Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291546 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #540 -: Ноември 15, 2010, 04:52:53 am »
На мен на бременност ми прилича бре...Да не те обременят?!Въобще не ми минава на акъля за друго. Що питаш въобще?! ;D ;D ;D

Няма кой, засега.  ;D

Между другото, пробвали ли сте да гледате в ретроспекция как са действали аспектите на прогресивната Луна с една и съща планета и дали има някаква повтаряемост в събитиен план или в психологически?
При мен, както споменах, като че ли има такава повтаряемост, когато аспектира Юпитер.

За предстоящия съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон не знам все още какво ще донесе, но се сещам какво се е случвало по време на квадрата й с Плутон, който съвпадна с нейното завръщане в същия знак, в който е в радикса. Изживяването бе много дълбоко и не толкова силно изразено в събитиен план, колкото в психологически. Ако трябва да го опиша с няколко думи, тогава имах чувството, че недрата се разтварят под краката ми и оттам изригва гореща вулканична лава. Изживявах много силна вътрешна борба, става въпрос за връзката с бившия, която тогава бе тъкмо в началото. Хем се съпротивлявах и мислех, че "не бива", хем изпитвах непреодолимо желание да съм с него.

Сега врътнах прогресиите с доста години назад, за да видя кога е имало съвпад на прогр. Луна с Плутон. През лятото на 1984 трябва да е било. Интересното е, че аспектът съвпада с точния квадрат на дирекционна Луна с нат. Плутон и доста динамични транзити - Юпитер в опозиция към нат. Луна в 8 дом, Марс и Сатурн в съвпад с нат. Уран в 12 дом... Трябва да е било нещо много разтърсващо или някакво шокиращо изживяване, но за съжаление нямам абсолютно никакъв спомен през онова лято да се е случило нещо. Двете ми прабаби починаха малко преди да тръгна на училище, т.е. преди 1983 година.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #541 -: Ноември 15, 2010, 04:55:03 am »
Мия , за срама ли питаш  :P ;D ;D ;D....
От кой аспект го Фанала липсата....
Айде утре в Нептун , на по ПЕРНО с леферче ще ти кажааа :P ;D :wub:....

Немаш нииикакъв проблем! Чукни едно телефонче, след работа пристигам... ;) ;D

О.К :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #542 -: Ноември 15, 2010, 04:55:09 am »
Аз не мога да кажа точно какво е проявлението, защото Плутон и Слънце в радикса са в съвпад, така че имаше голяма компания тогава в тая точка.  ;D Бях си в къщи и си дондурех бебето /дъщеря ми се роди, когато имах съвпад на пр. Луна с нат. Меркурий, а прогр. Венера и дир. Уран бяха точно върху нат. Асц./

*

Lillie

• 30532
« Отговор #543 -: Ноември 15, 2010, 05:00:47 am »
Какво управлява твоят плутон в картата

Няма нещо, което да не е "опънал" в картата ми, с изключение на Марс.
Управлява АС и е в тау-квадрат с двете светила. Има и широка опозиция с Меркурий и Венера, които са в един знак със Слънцето. Включи ли се при мен Плутон по прогресия или транзит, помита всичко без никакви скрупули.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #544 -: Ноември 15, 2010, 05:07:13 am »
При прогресивна Луна в точна опозиция с нат. Уран в 12 дом започнах да се занимавам с астрология, тогава за пръв път видях наталната си карта, научих Асцендента си и така започна всичко... Работят си прогресиите!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #545 -: Ноември 15, 2010, 05:07:56 am »

Управлява АС и е в тау-квадрат с двете светила. Има и широка опозиция с Меркурий и Венера, които са в един знак със Слънцето. Включи ли се при мен Плутон по прогресия или транзит, помита всичко без никакви скрупули.

Не плачиииии....., ние с гайдите и слънца в стрелец какво да кажем? :P ;D
Поне един тригон ти е извъртял , аз от липсата на вазелин и твърди аспекти питаш ли ме? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #546 -: Ноември 15, 2010, 05:12:41 am »

Не плачиииии....., ние с гайдите и слънца в стрелец какво да кажем? :P ;D
Поне един тригон ти е извъртял , аз от липсата на вазелин и твърди аспекти питаш ли ме? ;D ;D

:rolf:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #547 -: Ноември 15, 2010, 05:13:50 am »
Да ти кажа, и по време на престоя му в Стрелец в тригон към овнешките ми планети не беше много леко положението. Винаги е имало проблеми покрай мен и винаги са идвали от обкръжението, т.е. не си ги създавах аз целенасочено, от скука. Все някой трябва да ми прави сечено. Ма туй е, кардинален Т-квадрат на Плутон със светилата не се дава всекиму, а само на онези, които могат да го понесат с цялата му тежест.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #548 -: Ноември 15, 2010, 05:14:25 am »
При прогресивна Луна в точна опозиция с нат. Уран в 12 дом започнах да се занимавам с астрология, тогава за пръв път видях наталната си карта, научих Асцендента си и така започна всичко... Работят си прогресиите!  :72:

Лили, как помниш!  :o

Аз не си спомням точно кога съм започнала да се интересувам /от малка ме вълнуваше астрологията/. Знам обаче, че по-сериозно започнах с астрологията миналата година.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #549 -: Ноември 15, 2010, 05:17:53 am »
След година и два-три месеца ми предстои съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон. И се чудя на какъв хал ще съм тогава. Шъ съ мре ли?  ;D

Е хубава работа, освен, ако не съм дух, още дишам.  ;D Тамън наскоро мина от там. Сега чакам и аз тригонче с Юпитер. Да видим къде ще ме хлъзне.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #550 -: Ноември 15, 2010, 05:18:00 am »
Да ти кажа, и по време на престоя му в Стрелец в тригон към овнешките ми планети не беше много леко положението. Винаги е имало проблеми покрай мен и винаги са идвали от обкръжението, т.е. не си ги създавах аз целенасочено, от скука. Все някой трябва да ми прави сечено. Ма туй е, кардинален Т-квадрат на Плутон със светилата не се дава всекиму, а само на онези, които могат да го понесат с цялата му тежест.

Бас държа , че по това време в което Плутон е правил хармонични аспекти към стелиума в Овен , е имало квадратури я от Уран , я от Сатурн....Просто все още не съм си прехвърлила данните в професионалната програма , а тея педали не ги отварям днес -АСТРОКОМА, Жинома го мързи и не ще да сложи тук една джаджа да си правим карти...., за да кажа примерно защо така ти е било.... :P ;D :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #551 -: Ноември 15, 2010, 05:20:43 am »
Аз не си спомням точно кога съм започнала да се интересувам /от малка ме вълнуваше астрологията/. Знам обаче, че по-сериозно започнах с астрологията миналата година.

Някъде от 14-годишна започнах да се интересувам, тогава падна желязната завеса и започнаха масово да пишат за астрология, екстрасензорика, паранормални явления, извънземни...
А сериозният ми интерес към астрологията датира по-късно, тогава започнах и да се занимавам с нея. По онова време карах уранова и сатурнова квадратура, а по натал са ми в точен квадрат.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #552 -: Ноември 15, 2010, 05:22:48 am »

Бас държа , че по това време в което Плутон е правил хармонични аспекти към стелиума в Овен , е имало квадратури я от Уран , я от Сатурн....Просто все още не съм си прехвърлила данните в професионалната програма , а тея педали не ги отварям днес -АСТРОКОМА, Жинома го мързи и не ще да сложи тук една джаджа да си правим карти...., за да кажа примерно защо така ти е било.... :P ;D :wub: :wub:

Ти знаеш ли от кога съм го замолила за това?
Той не, та не.  :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #553 -: Ноември 15, 2010, 05:27:44 am »
Бас държа , че по това време в което Плутон е правил хармонични аспекти към стелиума в Овен , е имало квадратури я от Уран , я от Сатурн....

Престоят на Сатурн в Рак беше един от по-трудните периоди, но е имало и други трудни преди и след него. Сега ако тръгна да ги подреждам по степен на трудност, бая зор ще има. Няма лесно при мен, както казах, аз съм от "self-made" хората, които от никой нищо не са получили даром, вкл. и от родителите си.  ;) Но може би е било за мое добро, така човек се учи да оцелява психически при всякакви обстоятелства, при които някой друг би се сринал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #554 -: Ноември 15, 2010, 05:27:57 am »
Да ти кажа, и по време на престоя му в Стрелец в тригон към овнешките ми планети не беше много леко положението.

Напълно съм съгласна с това и го потвърждавам.
При мен тригона беше първо върху слънцето което пък е в съвпад  с  юпитер.

Пълна трансформация на Аза, но и доста болезнена
после като се спряна от 2-ри дом в тиргон  към градуса на юпи, който ми управлява пък 2-ри дом
вместо да ударя джак пода на тотото ;D
ме връхлетя с всичка сила кризата и направо ме облада и отзад и отпред
още си ближа раните :(
но пък се чувствам като нова и щастлива ;D
и разбира се започвам всичко на ново ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #555 -: Ноември 15, 2010, 05:34:38 am »
Бас държа , че по това време в което Плутон е правил хармонични аспекти към стелиума в Овен , е имало квадратури я от Уран , я от Сатурн....

Престоят на Сатурн в Рак беше един от по-трудните периоди, но е имало и други трудни преди и след него. Сега ако тръгна да ги подреждам по степен на трудност, бая зор ще има. Няма лесно при мен, както казах, аз съм от "self-made" хората, които от никой нищо не са получили даром, вкл. и от родителите си.  ;) Но може би е било за мое добро, така човек се учи да оцелява психически при всякакви обстоятелства, при които някой друг би се сринал.

Не е лесно , на нативи при които НОДАЛНАТА ОС ЗАСЯГА ЛИЧНИ ПЛАНЕТИ И ТО ОПАШКАТА Й :angry: ПРИ ТЕБ ВЕНЕРА , ПРИ МЕН МЕРКУРИЙ! ;) :blink:

*

Divna

« Отговор #556 -: Ноември 15, 2010, 05:40:02 am »
Марая, ти да не си мислиш, че като засяга главата на малефик е много лесно? При мен са и в точен съвпад с една от кардиналните оси.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #557 -: Ноември 15, 2010, 05:43:57 am »
Марая, ти да не си мислиш, че като засяга главата на малефик е много лесно? При мен са и в точен съвпад с една от кардиналните оси. 

А твоя съвпад на Марс и Раху с ИЦ направо си е бой, е***e и сръбска музика.  :P :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #558 -: Ноември 15, 2010, 05:48:49 am »
Марая, ти да не си мислиш, че като засяга главата на малефик е много лесно? При мен са и в точен съвпад с една от кардиналните оси.  

А твоя съвпад на Марс и Раху с ИЦ направо си е бой, е***e и сръбска музика.  :P :rolf:

Като диспозиторът им /Уран/ е на К12 в точен съвпад с Лилит. Така също Марс,СЛВ и ИЦ са в точен тригон с диспозитора си Уран и Лилит.

Направо да го  :33:

Жином трябва да добави един калашников.

*

holanda

« Отговор #559 -: Ноември 15, 2010, 05:52:32 am »
Като диспозиторът им /Уран/ е на К12 в точен съвпад с Лилит.

Направо да го  :33:

Жином трябва да добави един калашников.

а точно сега,казваш,мъже не ти трябват ;D
язък за sexy аспектите,аз на твое място бих ги оползотворила xax