Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291158 Прегледи
*

Divna

Re:Прогресивната Луна
« Отговор #620 -: Ноември 17, 2010, 08:40:24 am »
писа,писа..ама малко,,, ;D
сега сърбят ли те ръцете да дам пак задачка-закачката с Лилит   :P

Какво те интересува? Пусни си въпроса в подходяща тема.
Дай да спрем тук да спамим, че утре ще ни  :33:.

*

Stella

• 7765
« Отговор #621 -: Ноември 17, 2010, 01:51:59 pm »

Абе човече, ти пак не си ме разбрал. Все едно си говорим на чужди езици.  ;D
Аз ти говоря за секса, само като техническо изпълнение. Чупки и т.н. Охкането и пъшкането са си по Луна. От нея каква техника търсиш? Това си е работа на Марса.
Това е много вярно, умението в тази част е по Марс. ;}

А, техниката си зависи и от знака на върха на 8-ми дом - Телецът е тактилен, Скорпионът работи с енергиите, Девата е също техничар (първо, второ, трето) и т.н.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #622 -: Ноември 17, 2010, 02:28:55 pm »
Уникална беше с това, че имах огледални опозиции на Марс и Венера, пояснявам - Марс ми е на 3гр., Венера на 9гр., точно отреща на 3 гр. е Венера, а на 9гр е Марс. Е няма да ти казвам за какво привличане става въпрос. :-[

Да, така е, но то май се подразбира. С партньора имаме веднъж опозиция, веднъж съвпад на тия двете. Отделно и Луна с Марс, за останалото няма да споменавам въобще...от първия миг усещането е сякаш те тегли магнит в една посока - ясно коя.  ;D

П.П. И аз да допринеса за малко спам тук.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #623 -: Ноември 17, 2010, 06:56:40 pm »
Имате ли впечатления за Луна на ДЦ. и въобще преминаването й през седми дом?

При мен си работеше много точно-като застана на ДСЦ влязох в сътрудничество,занимавах се с публични дейности,работех с много хора като цяло.Интересното е,че именно на тази Луна се ангажирах най-силно със света,но тогава и тр Сатурн беше на МЦ.

При Луна в 10ти Сатурн беше през 12 и 1ви дом и съответно нито желание,нито каквито и да е публични ангажименти.

Благодаря, Синухе!  :58:

*

nerealna

« Отговор #624 -: Ноември 17, 2010, 07:01:06 pm »
дивна, когато пр. луна ми беше на дсц се запознах с мъжа ми  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #625 -: Ноември 17, 2010, 10:14:55 pm »
А, техниката си зависи и от знака на върха на 8-ми дом - Телецът е тактилен, Скорпионът работи с енергиите, Девата е също техничар (първо, второ, трето) и т.н.

А Близнаци с какво си служат, с езика ли?  ;D Верно, че обичам да говоря...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #626 -: Ноември 17, 2010, 10:36:54 pm »

:rolf: :rolf: и с пръсти сигурно ....:wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #627 -: Ноември 18, 2010, 01:09:30 am »

Много ми стана смешно като се присетих, че аз съм с Водолей. Да те е срам да кажеш. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #628 -: Ноември 18, 2010, 01:10:32 am »
Казвай! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #629 -: Ноември 18, 2010, 01:16:38 am »

Много ми стана смешно като се присетих, че аз съм с Водолей. Да те е срам да кажеш. ;D

Утре сме в Нептун , звънни на СИНУХЕ към обяд , ще го предупредя! Какво да поръчам...с пръсти или без пръсти....
Онзи ден си му звъняла , но дъртия козел бавно го вдига , а и докато го дигнеее...нЕкоя пираниЯ го е отнесла.... ;D ;D :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #630 -: Ноември 18, 2010, 01:19:10 am »

Водолеят управлява прасците и глезените, за друго не се сещам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #631 -: Ноември 18, 2010, 01:42:47 am »

Водолеят управлява прасците и глезените, за друго не се сещам.  ;D

Лили, ами то оттам се започва бе, мила! Ако знаеш за колко работи СЛЕД това се сещаааааам... ;D
Хайдеееее..., отиде темата...Шшшшт, тииииихо....... :-[ ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #632 -: Ноември 18, 2010, 01:46:01 am »
Утре сме в Нептун , звънни на СИНУХЕ към обяд , ще го предупредя! Какво да поръчам...с пръсти или без пръсти....

С пипала...! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #633 -: Ноември 18, 2010, 02:11:06 am »

С пипала...! ;D

:rolf: Мръсница! :rolf:
Колкото повече толкова по-добре :P :P....
Добре! Сега звъня на Динко и Краси :kissd: :wink2:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #634 -: Ноември 28, 2010, 06:01:02 am »
Хайдеее, да видим сега какво ще стане. Прогресивната ми Луница е на 29,22 градуса в Телец. Буквално след дни преминава в Близнаци. Да видим какво ще се получи. Само дано не ме удари съвсем съчмата- нат. Слънце в Близнаци, в съвпад с прогр. Луна в Близнаци. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #635 -: Ноември 28, 2010, 05:16:01 pm »
Хайдеее, да видим сега какво ще стане. Прогресивната ми Луница е на 29,22 градуса в Телец. Буквално след дни преминава в Близнаци. Да видим какво ще се получи. Само дано не ме удари съвсем съчмата- нат. Слънце в Близнаци, в съвпад с прогр. Луна в Близнаци. ;)

Бих казала , че е супер период...Много нови контакти с по-млади хора , пътища...

*

Stella

• 7765
« Отговор #636 -: Декември 16, 2010, 04:01:37 am »
Кой е имал прогресивна Луна в съвпад с Уран и прогресивна Луна в Плутон? Моля, споделете! При мен съвпадът ще се случи в 9-ти дом, но по-скоро ме интересува съвпада с Плутон и Уран, отколкото домовата позиция.

В Зет-а пише, че пр. Луна в съвпад с Уран "много често дава развод". Аз това не съм го проверявала. Предлагам да го изследваме.

А некъв си руснак Криводуб, което в превод значи "крив дъб" написал за пр. Луна в съвпад с Плутон - "болести, ревност, скандали с жени, депресивни състояния", дрън-дрън. Това по-скоро важи за съвпад на Плутон с натална Луна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #637 -: Декември 16, 2010, 04:05:32 am »
 смяна на ценностите и повече пречистващо сълзи - пожелавам да няма прексъване на партньорството:) има ли възможност за бременност в семейството на твои близки? и най- вероятно по - дългосрочно пътуване
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #638 -: Декември 16, 2010, 04:06:08 am »
Кой е имал прогресивна Луна в съвпад с Уран и прогресивна Луна в Плутон? Моля, споделете! При мен съвпадът ще се случи в 9-ти дом, но по-скоро ме интересува съвпада с Плутон и Уран, отколкото домовата позиция.

В Зет-а пише, че пр. Луна в съвпад с Уран "много често дава развод". Аз това не съм го проверявала. Предлагам да го изследваме.

А некъв си руснак Криводуб, което в превод значи "крив дъб" написал за пр. Луна в съвпад с Плутон - "болести, ревност, скандали с жени, депресивни състояния", дрън-дрън. Това по-скоро важи за съвпад на Плутон с натална Луна.

Връщаш ме назад , но ще си спомня и ще ти кажа... :blink: ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #639 -: Декември 16, 2010, 04:12:48 am »
сетих се при мен как е било, но се надявам да не отговаряш на профила- почина дядо ми, болести в семейството, задгранични пътувания ( съвпада с плутон); съвпадът с уран- пак задгранични пътувания, гаджалък, смяна на килограмите доста рязко
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.