В моето обкръжение има човек, който не ми е кой знае колко близък, но смятам, че незаслужено зле се държи с мен.По-скоро не се държи добре. Прави ми разни демонстрации, които наистина мисля, че въобще не заслужавам. Получва се нещо като драпането със съучениците в клас. Втори пубертет караме, а мен това ме обижда.

*

Stella

• 7765
« Отговор #164 -: Май 29, 2011, 06:40:37 am »

При мен обаче има такъв момент. В моето обкръжение има човек, който не ми е кой знае колко близък, но смятам, че незаслужено зле се държи с мен.По-скоро не се държи добре. Прави ми разни демонстрации, които наистина мисля, че въобще не заслужавам. Получва се нещо като драпането със съучениците в клас. Втори пубертет караме, а мен това ме обижда.

Мия, всеки човек и всяка двойка преживяват трудни периоди. Сигурна ли си, че е свързано с транзита на Хирон? Имаш ли и други транзити към Луната? А транзитният Нептун къде е? Не е ли вече в допустимва орбиса с наталната ти Луна. За Луна и Слънце орбисите са по-широки.

Мия, не искам да те притеснявам, но в момента имаш точна квадратура на тр. Нептун в Риби с наталното Слънце. А търсеният от теб мъж е по Слънце. Може да развенчаеш неговият идеален образ, а това понякога е свързано с болка.
« Последна редакция: Май 29, 2011, 06:45:16 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Май 29, 2011, 06:46:01 am »
хИРОН НЕ Е СЪНИЩА....,ТОЙ Е ДРУГО....мост....но друг....НЕПТУН Е СЪНИЩА- и е на нулев градус...-критикъл....

небесна стелла , не подвеждай хората...тук има хора с възврат на Хирон- НЕКА ИМ ДАДЕМ ДУМАТА-РАНО Е ЗА НАД...аз след 6г. ,ти след 7 г. ,дай да убием ЕГОТО В ИМЕТО НА АСТРОЛОГИЯТА-ТЯ Е НАД НАС...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #166 -: Май 29, 2011, 06:46:38 am »

Мия, всеки човек и всяка двойка преживяват трудни периоди. Сигурна ли си, че е свързано с транзита на Хирон? Имаш ли и други транзити към Луната? А транзитният Нептун къде е? Не е ли вече в допустимва орбиса с наталната ти Луна. За Луна и Слънце орбисите са по-широки.

Мия, не искам да те притеснявам, но в момента имаш точна квадратура на тр. Нептун в Риби с наталното Слънце. А търсеният от теб мъж е по Слънце. Може да развенчаеш неговият идеален образ, а това понякога е свързано с болка.

Стела, към Луната имам секстил на транзитен Плутон, Нептун ми е в съвпад-около градус, Юпитер прави и той секстил към нея и Хирон там. Въпросният господин не ми е гадже и най-лошото е, че тази драма продължава вече с месеци. Нито той отстъпва, нито аз.

*

Stella

• 7765
« Отговор #167 -: Май 29, 2011, 06:49:35 am »

Стела, към Луната имам секстил на транзитен Плутон, Нептун ми е в съвпад-около градус, Юпитер прави и той секстил към нея и Хирон там. Въпросният господин не ми е гадже и най-лошото е, че тази драма продължава вече с месеци. Нито той отстъпва, нито аз.

Имаш страхотни аспекти към Луната, мила! Влезе ли в Близнаци вече прогресивната ти? Като съвпадне със Слънцето ти може да ти се случи да се обвържеш по-силно!? Ей, опасни тея мъже, бееее! Такова маце да има в ръцете си и да се държи като пубертет! Чак ме е яд!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #168 -: Май 29, 2011, 06:55:25 am »
Прогресивната Луна вече подмина Слънцето ми в Близнаци. Поотминала е и квадратурата й с натална Луна. Никак не е лесно, игра на нерви. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #169 -: Май 29, 2011, 06:38:08 pm »
дава сигнали за събития ...чрез СЪНИЩАТА, като мост между миналото и бъдещето
Хирон по транзити последен ще му обърна внимание, но в натала ми представлява известен интерес, до тук основно в моя,
щото изведнъж ме трясна мисъл и усещане за него в даден период, може би трябваше да го видя тогава къде е кацнал и да бъде още по-ясен отговора.

Ноо това, което искам да кажа...при мен има отношение към сънищата, защото е в аспект с Луната в 9-ти и с Уран в 12-ти.
Влиянието му оприличават на нещо между Сатурн и Уран и в такъв случай ми се струва логично да дава знаци в определен момент,
ако ще са насън си трябва връзка с някои от въпросните домове, управители, както сега си го установила, Стелла.

Все пак това не значи, че той само в тази област и точно така ще даде проявление при всеки.
Наистина е много финно влиянието му и затова си иска наблюдение, когато може да се отсее от други по същото време.
Долавя се понякога съвсем интуитивно.
И още нещо от личен опит – в моята карта съм убедена, че той и основно той играе роля по отношение на здраве, хранене, животни и техните специфични детайли. Например изкуствена храна и със затворени очи познавам, веднага ми става зле, ако консумирам нещо подобно, близките ми се шегуват, че съм като детектор за ментета, влияя се от метеоусловията /това тук обаче малко е смесено от други положения/, необяснима и странна връзка с природата и нейните представители, опазването на околната среда ме вълнува още от преди да стане на мода и да се изтърка като тема, търсене на естествени методи за въздействие върху здравословното състояние и когато съблюдавам за такъв синхрон, предварително и с профилактична цел – като цяло това ми дава добро здраве, стига да слушам сигналите, не ги ли чуя, подмина или злоупотребя със себе си веднага ми бива напомняно защо не трябва така. За пояснение Хирон ми е в 6-ти дом, в Телец.

Стелла, ти си споменавала, че си еколог, Хирон какви аспекти има в твоята карта и къде е?
Интересно ми е, за да си събера още материал относно извода да има отношение към природата или в частност е валиден само  – според  дом/знак.                          
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #170 -: Май 29, 2011, 08:08:12 pm »
необяснима и странна връзка с природата и нейните представители, опазването на околната среда ме вълнува още от преди да стане на мода и да се изтърка като тема, търсене на естествени методи за въздействие върху здравословното състояние и когато съблюдавам за такъв синхрон, предварително и с профилактична цел – като цяло това ми дава добро здраве, стига да слушам сигналите, не ги ли чуя, подмина или злоупотребя със себе си веднага ми бива напомняно защо не трябва така. За пояснение Хирон ми е в 6-ти дом, в Телец.

Стелла, ти си споменавала, че си еколог, Хирон какви аспекти има в твоята карта и къде е?
Интересно ми е, за да си събера още материал относно извода да има отношение към природата или в частност е валиден само  – според  дом/знак.                          

[/quote]
И на мен екологията ми е присърце, дори бих следвала Екология, но засега само като хоби се занимавам.
Моят Хирон е в 9д, пак в Телец.

*

Stella

• 7765
« Отговор #171 -: Май 29, 2011, 08:15:38 pm »
дава сигнали за събития ...чрез СЪНИЩАТА, като мост между миналото и бъдещето
Хирон по транзити последен ще му обърна внимание, но в натала ми представлява известен интерес, до тук основно в моя,
щото изведнъж ме трясна мисъл и усещане за него в даден период, може би трябваше да го видя тогава къде е кацнал и да бъде още по-ясен отговора.

Ноо това, което искам да кажа...при мен има отношение към сънищата, защото е в аспект с Луната в 9-ти и с Уран в 12-ти.
Влиянието му оприличават на нещо между Сатурн и Уран и в такъв случай ми се струва логично да дава знаци в определен момент,
ако ще са насън си трябва връзка с някои от въпросните домове, управители, както сега си го установила, Стелла.

Все пак това не значи, че той само в тази област и точно така ще даде проявление при всеки.
Наистина е много финно влиянието му и затова си иска наблюдение, когато може да се отсее от други по същото време. Долавя се понякога съвсем интуитивно.

И още нещо от личен опит – в моята карта съм убедена, че той и основно той играе роля по отношение на здраве, хранене, животни и техните специфични детайли. Например изкуствена храна и със затворени очи познавам, веднага ми става зле, ако консумирам нещо подобно, близките ми се шегуват, че съм като детектор за ментета, влияя се от метеоусловията /това тук обаче малко е смесено от други положения/, необяснима и странна връзка с природата и нейните представители, опазването на околната среда ме вълнува още от преди да стане на мода и да се изтърка като тема, търсене на естествени методи за въздействие върху здравословното състояние и когато съблюдавам за такъв синхрон, предварително и с профилактична цел – като цяло това ми дава добро здраве, стига да слушам сигналите, не ги ли чуя, подмина или злоупотребя със себе си веднага ми бива напомняно защо не трябва така. За пояснение Хирон ми е в 6-ти дом, в Телец.

Благодаря, Съни, за споделените наблюдения!
Относно фината проява на Хирон в сънищата нека да се изясним: самият Хирон НЕ ПРЕДИЗВИКВА сънищата, а действа, чрез тях, защото те са еманация на фино, подсъзнателно ниво.

Моят Меркурий управлява 9-ти дом и в момента транзитен Хирон е в съвпад него-усещам го като МОСТ между минало и бъдеще и започвам да си спомням сънищата си и да намирам връзка между тях и реалността, което според мен се дължи на влиянието на Хирон.  

Моето ежедневие е много натоварено през деня и имам други динамични аспекти - квадратури на тежки планети, вкл. управители на главни оси. Тези аспекти надделяват през деня. В последните години рядко си спомнях сънищата си. Но започнах отново да си ги спомням, когато Хирон направи съвпад с наталния ми Меркурий - У9. (И сънищата са доста показателни за реални събития в действителността, а не някакви трансцедентални изживявявания.

Съни, за твоите проучвания: Хирон в моята карта прави следните аспекти: съвпад със Сатурн, тригон с Юпитер, тригон с Нептун, опозиция с Уран. Намира се в 3-ти дом.Еколог съм и по душа и по професия. Едно от мненията за Хирон е, че управлява екологията, народната медицина, профилактиката, здравословното хранене. Понеже при неговото откриване има бурно развитие на екологията.

« Последна редакция: Май 29, 2011, 08:28:14 pm от Stella »

« Отговор #172 -: Юни 17, 2011, 08:19:16 am »
Супер си действа Хирон на Ас.

Преди малко се убедих, че рибите не са най-хлъзгавата и двулична зодия, а целият зодиак е такъв (особено при женски представители) Факт :-X

no comment more  ;D

Нищо лично, все пак си говорим астрологично  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #173 -: Юни 17, 2011, 08:30:10 am »
Супер си действа Хирон на Ас.

Преди малко се убедих, че рибите не са най-хлъзгавата и двулична зодия, а целият зодиак е такъв (особено при женски представители) Факт :-X

no comment more  ;D

Нищо лично, все пак си говорим астрологично  ;)

Бисерното ми изречение....

Я не се ядосвай.... ;D :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #174 -: Юни 18, 2011, 08:06:24 pm »
При мен Хирон е в съвпад със СЛВ и съм забелязала, че при по - значимите му транзити ( съвпад, квадратура и опозиция спрямо Слънцето, Луната и АС ), в живота ми се появяват важни за мен хора, с които вероятно имам кармична връзка. Иначе, когато преди години почина баща ми, съм нямала някакви тежки транзити от външни планети,  обаче прогресивното Слънце е било в точен съвпад с Хирон и наистина - от това ми остана рана, която едва ли някога ще успея да излекувам
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #175 -: Юни 18, 2011, 10:03:43 pm »
А на теб каква рана ти отключи?

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Юни 18, 2011, 10:35:41 pm »
На мен Хирон никога не ми е носил повече болка в сравнение с негативните аспекти на тежките планети.
Виж дали по това време не са ти били наранени планети в 4-ти дом или господарят на У4.

*

virgo

• *
  • 456
Re: Транзити на Хирон
« Отговор #177 -: Август 26, 2011, 12:31:13 pm »
А какво ще кажете за Опозиция на транзитен Хирон към рожденно Слънце? И съвпад с IC - дали за това се напрегнах?
В наталната си карта Хирон ми е в опозиция с Уран.
« Последна редакция: Август 26, 2011, 01:50:04 pm от virgo »

*

Uran

• 6041
« Отговор #178 -: Август 26, 2011, 02:25:59 pm »
Качвай карта някъде! :blink:

*

virgo

• *
  • 456