Yaya, какво против имаш прогресивната Луна в Рак? :rolleyes: Все пак си е в тронова позиция. Аз пък разчитам на нея за забременяване и не бързам да минат тези 5 месеца. 
Ловче, няма лошо, след Близнашката луна в 8 дом ми идва много добре дори! При мен е в 9 дом - на входа и изхода се прояви като пътувания в чужбина, по средата - четене на книги. В огромни количества. Не съм се обучавала, не съм учила език извънредно. Може би промених философията си и се обогатих по много нови и доскоро непознати за мен теми.
Надявах се на много по-спокойно битие обаче, което не се случи. Смених дом, което не е добре... Все пак Рак е кардинален знак. Луна в Рак е на трон, но това не означава винаги всичко да е ок и да е добре дошло :blink: Просто емоциите се изразяват по-явно и ярко, отколкото в Козирог, който е срещуположен знак. Може би защото при мен двата знака са заключени в домовете и са оцветени от други управители... не знам :blink:
А Луната в Лъв я очаквам бляскава, щедра, над дребнотемието, изпъкваща, егоистична. Имам нужда да съм повече егоист

А и в 10 дом, все пак! Нали Луната действа първо по дом, надявам се на разтеж.