Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291891 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #200 -: Януари 16, 2010, 09:04:11 pm »
Ако някой може да си позволи да тълкува за здраве откъслечни аспекти, да го направи. Аз не мога. Съжалявам, Дивна. Здравето е нещо много сериозно, за да си позволя да тълкувам на парче.  :lol:

*

Divna

« Отговор #201 -: Януари 16, 2010, 10:22:05 pm »
Разбирам те Скарлет. Знам, че е така. Отнася се до мой колега, който "изчезна" и не сме го виждали вече една седмица. Преди време той ми спомена, че не се чувства добре. Има проблеми със ставите. Незная кои планети отговарят за ставни болки. Къде мога да намеря информация, имаш ли някаква идея? Мерси!

*

Grace

• 2257
« Отговор #202 -: Януари 16, 2010, 10:42:11 pm »
мисля, че сатурн отговаря за костите и ставите. на колко градуса е прогресивната луна? от личен опит мога да ви кажа, че това за критичния 29 градус е вярно, поне при мен се прояви с пълна сила. а иначе, също смятам, че прогресиите сами по себе си не се проявяват на външно събитийно ниво.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #203 -: Януари 17, 2010, 07:12:11 am »
Разбирам те Скарлет. Знам, че е така. Отнася се до мой колега, който "изчезна" и не сме го виждали вече една седмица. Преди време той ми спомена, че не се чувства добре. Има проблеми със ставите. Незная кои планети отговарят за ставни болки. Къде мога да намеря информация, имаш ли някаква идея? Мерси!

По принцип за костите и ставите като цяло отговаря Сатурн и Козирог, Юпитер и Стрелец се свързват с тазобедрените кости и стави. И т.н. Но Уран се свързва с изчезванията, а Плутон - с отвличанията. Как така ще изчезне жив човек цяла седмица? И домашните му ли не знаят къде е?  :o

*

Divna

« Отговор #204 -: Януари 17, 2010, 08:12:12 am »
мисля, че сатурн отговаря за костите и ставите. на колко градуса е прогресивната луна? от личен опит мога да ви кажа, че това за критичния 29 градус е вярно, поне при мен се прояви с пълна сила. а иначе, също смятам, че прогресиите сами по себе си не се проявяват на външно събитийно ниво.

Пр. Луна е на 7 :ar: 46'. На 22' от :sun:. Виждам също, че тр. :sat: му прави съвпад с нат. :ura: в 6 дом.  9 дом се управлява от :cp:, а нат. :sat: е в 12 дом.
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 08:54:55 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #205 -: Януари 17, 2010, 08:49:33 am »
По принцип за костите и ставите като цяло отговаря Сатурн и Козирог, Юпитер и Стрелец се свързват с тазобедрените кости и стави. И т.н. Но Уран се свързва с изчезванията, а Плутон - с отвличанията. Как така ще изчезне жив човек цяла седмица? И домашните му ли не знаят къде е?  :o

При нас като ти се наложи да отсъстваш се обаждаш на специални служби, които се заемат с изпращане на твой заместник в работата. Това е нещо като личен състав в БГ. Тук се нарича човешки ресурси. Единствено те разполагат с твоите лични данни, които са поверителни. На работното ти място знаят само името ти. Тук се уважава изключително много личния живот.
Явно е, че нещо внезапно се е случило, тъй като преди да "изчезне" колегата не е споменал на никой, че ще му се налага да отсъства за по-дълго време.

« Отговор #206 -: Януари 17, 2010, 09:42:32 am »
Явно е, че нещо внезапно се е случило, тъй като преди да "изчезне" колегата не е споменал на никой, че ще му се налага да отсъства за по-дълго време.

прогр. Луна в 12 може би е имал нужда да остане сам със себе си, известен период на доброволна самоизолация, за да няма принудителна,  интуитивно усещаш посоката, изпреварваш нещата, превенция
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #207 -: Януари 17, 2010, 10:01:16 am »
   И аз мисля точно като Стреличка, избягал е временно от реалността, за да остане сам със себе си. Като за това е взел решение внезапно. Иска да провокира, да изпита  себе си.

*

Divna

« Отговор #208 -: Януари 17, 2010, 03:07:34 pm »
Благодаря ви Стреличка и Дейзи!

*

Grace

• 2257
« Отговор #209 -: Януари 17, 2010, 03:28:37 pm »
не бих се учудила ако се окаже, че колегата ти е в болница/ 12 дом / поради внезапна травма. защо не погледнеш марс в цялата схема?

*

Divna

« Отговор #210 -: Януари 17, 2010, 04:26:56 pm »
не бих се учудила ако се окаже, че колегата ти е в болница/ 12 дом / поради внезапна травма. защо не погледнеш марс в цялата схема?

Благодаря ти Грас!
С Марс положението в момента е следното: тр. ретро :mar:  :soe: :lil: в 4 дом; тр. ретро :mar: :sec: :moo: в 6 дом; тр. ретро :mar: :tri: :chi: в 12 дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #211 -: Януари 18, 2010, 01:34:28 pm »
а иначе, също смятам, че прогресиите сами по себе си не се проявяват на външно събитийно ниво.

интересно съждение. аз твърдя от личен опит , че при мен работят на всички нива.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #212 -: Януари 18, 2010, 01:48:34 pm »
а иначе, също смятам, че прогресиите сами по себе си не се проявяват на външно събитийно ниво.

интересно съждение. аз твърдя от личен опит , че при мен работят на всички нива.

Лъжеееееш! Докажи го!  :19: Майтап!  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #213 -: Януари 19, 2010, 02:13:00 am »

Лъжеееееш! Докажи го!  :19: Майтап!  ;D

някой друг път ще разкажа , че при мен е много..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #214 -: Януари 27, 2010, 11:01:52 am »

Аз също могат твърдо да заявя колко силни събития дават прогресиите,камо ли пък прогресивна Луна  :o

Съвсем наскоро видях,че се потвърди правилото за критичният последен градус (според Каръл Ръшман-обикновено това са периоди в които лесно възниква определена криза или дилема)в един случай на една жена-именно сега прогр Луна е на последен градус в Близнаци,точно преди да влезе в Рак-и майка и влезе в критично състояние в болницата.Прогнозите са за близък фатален край-което много вероятно събитие ще се случи точно на ингреса на Луната в Рак или по време на прогресията през знака.

И друго-през 2010 година личността ще има съвпад на Нептун/Хирон с ДСЦ.И при вероятна смърт на майка и това се указва от този транзит + квадратура на Сатурн към натално Слънце макар че няма пряко отношение към родителя нито по дом нито като сигнификатор,а просто ще укаже тежкото и състояние и сблъсъка със смъртта.
Защо го казвам-преди бях казал,че според определени източници 7 дом се взима и за събития свързани с родители (един от подръжниците на това е Бернадет Брейди), особено за по-млади лица.Обаче в случая жената е зряла и също самата тя е майка,което обаче не пречи транзит през 7 дом да не се отрази на брака,а на връзката и с майка и-защото по 7 дом се взимат всички връзки,а първите и най-важни връзки които възникват за всеки (освен при изоставяне) определено са с родителите! И не само това-за много личности,родителите играят ролята на партньори особено като си говорим за по-пряко и засилено взаимодействие.Интересното е,че личността е с натален Нептун в 4ти дом и сега Нептун минавайки през ДСЦ ще даде тази промяна-свързана с живота на майка и ,по отношение на дома и рода.Нептун управлява 8 дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #215 -: Януари 30, 2010, 02:51:54 pm »
Туко що ми съобщиха,че майка и е починала.Точно на границата на прогр Луна в Близнаци/Рак.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #216 -: Януари 30, 2010, 02:54:10 pm »
Мир на душата й!  :'(

« Отговор #217 -: Януари 30, 2010, 02:57:14 pm »
Бог да я прости :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #218 -: Януари 30, 2010, 03:05:52 pm »
Бог да я прости :(
Много лоши събития донесе тази година,много тежък януари.За много от нас :(

« Отговор #219 -: Януари 30, 2010, 04:31:18 pm »
от как тр.плуто ми мина през мерка в 4 само новини за смъртни случай около мен и за
нито една сватба , мрачна е картинката, идва ми в повече на мойто  :sun: :sa: