Наистина хубав аватар Торони. И малко коментар по линка свързан с моята прогресивна Луна - в момента ми е в последните градуси на втори дом - малко копи от линка -
когато Луната е в края на дома се проявяват резултатите от нашите планове и действия и то конкретно, под формата на събития. Прогресивната Луна преминава през територията на втори дом от рождената ви карта.
Там тя ще концентрира вашето съзнание върху парите, имуществото, собствеността, ресурсите и всичко което дава финансова база на личната ви свобода.
През този период акцентът ще бъде върху въпроси, свързани със заплащане, финансови печалби, реализация на финансови средства, трупане на сили, знания и умения, усвояване на нови ресурси. Моите финанси, ресурси, в момента са тотално изчерпани. Нови умения не знам дали съм усвоила, освен да изпадам в амнезия - когато ми отърва, ама поне не се притеснявам, че ще остана без пари...Ха, всъщност офисът ни беше преместен - малко по-модерно обзаведен - е пак е нещо по втори дом! Но в началото на новата година ще има ингрес от един знак в друг - демек от Рак в Лъв, а след още 10 дена ще има ингрес от ІІ дом в ІІІ....
Значи още малко копи по въпроси -
- когато Луната е в началото на дома, често трябва 'да вземем решение' или поне да дефинираме новата посока на нашите усилия и прояви; Ами въпросът кое е подходящо време за важно пътуване или допълнително образование?
Прогресивната Луна през трети дом често дава точно възможност за ползотворно пътуване, но и за допълнително образование и квалификация.
Трети дом е свързан също и с писането, във всичките му форми, така че през този период е много вероятно интересите на човека да се ориентират по- сериозно и в тази насока. Движение, пътувания, курсове и въпроси, свързани с братя и сестри ще са основните акценти. Нови идеи, нови методи за работа, и много контакти. Значи трябва да очаквам развитие и съвсем скоро да има конкретно действие по ІІ дом...Париииии, а след това ще халдурна в обучение -