За протокола да отбележа събитията, които се развиват в моя живот и които свързвам със съвпада на моята Про Луна с Нат Слънце и Уран.
В една седмица две събития, с отстояние 2-3 дни - баща ми получи инсулт, а аз няколко дни по-късно се озовах в една канавка с колата ми. Инсулта на баща ми го квалифицират като лек, а и от моя богат обит със сърдечно-съдовите и мозъчни заболявания си мисля, че вероятно е такъв. А колата ми, е напълно функционална, като ще трябва само да сменя ....ох не знам как се казва това, но се крепи отпред на едни пластмасови щипки, които са счупени, май.
В хороскопа на баща ми - има опозиция на транзитен Юпитер срещу натален Плутон /управител на 6-ти дом/ и прогресивна Луна съвпад на натална Луна и натален Нептун/.
Знам, че в книгите обикновено се посочват съвпади до 1-2 градуса, но от години наблюдавам по-широки орбиси. Вероятно събитията се отключват от транзити на личните планети. В моя случай това вероятно е Марс, защото и аз и баща ми имаме Марс в Телец, а сега арс се намира в Лъв и прави квадрат.
Някой трябва да забрани със закон да се пишат ласкави неща за Юпитер, честно!