На мен на бременност ми прилича бре...Да не те обременят?!Въобще не ми минава на акъля за друго. Що питаш въобще?!

Няма кой, засега.

Между другото, пробвали ли сте да гледате в ретроспекция как са действали аспектите на прогресивната Луна с една и съща планета и дали има някаква повтаряемост в събитиен план или в психологически?
При мен, както споменах, като че ли има такава повтаряемост, когато аспектира Юпитер.
За предстоящия съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон не знам все още какво ще донесе, но се сещам какво се е случвало по време на квадрата й с Плутон, който съвпадна с нейното завръщане в същия знак, в който е в радикса. Изживяването бе много дълбоко и не толкова силно изразено в събитиен план, колкото в психологически. Ако трябва да го опиша с няколко думи, тогава имах чувството, че недрата се разтварят под краката ми и оттам изригва гореща вулканична лава. Изживявах много силна вътрешна борба, става въпрос за връзката с бившия, която тогава бе тъкмо в началото. Хем се съпротивлявах и мислех, че "не бива", хем изпитвах непреодолимо желание да съм с него.
Сега врътнах прогресиите с доста години назад, за да видя кога е имало съвпад на прогр. Луна с Плутон. През лятото на 1984 трябва да е било. Интересното е, че аспектът съвпада с точния квадрат на дирекционна Луна с нат. Плутон и доста динамични транзити - Юпитер в опозиция към нат. Луна в 8 дом, Марс и Сатурн в съвпад с нат. Уран в 12 дом... Трябва да е било нещо много разтърсващо или някакво шокиращо изживяване, но за съжаление нямам абсолютно никакъв спомен през онова лято да се е случило нещо. Двете ми прабаби починаха малко преди да тръгна на училище, т.е. преди 1983 година.