Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292383 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1340 -: Август 09, 2013, 02:13:47 pm »
Ох, много чувствителна тема и за мен.  :-[ Независимо къде ми е прогресивната Луна, у нас е все бутик. Но много бързо ми омръзват новите придобивки, тръпката е в купуването - в това отношение съм типичен Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1341 -: Август 09, 2013, 02:19:03 pm »
Тъкмо се чудех какво ли ще ми донесе Луната в Лъв,която до една година ще влезе там и това,което написахте ми харесва  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1342 -: Август 09, 2013, 02:19:48 pm »
И моята си е в Овен. В Лъв прогресивната влиза и в 10 дом, чакам я с нетърпение, че тази Рачешката нещо не ми допада, усещам се като romantic doll, косата си пуснах по-дълга, все в рокли се вкарвам, а до скоро нямах и една.... Пък и се чувствам окръглена и дори Сатурнът в 1ви не ми помага. Та, да влиза прогресивната в Лъв преди Сатурнът да е излязъл от 1ви, чеееееее   :angry: :angry: :angry: :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #1343 -: Август 09, 2013, 03:28:58 pm »
Моята е сега в лъв и в първи дом. Повече желание за показност, повече грижа за външиния вид.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1344 -: Август 12, 2013, 09:05:58 pm »

На мен сега в 9ти ми донесе повече четене на книги. Като бесен трън ги захващам  ;) и веднъж пътувах. Може догодина да завърша цикъла на 9 дом с още едно пътуване. Ей така, за протокола само  :rolleyes:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1345 -: Август 12, 2013, 09:11:49 pm »
а прогресивна луна в картата на мъж в съвпад с МЦ и едновременно сменя и знака - влиза в козирог?
за работата не знам дали би се отнасяло, по-скоро не като че ли  :rolleyes:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1346 -: Август 13, 2013, 05:51:08 am »
Прогресивна Луна сменя знака и влиза в Близнаци в 10 дом. Може ли да се очаква освен увеличаване на комуникациите и промяна в статута в работата?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1347 -: Август 13, 2013, 06:10:34 am »

Ами да, точно това се очаква. Но може и да е не в работата, а статута като цяло. 10 дом ги дават връх за пр Луна, най-силна позиция.

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1348 -: Август 13, 2013, 06:35:38 am »
А кажете,прогр луна на 29 гр в скорпион тежко ли е? Януари ще е там..

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1349 -: Август 13, 2013, 06:43:05 am »

Ами да, точно това се очаква. Но може и да е не в работата, а статута като цяло. 10 дом ги дават връх за пр Луна, най-силна позиция.

Дори и семейният?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1350 -: Август 13, 2013, 05:35:18 pm »
А развод?
То раждането не ли по-скоро за женска карта?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1351 -: Август 13, 2013, 06:17:23 pm »

За мен и развода е тук, и смяната на жилището - дали ще се изнесе или ще си купи ново със съпругата - 4 от 7. Може и партньорът да има промени в дома и това да рефлектира върху натива.
Пр Луна показва на вътрешно ниво какво усещаме, от каква промяна имаме нужда, как я приемаме. В 10 дом тази промяна е видима и за останалите - социума, защото засяга общественото положение като цяло.
10 е и 5 от 6 - може да пее и да работи.
Всичко зависи от картата и останалите аспекти, които правят дирекционни, рожденни планети....
Ако при мен засегне работата, при теб може да засегне дома с партньора, да си купите жилище.... нужни са и други аспекти.

Например (малко вероятно), моят У7 е в 10, а Слънцето ми е в 5ти - дома на диспозитора на 10 - може да забременнея и да изляза в майчинство и 1. ще имам промяна във статута, 2. ще имам промяна в работата/ще работя майчинство и 3. ще са засегнати 5, 7 и 10. Но твма е хипотетично.

А Шопенхауер

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1352 -: Август 13, 2013, 07:07:22 pm »
какъв орбис отпускате, за да стане налице събитието? за картата, за която споменах се наблюдават някакви индикации по тази тема, но само индикации за сега. луната е на 3,3град от МЦ.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1353 -: Август 13, 2013, 07:19:38 pm »

Аз смятам, че е достатъчно 2гр, заради принципа градус-година. Но това е светило, та възможно е и на 3гр орбис да се усети. Ето, като пробваш, ще кажеш кога е събитието  :P

А Шопенхауер

« Отговор #1354 -: Август 13, 2013, 09:21:59 pm »
Пр.Луна в нат.12-ти е в сходящ тригон с нат.Марс У10 в 8-ми.Някакви идеи за проявления? :unsure:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1355 -: Август 13, 2013, 09:48:44 pm »
Никакви така на парче  ;D
Иначе, прогресивната Луна е по-значима в домовото си разположение. По тези аспекти е възможно да се проявят проблеми с данъчните или доходи от не много явна и законна дейност. Тригонът показва, че лесно ще се усвои аспекта  :P

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1356 -: Август 14, 2013, 07:47:58 am »
Прогресивната луна се движи бързо, тя взима 30* за 2,5 години средно, та 3* са си някакви месеци.
Друг е въпросът с какъв орбис ще се случи събитието, но трябва да има такова.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1357 -: Август 14, 2013, 07:52:28 am »
благодаря, ще пиша като му дойде времето  ;D а картата не е моя, аз съм само наблюдател. но като гледам как се развиват нещата, очаквам до макс година, година и нещо да има събитие.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1358 -: Август 14, 2013, 08:04:52 am »
благодаря, ще пиша като му дойде времето  ;D а картата не е моя, аз съм само наблюдател. но като гледам как се развиват нещата, очаквам до макс година, година и нещо да има събитие.

До макс година ще има събитие.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1359 -: Август 14, 2013, 07:10:25 pm »

Дори и семейният?
Да, при мен е било запознанство със сегашния ми мъж. Но съм наблюдавала и раждане да има.

При мен прогресивната Луна в 10 дом ми "поднесе" един брак(макар и не сполучлив) и раждането на детето ми. И мога да споделя, че точно когато Луната е била на МЦ-то ми изведнъж като "ударена с мокър парцал" ми се прииска да имам дете и да променя нещо в начина си на живот.