Такъв дълъг пост написах относно връзката на Плутон с 11 и прогр.Луна, че наскоро ми мина от там, но нещо нета се свърши и всичко замина.
Сега накратко отново - когато се случи, наистина се яви проблем с жена, но нямаше драма, а да кажем, че ме освободи от присъствието й, от човек, който от време вече е извън приятелския кръг по ред причини, беше неприятно, но пречистващо и съвсем на място.
Иначе ми повлия и другояче - търсене на по-задълбочени възможности за осигуряване на вътрешен комфорт, психологически техники, както и методи за изхвърляне на вредни емоционални модели, започна етап на процес, който върви отдавна, но така да кажем се спусна по-надолу и навътре да отведе Луната /която по натал е в 9 дом, ако има значение/ на места, за чиито смисъл тя само е подозирала, но все е търсила. Извинявам се за изказа, дано става ясно в общи линии какво имам предвид.
А според мен при този съвпад емоциите ще влияят силно и е добре една по-трезва преценка, доколкото може да го позволят останалите фактори, да се спестят "черните" потенциални прояви, но и да речем че е от нормалните вероятности, тъй като на първо време Плутон цели точно да извади на показ грозното и болното, за да ни даде после и възможност да се справим с него.