Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291712 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1360 -: Август 14, 2013, 09:31:08 pm »
Някой преживявал ли е прогресивно пълнолуние в 1 дом,предстои ми след 2-3 месеца .Прогресивното Слънцето е в 7 ,след около 2-3 месеца предстои и ингрес на Слънцето във Везни и съвпад на пр.Слънце с натален Плутон.Слънцето е упр.на 6 дом ,Луната на 5 дом , а Плутон на 9 дом

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1361 -: Август 14, 2013, 09:35:10 pm »
споделете впечатления от съвпада на прогресивна луна със нептун

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1362 -: Август 14, 2013, 09:35:59 pm »
Значи при теб ще е прогресивно пълнолуние в опозиция с натален плутон, аз съм преживяла прогресивн пълнолуние в съвпад с натален плутон. От тогава ми започна един тежък период, но имаше и тежки транзити на плутон към слънцето и луната ми, затова не мога да кажа че е само от едното или другото.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1363 -: Август 14, 2013, 09:45:21 pm »
Значи при теб ще е прогресивно пълнолуние в опозиция с натален плутон, аз съм преживяла прогресивн пълнолуние в съвпад с натален плутон. От тогава ми започна един тежък период, но имаше и тежки транзити на плутон към слънцето и луната ми, затова не мога да кажа че е само от едното или другото.
Тежките транзити на Плутон минаха преди доста време и мен ме притеснява плутон,Плутон ми е в съпад с Луната,така че 2 гр.след съвпада на прогресивно Слъце с Плутон предстои и съпад на прогресивно Слънце с натална Луна

« Отговор #1364 -: Август 16, 2013, 06:33:55 am »
Мнения за пр.Луна тригон ДЦ?(предстои ми преди опозицията с Венера)

« Отговор #1365 -: Август 16, 2013, 06:56:16 am »
Ще започнеш да мислиш за по-сериозно обвързване  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1366 -: Август 16, 2013, 11:21:18 am »
Ще започнеш да мислиш за по-сериозно обвързване  :blink:
А как ще се прояви прогресивна луна тригон АС и секстил ДС?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1367 -: Август 16, 2013, 05:09:23 pm »
А каре оста АСЦ/ДСЦ?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1368 -: Август 17, 2013, 05:43:07 am »
Възможно ли е прогресивна луна в стрелец в мъжка карта да не се усеща, ама грам не се усеща. А е там много дълго време. Но по транзит има сатурн съвпад натална луна, дали е възможно заради това да не се усеща? :-\

Не съм много сигурна, че пр. Луна в Стрелец може да пребори Луната в Скорпион, още повече в съвпад със тр. Сатурн. Освен това при тази нат. Луна, според мен, има усещане, но то е дълбоко в самият индивид, няма външна изява. Отделно, че пр. Луна е аспектирана от тр. Плутон. Промените и усещанията са на дълбоко психологическо ниво.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1369 -: Август 17, 2013, 01:48:22 pm »
Възможно ли е прогресивна луна в стрелец в мъжка карта да не се усеща, ама грам не се усеща. А е там много дълго време. Но по транзит има сатурн съвпад натална луна, дали е възможно заради това да не се усеща? :-\

Какво разбираме под "усещане в стрелец"? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1370 -: Август 17, 2013, 05:15:20 pm »
А случайно да има стремеж към повече свобода, независимост?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1371 -: Август 17, 2013, 07:16:21 pm »

При мен се е случил някъде края на 1999 год или съм била на 17 и определено го отчитам като мъртъв, линеещ период, точка нула. Нищо от нищо.

Сегашната ми е в опозиция на нептун и не че нещо жизнеутвърждаващо се случва... Явно не е моята прогресия.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1372 -: Август 17, 2013, 07:20:01 pm »
а мойта и предстои ама и аз нещо го усещам такова едно никакво ако би трябвало от сега да го усещам де

*

Нова

• 3491
« Отговор #1373 -: Август 17, 2013, 09:51:57 pm »
Видяхме го в солара. Щях да питам как му се отразява.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1374 -: Август 17, 2013, 09:56:13 pm »

Какво разбираме под "усещане в стрелец"? :rolleyes:
Ами какво - оптимизъм, пътувания, забавления, при това беше в 3 дом и нищо, никакъв резултат! Сега е в 4 и като влезе в козирог може би ще се усети.

Интерес към илософия..,такава нагласа...,към духовност има ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #1375 -: Август 17, 2013, 10:01:49 pm »
Видяхме го в солара. Щях да питам как му се отразява.
Много зле, но и това ще мине, нали моята луна влезе в телец и съм абсолютен непукист ;D
И трите пъти усети сатурн съвпад плутон и сатурн съвпад луна, а другите транзити не ги усеща и трите. С пари е свързано, нерви. Майка му също го усеща.

Да, наборът е малко по-млад, сигурно и той като мен не усеща юпитер-сатурн, пък може и това допълнително да дава заглушаване на чудния му съвпад с луната там. Сатурн-луна е кофти транзитен съвпад, съгласна съм и аз. Поне следващият му ще е чааааккк...

« Отговор #1376 -: Август 17, 2013, 10:08:40 pm »

юни 2010г.  :blink:
Активно четох форума. Творчеството яко ме владееше. Участвах в различни благотворителни кампании. Купих доста книги. Готвих се и за кандидат-студентски изпити в МУ. Сънувах много. Бях увлечена от един човек - Слънце в риби, Венера във водолей, Марс и Луна в близнаци. Дизайнер по професия, духовен човек. Най-много ме впечатли с това, че беше минал през всички религии и беше изчел трудовете на Айнщайн. А, да и нямаше лична карта :lol: Та дори и да ме е лъгал ми харесваше ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1377 -: Август 17, 2013, 10:12:41 pm »

Активно четох форума.

:08: :rolf: :haha: :yahoo:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1378 -: Август 18, 2013, 12:19:45 am »
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=tXfQxidhVEg[/youtube]

Нептун... :P
За всички!
Защото любовта по Нептун е божествена.... :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1379 -: Август 18, 2013, 06:48:18 am »

Активно четох форума. Творчеството яко ме владееше. Участвах в различни благотворителни кампании. Купих доста книги. Готвих се и за кандидат-студентски изпити в МУ. Сънувах много. Бях увлечена от един човек - Слънце в риби, Венера във водолей, Марс и Луна в близнаци. Дизайнер по професия, духовен човек. Най-много ме впечатли с това, че беше минал през всички религии и беше изчел трудовете на Айнщайн. А, да и нямаше лична карта :lol: Та дори и да ме е лъгал ми харесваше ;D
Кой знае мен какво ще ме тресе ;D След няколко месеца+това, че съвпадът ще е в 5ти дом :lol: