Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291671 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1500 -: Януари 28, 2014, 12:55:38 pm »
Да, колелото се върти... Очаквам и моята най-сетне да излезе от 12 дом, остават 4-5 градуса но Асцендента. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1501 -: Януари 28, 2014, 01:34:18 pm »
на мен 4 градуса до Лъва  ;D Кажи ги 5 месеца очакване
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #1502 -: Януари 28, 2014, 01:51:34 pm »
Yaya, какво против имаш прогресивната Луна в Рак?  :rolleyes: Все пак си е в тронова позиция. Аз пък разчитам на нея за забременяване и не бързам да минат тези 5 месеца.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1503 -: Януари 28, 2014, 01:56:21 pm »
Прогресивна Луна в Рак не винаги носи спокойствие, зависи къде минава и как е аспектирана в картата.

Ако трябва да сравнявам прогресивна Луна във Везни и в Скорипон, откъм чувства и емоции почти не усещам разлика, по еднакъв начин ги изживявам и през двата периода. Но откакто е Скорпион, склонността ми към компромиси доста е намаляла. Определено изгражда жестокост, но зависи от средата и обстоятелствата. Сега опознавам една своя страна, която е спяла дълбоко и рядко се е случвало да я докосна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1504 -: Януари 28, 2014, 02:06:42 pm »
Някой ще сподели ли как е било когато е била в Козирог .

« Отговор #1505 -: Януари 28, 2014, 02:28:16 pm »
В момента ми е в Козирог в 12-ти дом. Сериозна, самовглъбена - това бих казала с две думи за комбинацията. Към момента е в квадрат с Плутон в 8-ми. Имам добра интуиция, но лесно се дразня от непоискани съвети и опити за ограничаване.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1506 -: Януари 28, 2014, 02:30:42 pm »
С две думи ми предсти да стана още по- самовглъбена от колкото съм си по принцип.Надявам се на мен да не ми се отрази точно така.

« Отговор #1507 -: Януари 28, 2014, 02:33:59 pm »
При всеки е различно. Комбинацията от знак и дом дава някакви насоки, но това не е всичко. Зависи и от цялата картина - на какъв фон от транзити, дирекции и други прогресии се случва. А и разбира се от това какъв е характерът на човека.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1508 -: Януари 28, 2014, 02:38:19 pm »
Благодаря за отговора.Ще почакаме и ще видим какво ще стане сега е в последните градуси на стрелец.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1509 -: Януари 28, 2014, 04:10:01 pm »
От днес 2 годишният ми ад свършва ;D ;D ;D
Т.е прогресивната ми луна е но 0.0 гр в стрелец ;D Хей живот ,здравей ;D

Да ми е честита,новата прогресивна луна в стрелец,при това в 5ти дом ;D
На хайрлия да е :rolleyes:

Благодаря на всички ,които се радват с мен!!!  :P

Ох, хайде, край вече драми ))) Слава Богу животът е колело и вече ще се завърти към хубавите дни. Честита Нова прогресивна луна.
Благодаря ти! :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1510 -: Януари 28, 2014, 04:12:19 pm »
Честито дано само да не като моята която сега излиза от стрелец. :blink: :blink: :blink:

« Отговор #1511 -: Януари 28, 2014, 05:41:52 pm »
Някой ще сподели ли как е било когато е била в Козирог .

Ами моята от края на юни е в козирог 3 дом-ами засега трудности и ограничения ми носи,но пък и много пътувания.Определено,когато беше в стрелец ми беше къде,къде по-широко на душата,даже тогава се скъсах да ходя по екскурзии.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1512 -: Януари 28, 2014, 05:46:55 pm »
E мойта от както е в стрелец аз само се карам и се разправям с хората около мен , станала съм супер избухлива.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1513 -: Януари 28, 2014, 07:44:42 pm »
Честито дано само да не като моята която сега излиза от стрелец. :blink: :blink: :blink:
Що??? :o
Какво е станало? :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1514 -: Януари 29, 2014, 09:24:54 am »
Що??? :o
Какво е станало? :blink:
Ами нали ти писах по горе,  няма човек с който да не съм влезнала в някакъв сериозен конфликт от както е в стрелец , за най-малкото нещо избухвам,заяждам се,подозрителна съм до ента степен,абе с две думи само дето не съм набила някой още малко. :blink: :blink:.Дано като влезе в Козирог поуспокоя малко топката. :blink: :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1515 -: Януари 29, 2014, 10:47:00 am »
Yaya, какво против имаш прогресивната Луна в Рак?  :rolleyes: Все пак си е в тронова позиция. Аз пък разчитам на нея за забременяване и не бързам да минат тези 5 месеца.  :P

Ловче, няма лошо, след Близнашката луна в 8 дом ми идва много добре дори! При мен е в 9 дом - на входа и изхода се прояви като пътувания в чужбина, по средата - четене на книги. В огромни количества. Не съм се обучавала, не съм учила език извънредно. Може би промених философията си и се обогатих по много нови и доскоро непознати за мен теми.
Надявах се на много по-спокойно битие обаче, което не се случи. Смених дом, което не е добре... Все пак Рак е кардинален знак. Луна в Рак е на трон, но това не означава винаги всичко да е ок и да е добре дошло  :blink: Просто емоциите се изразяват по-явно и ярко, отколкото в Козирог, който е срещуположен знак. Може би защото при мен двата знака са заключени в домовете и са оцветени от други управители... не знам   :blink:

А Луната в Лъв я очаквам бляскава, щедра, над дребнотемието, изпъкваща, егоистична. Имам нужда да съм повече егоист  ;D А и в 10 дом, все пак! Нали Луната действа първо по дом, надявам се на разтеж.
« Последна редакция: Януари 29, 2014, 10:54:31 am от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #1516 -: Януари 29, 2014, 11:12:24 am »
А Луната в Лъв я очаквам бляскава, щедра, над дребнотемието, изпъкваща, егоистична. Имам нужда да съм повече егоист  ;D А и в 10 дом, все пак! Нали Луната действа първо по дом, надявам се на разтеж.

Добре си си ти  ;) Прогресивна Луна в Лъв в 10-ти дом. Как да не я очакваш с нетърпение. Очаква те светло професионално бъдеще  :blink:
На мен ще ми е в 4 дом. Ще се занимавам с домашни дела. Но преди това ще премине през 3 дом и мисля да се напътувам като за последно  :mellow:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1517 -: Януари 29, 2014, 11:55:12 am »
Пътуване на близки разстояния.... Може да пътуваш, че е по-добре, отколкото да го удариш на обяснения и приказки  ;D или да се занимаваш с брат ти. Имаше брат, нали?

А Шопенхауер

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #1518 -: Януари 29, 2014, 12:53:54 pm »
Да ти кажа, най-обичам да си пътувам до "близките" Гърция и Италия  :blink
Не ми се вярва да го ударя на приказки, това не ми е силна страна. А с брат ми какво да се занимавам - голям мъж е, справя се сам.  ;D
Забелязала съм, че невинаги усещам проявленията на прогресивната Луна по дом. Като беше в първи дом например започнах да се занимавам доста с духовни неща и с личното си израстване. Но преминаването й през втори дом като че ли не го усетих. Не съм видяла някакво повишение на приходите. Но също така не съм усетила и липсата им. Някак сякаш парите са на заден фон. А прогресивният Асц. и той ми е във втори дом :-\

*

astro

• 475
« Отговор #1519 -: Януари 29, 2014, 02:36:03 pm »
Прогресивна Луна в Рак не винаги носи спокойствие, зависи къде минава и как е аспектирана в картата.

Ако трябва да сравнявам прогресивна Луна във Везни и в Скорипон, откъм чувства и емоции почти не усещам разлика, по еднакъв начин ги изживявам и през двата периода. Но откакто е Скорпион, склонността ми към компромиси доста е намаляла. Определено изгражда жестокост, но зависи от средата и обстоятелствата. Сега опознавам една своя страна, която е спяла дълбоко и рядко се е случвало да я докосна.

Забелязала съм..,че е от огромно значение не само смяната на знак и дом и ,че не е гаранция това,че преминава в 5-ти или в 1-ви  и 10-ти..,че знака е стрелец или е лъв..,а огромно подчертавам огромно значение има как е поставена в натала или дали знака и дома имат хармонична аспектация с прогресията..Какво управлява луната...,кой е диспозитор ,той каква прогресия има...