Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292433 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #60 -: Ноември 08, 2009, 11:04:01 pm »
Жътва казваш...
Каквито са семената, такива са и плодовете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Ноември 08, 2009, 11:05:49 pm »
В тазгодишния солар имам соларно новолуние... Туй според вас какво ще е? Домовете са пети натален и осми соларен.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Ноември 08, 2009, 11:12:04 pm »
И аз имам соларно новолуние, Lillie  :)

Ето, ти предприе самостоятелност в служебните си ангажименти респ. заплащането и това е риск един вид авантюра...по 5-ти  ::) И това е нещо непознато, ново за теб.  :)

passaporte, не съм срещала май подобен солар, за дам пример, а и нещо не мога да го свържа с конкретна интерпретация  :-[ ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Ноември 08, 2009, 11:14:55 pm »
Навъдиха ми се и много животинки покрай соларното новолуние в 5ти/8ми дом.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Ноември 08, 2009, 11:17:26 pm »
Знам какво е пълнолуние  ;D, но не мога да измисля като как ти действа  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Ноември 09, 2009, 12:45:46 am »
Марая, ами ако соларното респ. наталното слънце прави опозиция на соларна луна? това хубаво ли е?

не говори за отлични взаимоотношения със домашните любимци ;D. лоши отношения с майката ,съпругата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Ноември 09, 2009, 12:51:22 am »

[/quote]
Хващате МС-то на солара и го въртите обратно на часовниковата стрелка. Всеки 4 градуса са 1 ден в соларната година. И така до 90 градуса. Отбелязвате всички съвпади на МС-то към соларните!!!!! планети.  :) Събитията са от естеството на планетие, а не на дома, знаки или каквото и да е там друго.
[/quote]

сега се зачетох и видях подробностите около поста ,та реших да ти кажа ,че аз също използвам този метод ,но не е ли обратното 1градус - 4 дни  ???. поне аз така съм го учила ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #67 -: Ноември 09, 2009, 01:28:36 am »
Когато прогресивната ми луна навлезе в дева се запознах с човек със слънце в дева, който изигра важна роля в живота ми. В трети дом и пак в дева се записах да уча магистратура. мн писане имаше, изпити .. В трети върху плутон се раздлих с няколко близки приятели по различни причини. Сега ми е във везНи и мога да го определя като период в който си прекарвам добре времето с мн общуване, нови приятели...

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 09, 2009, 01:32:06 am »
Когато прогресивната ми луна навлезе в дева се запознах с човек със слънце в дева, който изигра важна роля в живота ми. В трети дом и пак в дева се записах да уча магистратура. мн писане имаше, изпити .. В трети върху плутон се раздлих с няколко близки приятели по различни причини. Сега ми е във везНи и мога да го определя като период в който си прекарвам добре времето с мн общуване, нови приятели...

а ти в натала имаш ли нещо в дева? има ли аспекти от дева към други констелаций в карнана ти?

*

nerealna

« Отговор #69 -: Ноември 09, 2009, 01:36:38 am »
дева ми е на куспида на 3ти дом и вътре имам само парс фортуна
като фортуна ми е в тригон със слънцето, квадрат с луна оп. с юпитер и кв с нептун :)
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 01:41:06 am от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 09, 2009, 01:41:11 am »
дева ми е на куспида на 3ти дом и вътре имам само парс фортуна

веоятно при съвпада на прогресивната луна с колелото на съдбата е отключена и срещата с мъжа-дева.... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Ноември 09, 2009, 01:43:29 am »
На мен прогр. Луна като ми минаваше през колелото, никой не срещнах...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #72 -: Ноември 09, 2009, 01:45:33 am »
да, марая  точно тогава е било при съвпада :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Ноември 09, 2009, 01:46:36 am »
На мен прогр. Луна като ми минаваше през колелото, никой не срещнах...  :-\

;D ;D ;D , вероятно балканчето ти не е в 3-ти ;D ;D ;D , а някъде другаде... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Ноември 09, 2009, 01:53:55 am »
Ако имаш предвид Локус Фортуна, в 9ти дом ми е, в Лъв.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Ноември 09, 2009, 02:05:44 am »
Ако имаш предвид Локус Фортуна, в 9ти дом ми е, в Лъв.  :)

локус , парс ,колело все едно и също е! :P в девети -нещо отдалече ,ще да е....

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Ноември 09, 2009, 02:41:24 am »
прогресивната луна е като сатурн , не случайно пр.луна изминава зодиака за около 27 ,5 год.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #77 -: Ноември 09, 2009, 11:00:18 am »
Да питам и аз. Кво прави прогресивна Луна в Риби? Наталната ми е водна, та не смятам, много да ме изненада, ама все пак?!

Освен това всеки момент ще ми мине върху МС. Предния път е било бая отдавна, най-много да съм пяла примерно в хора тогава или да съм завършила някоя образователна степен. Сега ще се уволняваме ли или кво?

И още един въпрос, разглеждате ли прогресивната карта отделно, с аспектите и домификацията в нея, или проследявате основно прогресивна върху натална?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #78 -: Ноември 09, 2009, 11:08:49 am »
аз лично и двете ги разглеждам, но давам превес на  насложените:)
твоята работа в сферата на здравеопазването, соц. грици, НПО ли е? защото  ще бъдеш обществено ангажирана тази година ( има вероятност, ако не работиш в д-ржавно подобно стиркути да ти се наложи да участваш) също така смятам ,че е подходящ момент за участване в проекти и  писането им;
 може и някаква връзка с Англия да усетиш:) следкато е тригонално разположен към себе си  най- вероятно енергиите й ще са ти познати

с пеене ли си се занимавала?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Ноември 09, 2009, 11:58:58 am »
Нещо не мога да и усетя влиянието на тази прогресивна Луна, а прави сериозни констелации в момента. В опозиция на себе си , в съвпад със Слънце ( e това малко поотмина), като преди това е минала през десц, парс фортуна и Меркурий. Ама освен тази прогр. Луна същото правиха Юпитер, СЛВ и Хирон, а сега и Лилит та кое какво е...
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 04:46:24 pm от Uran »