Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291478 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1080 -: Март 26, 2012, 09:00:45 pm »
Аз не виждам нищо драматично в това новолуние. То е в Риби и има аспекти с двамата управители на знака. Е, да, не са тригони или секстили (но и те невинаги са положителни като резултат), но пък могат да дадат воля и хъс за успех. 6ти и 3ти за мен са командировки, договори, такива неща. Не е задължително да е свързано със здравето. Може роднини да се раздвижат, да започнеш да пишеш по работа... Много неща може.  Освен това пр новолуние задава тон за много години напред, има много време да се развие...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1081 -: Март 26, 2012, 09:06:04 pm »
Марайка...мерси...изследвай ги още тия луни...кажи, че само прогресия не предсказва ...  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1082 -: Март 26, 2012, 09:07:37 pm »
Роня-вярно е, че е действие, ама квадрата е принудително действие...това му е драматичното

*

Divna

• 2478
« Отговор #1083 -: Март 26, 2012, 09:12:39 pm »
Някой да сподели как е минало прогресивното му пълнолуние? :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1084 -: Март 26, 2012, 09:14:50 pm »
Марайка...мерси...изследвай ги още тия луни...кажи, че само прогресия не предсказва ...  :blink:

Да ти кажа...,ако трябва да бъда честна... :rolleyes: ,много предсказва...Дирекциите никога не могат да бъдат активни постоянно...
Аз имам моя система,която работи безотказно! Много са важни и конверсните прогресии...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1085 -: Март 26, 2012, 09:16:29 pm »
Роня-вярно е, че е действие, ама квадрата е принудително действие...това му е драматичното

Аз пък си мисля, че ти ще си намериш една нова кариера...по 3-ти / 9-ти...,ако използваш Нептун.Ето ти билки! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #1086 -: Март 26, 2012, 09:27:27 pm »

Аз пък си мисля, че ти ще си намериш една нова кариера...по 3-ти / 9-ти...,ако използваш Нептун.Ето ти билки! :wub:

Щото си сладка  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1087 -: Март 26, 2012, 09:29:21 pm »

Защо мислиш така? На мен не са ми се развивали точно така квадратите. Зависи и с коя планета, разбира се. Принудителни на мен са ми Сатурн и Плутон, но Нептун и Юпитер...  :P И без тях (квадратите) нещата щяха да са трагични, нямаше да съм взела никакви решения, които ми се виждаха трудни. Гледай по-позитивно... :) И при положение, че Юпитер е в 7ми, може просто да влезеш в период, в който близките ти (3ти) контакти и взаимоотношения ще разширят обхвата (Юпитер). А може покрай пътуванията да завържеш контакти с хора, които са от различна среда/култура/националност. Има много опции, но точно тези двамата не ги виждам да те принуждават за нещо.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1088 -: Март 26, 2012, 09:42:38 pm »

Защо мислиш така? На мен не са ми се развивали точно така квадратите. Зависи и с коя планета, разбира се. Принудителни на мен са ми Сатурн и Плутон, но Нептун и Юпитер...  :P

Дано да си права-аз съм си разсеяна и каквото е зад гърба ми, втори път не го поглеждам, затова и само тежките (не че нептун е лек, ама..)  ги знам кога са ме префасонирали :)
Даже не съм много сигурна кога се разведох-само годината помня, а беше сравнително скоро :) добре че има документи :)

« Отговор #1089 -: Март 26, 2012, 09:47:01 pm »
Един въпрос:
прогр, луна я гледаме по прогрес. дом ли или в наталния?
пример: прогр. луна в 8 дом а се пада в 9 натален (когато са двете карти - natal and progressed)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1090 -: Март 26, 2012, 09:48:36 pm »
Един въпрос:
пример: прогр. луна в 8 дом а се пада в 9 натален (когато са двете карти - natal and progressed)

Гледат се и двете карти...И натална/от нея започва всичко/...и прогресивна/картата на развитието/.

« Отговор #1091 -: Март 26, 2012, 09:51:07 pm »
Един въпрос:

Гледат се и двете карти...И натална/от нея започва всичко/...и прогресивна/картата на развитието/.

Не го написах правилно - в кой дом тогава казваме че е - 8 прогресивен или 9 прогресивен?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1092 -: Март 26, 2012, 09:52:47 pm »
Един въпрос:

Не го написах правилно - в кой дом тогава казваме че е - 8 прогресивен или 9 прогресивен?

Казваме, че е в 9-ти натален и 8-ми прогресивен.

« Отговор #1093 -: Март 26, 2012, 09:53:55 pm »
Един въпрос:

Благодаря  :blink:

« Отговор #1094 -: Март 26, 2012, 09:57:11 pm »
Един въпрос:

Последно да не стане грешка  :rolleyes: - в натал луната е в 5 дом, в прогресивна карта - в 8 дом, а когато са наложени заедно натална и прогресивна - в 9 дом

Това означава прогресивна луна в 8 дом - нали така?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1095 -: Март 26, 2012, 09:58:49 pm »
Един въпрос:

Последно да не стане грешка  :rolleyes: - в натал луната е в 5 дом, в прогресивна карта - в 8 дом, а когато са наложени заедно натална и прогресивна - в 9 дом

Това означава прогресивна луна в 8 дом - нали така?

Последно... ;D..качи си картата... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1096 -: Март 26, 2012, 10:04:18 pm »
Пр.Луна в 9-ти натален.

« Отговор #1097 -: Март 26, 2012, 10:05:33 pm »
Пр.Луна в 9-ти натален.

А така , че много омешано  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1098 -: Март 26, 2012, 10:36:34 pm »

Дано да си права-аз съм си разсеяна и каквото е зад гърба ми, втори път не го поглеждам, затова и само тежките (не че нептун е лек, ама..)  ги знам кога са ме префасонирали :)
Даже не съм много сигурна кога се разведох-само годината помня, а беше сравнително скоро :) добре че има документи :)

А, това с развода мога да го разбера.  ;D Аз защото трябваше да почакам години за документалното оформяне, накрая забравих кога де факто съм се развела.  ;D Наскоро си го припомних с едни карти тук, чак се учудих колко отдавна изглежда да е било.  :mellow:

« Отговор #1099 -: Март 26, 2012, 11:01:40 pm »
При мен прогресивната Луна е във 2 дом в последните градуси на Водолей. Още 2 градуса й остават, за да влезе в Риби и 3 градуса, за да ми се натресе върху Слънцето. Трябва да има събития и то положителни, но очаквам по-важните, когато влезе в 3 дом и направи съвпад със СЛВ през септември 2013 г.
Нямам особени наблюдения върху преминаването й през 2 дом. Вярно че се фокусирам върху материалните ресурси, но и в наталната ми карта се вижда, че обичам комфорта и вероятно винаги ще се стремя към добър стандарт на живот.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.