Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292616 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #760 -: Март 06, 2011, 04:10:43 am »
Марая,благодаря ти!Но как се спира нетърпелив човек като мен? ;D

Айде , айде...,Сатурн се е завъртял веднъж...,все си му взела нещо от уроците....
Знаеш ли , за мен не сатурновия възврат ме направи търпелива , а първата му квадратура след възврата.... :rolleyes:
Не знам защо го споделям...,но сигурно има значение... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #761 -: Март 06, 2011, 05:41:54 am »
Чак търпелива не съм станала ;D,но когато Сатурн беше в Дева и ми опозонира Слънцето преди 1 година ,станах по-отговорна и малко ми "сви перките" :P

Кой , ако не той?!...Кога , ако не е в твърд аспект към светилата? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #762 -: Март 06, 2011, 11:18:15 am »
Някой доброволец няма ли дето да си сложи главата в торбата и да ме светне как точно се прави Лунен годишен хороскоп? Това прогресивната луна ли гледате или как? Или поне някоя книга да си купя, че да не ви досаждам? Или то с една книга няма да стане работата  :-\
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Asol

• 4140
« Отговор #763 -: Март 06, 2011, 04:01:37 pm »
Какъв е тоя хем лунен, хем годишен ?  :thinking:
Про Луна стои 2,5  г. в знак.

« Отговор #764 -: Март 06, 2011, 04:39:27 pm »
Лунен годишен хороскоп?

Няма такъв холоскоп. Има прогресивна луна, дирекционна луна, има лунар, но той е месечен и е на принципа на солара.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #765 -: Март 06, 2011, 05:39:35 pm »
Аз да си кажа - при точен тригон пр. луна У асц тригон уран У 9  заминах в чужбина,тъй като уран е е точно на К5
 очаквах по друго събитие,ама не ;).Изкарах си страхотно в странство,но все още се надявам - тъй като аспекта не е отминал - да има и събитие по 5 дом.
Предстои ми опозиция с нат Марс У11 - ще видим как ще го усетя,а след това тригон сев.възел -за  него пък изобщо не се сещам как до го очаквам - надявам се да развърже нещо :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #766 -: Март 06, 2011, 07:30:15 pm »
Аз да си кажа - при точен тригон пр. луна У асц тригон уран У 9  заминах в чужбина,тъй като уран е е точно на К5
 очаквах по друго събитие,ама не ;).Изкарах си страхотно в странство,но все още се надявам - тъй като аспекта не е отминал - да има и събитие по 5 дом.
Предстои ми опозиция с нат Марс У11 - ще видим как ще го усетя,а след това тригон сев.възел -за  него пък изобщо не се сещам как до го очаквам - надявам се да развърже нещо :blink:

Супер! ;D
В моя натал Уран управлява 3-ти....,а се намира на МЦ.... :-\ :rolleyes:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #767 -: Март 08, 2011, 02:51:18 am »
Лунен годишен хороскоп?
Няма такъв хороскоп. Има прогресивна луна, дирекционна луна, има лунар, но той е месечен и е на принципа на солара.
Благодаря ви за отговорите въпреки, че не са точно такива каквито очаквах  :blink:, но все пак са отговори ... Не знам какъв му е принципа на Солара, но това, което знам е че ... отговаря за цялата година и е годишен, не месечен. Солар се прави, като се види Слънцето през настоящата година, като застане на наталната си позиция в картата, какви аспекти правят останалите планети ... в кои домове ... както и да е, нищо не ми е ясно и нищо незнам ... тва мога да си го сложа в подписа, ама няма  :P :wub:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #768 -: Март 08, 2011, 04:01:18 am »
Не знам какъв му е принципа на Солара, но това, което знам е че ...

Връщане на слънцето в наталните му градуси.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #769 -: Март 08, 2011, 05:14:05 am »
Не знам какъв му е принципа на Солара, но това, което знам е че ...

Връщане на слънцето в наталните му градуси.  :blink:
Да, това ми е ясно - но какво от това ... от там нататък нищо не ми е ясно  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #770 -: Март 21, 2011, 02:36:01 am »
Дотук оставам с впечатление, че при съвпад на прогр. Луна с натална планета усещането е най-интензивно, независимо как и в какво се изразява. В рамките на действието на аспекта като че ли се пренасяш и потапяш в света на планетата, която Луната докосва...

Много точно казано, Лили! Направо потънах в света на подсъзнанието, на суровите емоции и чувства, когато пр. Луна ми аспектира Плутон преди 1-2 седмици (при сходящия аспект). Усещането е за загуба на контрол от съзнанието върху подсъзнанието, издигане на страховете над границата на подсъзнанието, виждаш неща, които си отхвърлял и не си искал да видиш, и то виждаш в черни и мрачни краски, липса на оптимизъм, раздразнение. Много неприятно усещане беше. Усещането е за преобръщане на целия ти свят с хастара навънка, страх пред неизвестността и страх да погледнеш хората в очите...понеже си мислиш, че си прозрачен, че твоите безпокойства не могат да останат скрити, а ти не искаш да товариш другите със собствените си преживявания и неволно се дистанцираш и другите усещат това. В такъв момевти дори не можеш да вербализираш правилно емоциите си. Предпочиташ да оставиш птози период да се изниже,ако може да премине от само себе си. За това усещане обвиних Лилит в началото, защото тя прави възврат в картата ми. Но Лилит ще направи възврат около 15 пъти през тази година и би трябвало да се чувствачм така вески път....Но истината е, че когато премина съвпада на пр. Луна с натален Плутон (на 1 минута разходящ), аз изпитах такъв ДУШЕВЕН ПОКОЙ, такава вътрешна хармония, че това веднага се предаде на хората около мен. Приятелката ми каза, че съм и въздействала много успокояващо и хармонизиращо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #771 -: Март 21, 2011, 02:49:31 am »
Направо потънах в света на подсъзнанието, на суровите емоции и чувства, когато пр. Луна ми аспектира Плутон преди 1-2 седмици (при сходящия аспект). Усещането е за загуба на контрол от съзнанието върху подсъзнанието, издигане на страховете над границата на подсъзнанието, виждаш неща, които си отхвърлял и не си искал да видиш, и то виждаш в черни и мрачни краски, липса на оптимизъм, раздразнение. Много неприятно усещане беше.

Последният аспект на прогресивната Луна с Плутон, който имах, беше квадрат, по време на нейното завръщане в наталния знак. Емоционалният фот не беше особено хармоничен, но имаше доста динамика, не ме оставяше да скучая.
Сега към края на годината - началото на следващата ми предстои съвпад, ще видим какви ще ги бълвам тогава. И без това усещам как примката около врата ми все повече се затяга, нужна е промяна наистина...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #772 -: Март 21, 2011, 02:53:04 am »
Особено когато това е Марс си е страхотно изживяване... ;D

« Отговор #773 -: Март 21, 2011, 03:11:27 am »
Здравейте , момичета  :blink:. Днес цял ден четох, четох....и такава каша си забърках в главата, че сега вече нема оправяне. :( Направих си прогресивна + соларна карта и гледам, че много съвпадения са се събрали. Прогресивна луна ми е в съвпад с нат. Уран. А прогресивен Юпитер е в съвпад с натален и транзитен Юпитер. Дали да взема да пусна едно тото... :rolleyes: ;D?

*

abroad

• 2187
« Отговор #774 -: Март 21, 2011, 03:26:58 am »
Много точно казано, Лили! Направо потънах в света на подсъзнанието, на суровите емоции и чувства, когато пр. Луна ми аспектира Плутон преди 1-2 седмици (при сходящия аспект). Усещането е за загуба на контрол от съзнанието върху подсъзнанието, издигане на страховете над границата на подсъзнанието, виждаш неща, които си отхвърлял и не си искал да видиш, и то виждаш в черни и мрачни краски, липса на оптимизъм, раздразнение. Много неприятно усещане беше. Усещането е за преобръщане на целия ти свят с хастара навънка, страх пред неизвестността и страх да погледнеш хората в очите...понеже си мислиш, че си прозрачен, че твоите безпокойства не могат да останат скрити, а ти не искаш да товариш другите със собствените си преживявания и неволно се дистанцираш и другите усещат това.

съвпадът на пр. Луна с нат. Плутон (паралелен със Сади Сати периода) беше най-тежкият "момент" през последните 7 години..

* съвпадът на пр. Луна с нат. Нептун наскоро отшумял (извън вътрешното розово усещане) се прояви в напразни илюзии, лъжа, измама, опит за използване :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #775 -: Март 22, 2011, 12:47:58 am »
януари имах съвпад на прогресивна луна с натално слънце в 8-ми дом риби.

общо взето добре се чувствах, събития нямаше, но пък на мен ми беше придошло едно такова самочувствие, абсолютно нетипично за мен, чувствах се най-готината мацка на света :P още имам остатъци от това :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #776 -: Март 22, 2011, 05:11:32 am »
януари имах съвпад на прогресивна луна с натално слънце в 8-ми дом риби.

общо взето добре се чувствах, събития нямаше, но пък на мен ми беше придошло едно такова самочувствие, абсолютно нетипично за мен, чувствах се най-готината мацка на света :P още имам остатъци от това :-[

Номера е да не са *остатъци*..., а да остане...Все пак е прогресия.... ;D :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #777 -: Май 25, 2011, 09:33:28 pm »
Какво можете да споделите за съвпад на пр. Луна с нат. Лилитка ?
Предстои ми такъв това лята и се чудя....
Събитието е в 4 дом  :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #778 -: Май 25, 2011, 10:06:23 pm »
Какво можете да споделите за съвпад на пр. Луна с нат. Лилитка ?
Предстои ми такъв това лята и се чудя....
Събитието е в 4 дом  :o
Ще си разказваме взаимно Елфидке :blink:
И на мен ми предстои същото ;D Само,че цялата тази красота ще бъде в знака скорпион :o :-X :lol:
Първо, около 20 юли прогресивната луна влиза в скорпион,а на 15 септември е съвпада с лилит :-\ 4 дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #779 -: Май 25, 2011, 10:12:40 pm »
Ми много хубаво  ;D
Ти как си ?  Как върви живота ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!