Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291878 Прегледи
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #320 -: Април 12, 2010, 07:00:23 pm »
Сега видях, че прогресивната ми Луна е на излизане от Везни и на влизане в Скорпион. Някой имал ли е наблюденията върху прогресивна Луна в Скорпи. За колко години приблизително прогресивната Луната минава от един знак в друг?

В момента ми е по средата на Скорпиона и нямам търпение да се разкара от там. 30 години прогресивното ми слънце бродеше в този знак и тъкмо ингресира в Стрелеца и си викам - ааа, ся ще живнем...ама нъц! Луната влезе в Скорпион и се оказа, че отново се занимавам със същите енергии  :angry: Ега ти чашата дето трябва да я пия до край. Ама и на това ще му дойде края. :blink: Предстои ми съвпад на прогресивна Луна в Скорпион с натален Мерк У2-ри и 11-ти  :72:

~~2
Кайли кви са тия сигли, бе?  ;D Да не е някакъв извънземен език? :P

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #321 -: Април 12, 2010, 07:08:43 pm »

Абе, има значение кой дом ти управлява Луната и в кой дом се случва съвпада, все пак.
Аз имах допълнителни доходи и напълнях. Сега трябва да се боря с излишните килограми.

така,всяко правило си има изключения, напълняла си щот си отказала цигарите

при точният съвпад тр.Юпитер/Луна  и точен съвпад на прогресивни Юпитер/Луна се случи инцидент и точно Юпитер
ме е пазил тогава от фатален изход, все пак ми управлява Слънцето/ЮЛВ

имах затъмнение върху Марс/Асц., /марс упр.8 /,
тр. Уран в точна опозиция на тях на Дсц.,
 тр. плутон съвпад ЮЛВ В 4 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #322 -: Април 30, 2010, 01:03:59 pm »
Прогресивната луна от колко градуса съвпад почва да действа евентуално?

« Отговор #323 -: Април 30, 2010, 01:12:26 pm »
  За Луна и Слънце се брои от 2 градуса.

*

kaily

• 5145
« Отговор #324 -: Април 30, 2010, 01:20:24 pm »
А прогресивна луна през прогресивен асцендент как се тълкува примерно?

« Отговор #325 -: Април 30, 2010, 01:23:19 pm »
   Доколкото си спомням, просто прогресивната Луна се оцветява в знака, през който преминава, значи ако си скорпионски асц - демек ще имаш силно скорпионово излъчване и действията ти ще са такива като на скорпионските луни.

*

kaily

• 5145
« Отговор #326 -: Април 30, 2010, 01:30:34 pm »
Прогресивен асцендент ми е на 0 градуса в козирог, така че прогресивна луна преминава от прогресивен 12 в прогресивен 1 и от стрелец в козирог едновременно, а след това вече прави съвпад с натално слънце.

« Отговор #327 -: Април 30, 2010, 01:44:21 pm »
  Имах предвид наталния асцедент. Луната възприема окраската на дома и знака в натала, през който преминава. А за прогресивните домове и тълкуванията им не знам как стоят точно нещата, не искам да те подвеждам. Поне съм възприела за себе си, че чрез прогресиите отчитаме ръста в интегрирането на планетните енергии през живота си и ни се дава възможност да усетим влиянието и на другите знаци от зодиака. За това би трябвало да се сверяват с натала.

*

Uran

• 6041
« Отговор #328 -: Април 30, 2010, 05:27:09 pm »
Сега видях, че прогресивната ми Луна е на излизане от Везни и на влизане в Скорпион. Някой имал ли е наблюденията върху прогресивна Луна в Скорпи. За колко години приблизително прогресивната Луната минава от един знак в друг?

С навлизането на прог. Луна в скорпион е започнало лекото ми отдръпване от околните.  Имаше и един кратък период, в който не се чувствах достатъчно обичана макар да не съм имала основание за това.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #329 -: Април 30, 2010, 05:31:49 pm »
ай сиктир бре  :o  на целият форум ли прогресивната Луна е в скорпион - и мойта е там и е на полусекстил от Плутона ми  :57: :57: :57:

те затуй всички са плутонясали я  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #330 -: Април 30, 2010, 05:44:08 pm »
Моята не е. Направих ретроспекция. ;D
п.п.Не съм плутонианка.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #331 -: Април 30, 2010, 08:47:10 pm »
ай сиктир бре  :o  на целият форум ли прогресивната Луна е в скорпион - и мойта е там

Неееее, мойта е в Козела. Мамата ми е...ва там. Ограничения до захлас. Ма, си чакам с нетърпение новия солар с Луната в съвпад с Регул в 10 дом. Селската баняяяяя, олелеее, кеф!  ;D

*

missKapriz

« Отговор #332 -: Април 30, 2010, 08:50:30 pm »

С навлизането на прог. Луна в скорпион е започнало лекото ми отдръпване от околните.  Имаше и един кратък период, в който не се чувствах достатъчно обичана макар да не съм имала основание за това.
Така беше и при мен ,когато пр.Луна навлизаше в 8 дом,а пр.Асц е в Скорпион

« Отговор #333 -: Април 30, 2010, 09:33:03 pm »
Моята прогресивна луна е в Скорпион- много емоции и дълбоки изживявания, момент в който се затваряш в себе си и в който преосмисляш всичко което е около теб, много драматично ми се отразява тази луна , но все пак мисля че ще бъде много пречистваща в някой отношения-това което трябва ще остане, това което трябва да си отиде ще си отиде.Аспектите които направи са тригон с Венера и Слънцето - дано всичко да е за добро.

*

abroad

« Отговор #334 -: Април 30, 2010, 09:37:40 pm »

Много съм щастлива, че преди дни излезе от Скорпион и навлезе в Стрелеца, знакът на АС.
Но тъй като пълно щастие няма, все пак трябва да се отбележи, че това е 12 ми дом ;D

« Отговор #335 -: Май 08, 2010, 11:30:29 pm »
И тъй като продължавам да се пуля какво събитие ще отрази прогр Луна в съвпад на нат Меркурий в Скорпион се присетих, че при опозицията й към него през 1997 година се срещнах с астрологията  :blink: и месец по-късно си купих първата астрологична книга. На руски. Имала съм съвпад през 1983 година.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #336 -: Май 08, 2010, 11:32:44 pm »
Може да се задълбочиш по темите, които Меркурий ти управлява в натала, не е задължително събитие.  :blink:  А може и да накупиш повечко книги, щом и преди така е подействал.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #337 -: Май 08, 2010, 11:38:59 pm »
Дано, Сънрейн. Че оная тауквадратура, която ще стане цяла квадратура  ;D към 7.08. се припокринва като период с тази прогресия.

Относно 1983 при съвпад на прогр Луна с прогр Мерк в Скорпион тръгнах да свиря на пиано и свирих 5 години  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #338 -: Май 08, 2010, 11:43:08 pm »
А и тауквадрата там...е ще споделяш за протокола значи.  :blink: Аз току го забравя, а после Кайли напомни като черна станция и ми се стъжнява.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #339 -: Май 11, 2010, 03:56:53 pm »
как ще тълкувате пр.луна съвпад с пр.асц , деиствието е втори натален?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците